Įkraunama...
Įkraunama...

Valyklos, skalbyklos

QUOTE(aureka @ 2012 12 30, 23:19)
Gal kas patars kur Kaune pigiau ir gerai isvalytu paltuka  ax.gif Vyras sako nest i sabonio centra, bet paskaicius keleta neigiamu atsiliepimu suabejojau.Ten apie 40lt sako kainuotu
Siaip galvoju uztektu ir lyginimo, bet lyginimas apie 30lt kainuoja  doh.gif

36lt kainuotu puspaltukas:)O geru atsiliepimu neradote apie sabonio centra? biggrin.gif Nemanau,kad verta vadovautis keliais neigiamais atsiliepimais:)Sabonio centru neturiu jokiu nusiskundimu,visada atvirai yra perspejama del to kas gali buti (bet tai vel gi priklauso nuo jusu drabuzio sudetingumo).
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 12 30, 23:19)
Gal kas patars kur Kaune pigiau ir gerai isvalytu paltuka  ax.gif Vyras sako nest i sabonio centra, bet paskaicius keleta neigiamu atsiliepimu suabejojau.Ten apie 40lt sako kainuotu
Siaip galvoju uztektu ir lyginimo, bet lyginimas apie 30lt kainuoja  doh.gif

Aš naudojuosi Euro Švara skalbyklos paslaugomis ir patenkinta tiek kainom, tiek kokybe. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laguniuke @ 2013 01 14, 22:42)
Aš naudojuosi Euro Švara skalbyklos paslaugomis ir patenkinta tiek kainom, tiek kokybe.  thumbup.gif

Pirma karta girdziu apie euro svara,ar ten ir cheminis valymas? g.gif
Atsakyti
gal galit Kaune rekomenduot valyklą pūkiniams drabužiams valyti?
Atsakyti
Oho,kaip cia ramu:)Apart manes niekas neuzeina:)
Kad Sabonio Svaros centre valo-tai tikrai:)rekomenduoju:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mmarisha: 17 rugsėjo 2013 - 18:38
QUOTE(dani @ 2003 05 13, 08:27)
Kaip daznai naudojates valyklu, skalbyklu paslaugomis? Ar viska darote namie? Suprantama kostiumai, paltai, striukes valomi ten.
Tragiskai nmegstu lyginti patalynes :smile.gif, tad patalyne vezu skalbti i skalbyklas.. Ir siaip nemazai drabuziu valau. Taip pat kilimus, uzuolaidas..
Buvau istikima "Joglei", o dabar pradejau naudotis "Svaros pasaulis" paslaugomis - pigiau kainuoja, geros nuolaidos, kokybiskai dirba, daug akciju vyksta ;D Cia apie Vilniaus valyklas.
Kas naudojasi kitu firmu paslaugomis? Gal ka rekomenduosite arba atvirksciai - perspesite del nekokybisko darbo wink.gif

Sveikos smile.gif
Norėčiau su jumis pasikalbėti tema apie kiliminių dangų bei baldų valymus.
Visai nesenai turėjau problemą, dėl sunkiai pašalinamų dėmių, kurios buvo kiliminėje dangoje. Tai viena draugė rekomendavo tuo užsiimantį vyrą, kuris tai daro profesionaliai, naudodamas profesionalias medžiagas ir t.t. Likau rezultatu patenkinta ir jeigu turite ir jūs panašių problemėlių, tai rekomenduoju kreiptis. Tikrai nepasigailėsite.
Paslaugos atliekamos Klaipėdoje, Nr 860325324 thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija M: 19 rugsėjo 2013 - 20:17
Sutvarkiau senas gulbių pūkų pagalves, esu be galo patenkinta valyklėlės darbu, dalinuosi atradimu 4u.gif

Valykla Vilniuje, Ateities 10 (posukis iš karto už Norfos), man rekomendavo ir pasiteisino 100proc. Nuvežiau 8 kg pūkų su kažkiek plunksnų, plunksnų man dar biški pridėjo ir padarė 4 pagalves po 2,200 kg. 65x65, mokėjau po 31 lt/vnt. Į kaina įėjo pūkų valymas, nauji impilai, papildomos plunksnos. Viską padarė per savaitę, nors žadėjo per 2 biggrin.gif ir dar gavau 10proc. nuolaidų kortelę, vešiu pūkinius patalus atnaujint. ax.gif
Atsakyti
Noreciau pagirti sia skalbykla

Jau du kartus plove/dziovino dvigulio ciuzinio uzvalkala, kuris buvo labai demetas (vaikas ispyle juoduju serbentu kompota), neliko jokios demes.
paprase tik 40lt, bet palikau 50lt uztruko 3 valandas

Sia savaite nuveziau dvigule kaldra irgi isplove ir isdziovino per pora valandu, sumokejau 30lt smile.gif
Atsakyti
Patarkite man mirksiukas.gif
Nešvarus pūkinis paltas, bet tik dabar apsižiūrėjau, kad jį tik skalbti galima doh.gif Reiškia cheminis valymas netinka g.gif ? Ką daryti? Namuose pati skalbti bijau, nes jau esu vyro striukę pūkinę sugadinusi blush2.gif doh.gif Gal Kaune kokia skalbykla skalbia paltus? Gal man ką patarsite, rekomenduosite?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
O kur pagalves isvalyt Kaune?
Atsakyti
QUOTE(Medute55 @ 2013 09 29, 16:47)
Patarkite man mirksiukas.gif
Nešvarus pūkinis paltas, bet tik dabar apsižiūrėjau, kad jį tik skalbti galima doh.gif  Reiškia cheminis valymas netinka g.gif ? Ką daryti? Namuose pati skalbti bijau, nes jau esu vyro striukę pūkinę sugadinusi blush2.gif  doh.gif  Gal Kaune kokia skalbykla skalbia paltus? Gal man ką patarsite, rekomenduosite?
Ačiū 4u.gif

Taip,jus teisi,cheminis valymas netinka,bet pukiniai paltai kuo puikiausiai issiskalbia,bet tik ne namu salygom:)Juos reikia dziovinti dziovykleje,kad jie nesusmirstu ir,kad nebutu guzu....Cia isvardinta daug valyklu,skalbyklu...As nesu i Sabonio....
Atsakyti
Sveiki,
gal kas žino, kur vyksta akcija ar šiaip nebrangu valyti "dublionkę""
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti