Įkraunama...
Įkraunama...

Valyklos, skalbyklos

QUOTE(LIUDAL @ 2003 09 13, 09:22)
O gal kas nors valykloje valete pagalves? Neseniai mociute padovanojo pora pagalviu, kurias pasiuvo dar jos mama wink.gif. Pagalvojau, kad butu neblogai jas isvalyti. Gal zinot, kur Kaune teikiamos tokios paslaugos? <span style='font-family:Verdana'></span>

QUOTE(Nareta @ 2007 09 12, 16:44)
ar kuri žinote, kokia valykla Kaune išvalytų patalinę?
turiu omeny pačią kaldrą, pagalves. g.gif

plunskninę patalynę Kaune labai gerai išvalo čia ir galima užprašyti kad pasiūtų naujus impilus, taip atnaujinau seną dar tėvų laikų patalynę, likau labai patenkinta ir kokybe, ir kaina dar visai padori buvo.

Dabar mane labiausiai domina, kaip ir kur galima būtų išplauti didelį šeimyninį užtiesalą (dekį), nes kai mažas vaikas namie, tai ilgai jis švarus nebūna, o į skalbenkę netelpa, vonioj porasyk ploviau tai užsikrušom su vyru ne tas žodis doh.gif Kitą sykį nešiau valyt į aukščiau nurodytą valyklą, bet išvalė tik dėmes, o bendras vaizdas tokio padėvėto ir liko unsure.gif, sumokėjau beje 40 lt
Kažkuri pažįstama buvo minėjusi, jog savo dekį skalbia skalbykloje, per pažįstamus, tai jai kainuoja 10 lt bet sakė parsineša kaip naujutėlį, ne tik švarų, bet ir švelnų, pūkuotą. Gal kuri esat nešusi kur nors skalbti tokį dekį? Ar kaip kitaip prižiūrite saviškius? g.gif
Atsakyti
norejau paklausti gal kuri zinote savitarnos skalbykla Silainiuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Norejau paklausti kiek Vilniuje kainuoja dabar skalbimo paslaugos ir kiek kainuoja iskalbti uzuolaidas, kur jus priduodate ir uz kiek
Atsakyti
QUOTE(Nijoliux @ 2007 12 08, 14:37)
Dabar mane labiausiai domina, kaip ir kur galima būtų išplauti didelį šeimyninį užtiesalą (dekį), nes kai mažas vaikas namie, tai ilgai jis švarus nebūna, o į skalbenkę netelpa, vonioj porasyk ploviau tai užsikrušom su vyru ne tas žodis  doh.gif Kitą sykį nešiau valyt į aukščiau nurodytą valyklą, bet išvalė tik dėmes, o bendras vaizdas tokio padėvėto ir liko  unsure.gif, sumokėjau beje 40 lt 

Išsprendžiau jau šią problemą, rezultatu likau labai patenkinta, todėl noriu pasidalint su jumis, gal kuriai pravers. Šį ir dar viengulį pledus nuvežiau Kaune į savitarnos skalbyklą Jonavos g. 40 (kitoj pusėj Undinės), na ten aplinka tai ne kokia, ir vos radau, bet moteriškė išskalbė man juos, sumokėjau 25 lt už abu (pati pasiūlė susitart neoficialiai, matyt irgi taupo šventėms), tai man kainavo pigiau, kiek supratau ofic. būčiau sumokėjus už abu apie 40-45 lt. Tai pledus atsiėmiau iš tiesų kaip naujus, švarius kvepiančius ir pūkuotus, nagi likau labai labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Simka @ 2006 02 21, 16:29)
As tai apie Akropolio valykla labai bloga nuomone susidariau. Na, nunesiau viena karta svarka, kelnes, tai atsiemiau net sugadinta - papildomu demiu atsirado. Apie kompensacija net nekalbejo. Is karto reikia pasirasyti, kad jie neatsako.
Veliau vel drauge pasake, kad gerai isvale. Tai kai antra karta vel pabandziau ten, tai taip pat nepasiseke. Persasi isvada, kad geriau keliais litais brangiau sumoketi, bet nors kokybiska drabuzi atgal atgauti.

QUOTE(lukasta @ 2006 04 07, 20:44)
gal kas valėte ar skalbėte pūkinę striukę? pabandžiau namuose - bijau prisiminti, džiovinome 3 dienas ir nežinia kiek purtėme. baigėsi žiema - reikia ir savo ir vaiko išvalyti.

Pukine striuke, palta, sijona valiausi Clean Control - likau patenkinta. Kazkada vyro svarka valem SAbonio svaros centre - irgi likom patenkinti. Gal ne daznai naudojames valyklu paslaugomis, todel ir neuzsirovem nei karto unsure.gif Daznai naudojames skalbyklos paslaugomis, skalbiam patalyne, ranksluoscius, virtuvinius ranksluoscius, staltieses. Islygina puikiai, o vat pacio skalbimo kokybe nelabai patenkinti, bet kadangi tingiu lyginti tai vistiek nesu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bzzz: 19 gruodžio 2007 - 15:29
Papildyta:
QUOTE(Nijoliux @ 2007 12 17, 10:33)
Išsprendžiau jau šią problemą, rezultatu likau labai patenkinta, todėl noriu pasidalint su jumis, gal kuriai pravers. Šį ir dar viengulį pledus nuvežiau Kaune į savitarnos skalbyklą Jonavos g. 40 (kitoj pusėj Undinės), na ten aplinka tai ne kokia, ir vos radau, bet moteriškė išskalbė man juos, sumokėjau 25 lt už abu (pati pasiūlė susitart neoficialiai, matyt irgi taupo šventėms), tai man kainavo pigiau,  kiek supratau ofic. būčiau sumokėjus už abu apie 40-45 lt. Tai pledus atsiėmiau iš tiesų kaip naujus, švarius kvepiančius ir pūkuotus, nagi likau labai labai patenkinta  thumbup.gif

Ten užkampis koks, kad sunkiai radai mirksiukas.gif
Reiks pabandyt ir man ten nueiti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trešnė: 10 sausio 2008 - 19:32
g.gif
Atsakyti
Sveikos,

norejau paklausti, gal zinot kur "dublionke" butu galima isvalyti, as kalbu apie Vilniaus valyklas. Aciu labai:)
Atsakyti
QUOTE(Alaplaja @ 2007 10 15, 18:21)
O kur skalbiat patalyne vilniuje?

Mane irgi domina,ta prasme noriu išplauti pagalves ir antklodę ax.gif Gal kas galit patarti ir kokios kainos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilgatvis @ 2008 01 16, 09:26)
Sveikos,

norejau paklausti, gal zinot kur "dublionke" butu galima isvalyti, as kalbu apie Vilniaus valyklas. Aciu labai:)

As du kartus valiau "Svara",liau patenkinta,tik kokybe dar priklauso nuo dublionkes kokybes ir kaina kas kart kyla. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!Gal galit pasakyti kur butu galima isvalyti vestuvine suknele Kaune?
Atsakyti
Kurių valyklų paslaugom naudojatės Vilniuj? Aš visada nešdavau į "Albaresą". Kokybė thumbup.gif , bet kainos taip išaugo blink.gif Šiandien už švarką ir lietpaltį sumokėjau 50 Lt (18+32) doh.gif
Gal kur ir pigiau kokybiškai valo g.gif
Atsakyti