Įkraunama...
Įkraunama...

Valyklos, skalbyklos

gal kas valėte ar skalbėte pūkinę striukę? pabandžiau namuose - bijau prisiminti, džiovinome 3 dienas ir nežinia kiek purtėme. baigėsi žiema - reikia ir savo ir vaiko išvalyti.
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 04 07, 19:44)
gal kas valėte ar skalbėte pūkinę striukę? pabandžiau namuose - bijau prisiminti, džiovinome 3 dienas ir nežinia kiek purtėme. baigėsi žiema - reikia ir savo ir vaiko išvalyti.

Mano ziemine pukine striuke balta, tai skalbiu kas savaite ar dvi. As dedu i dziovintuva. Bet mano manymu gerai isgrezus ir prie radiatoriaus turetu isdziuti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elnes: 07 balandžio 2006 - 22:37
Sveikos,

gal kas bandet naudotis "viena diena" valymo paslaugomis? Ju adresas internete www.vienadiena.lt, kainos nedideles, paima drabuzius is namu, isvalo per viena diena ir parveza atgal... idomu, kaip ten su kokybe g.gif
Atsakyti
cia as gal ne i tema,bet paprasciausiai nenoriu kurt naujos temos del vieno klausimo g.gif taigi noriu paklaust kaip isvalyti rasalo demes ant baltu lininiu kelniu?bandziau ir su balinimo priemonemis,bet nieko doro nesigavo doh.gif
Atsakyti
mano siuveja sake, kad negalima valyti kailiniu valykloje, dave suprasti nesioti tol kos nebus imanoma nesioti per murzinuma..o paskui vos ne ismesti....sako kaili sugadina, plauko strukturai pakenkia...inzn kiek cia tiesos, bet gal zinot kur valo pamusalus, man reiktu ilgu kailiniu pamusala isvalyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gold_Tequil@: 28 rugpjūčio 2006 - 19:43
Kur Kaune išvalyti nat. odos rankinę?
Atsakyti
Ar esat kada banę ieškot teisybės, kai valyka jums sugadino rūbą? Valykla BALIMA man sugadino nuostabų zomšinį sijoną, ir aš nusiteikus karingai user posted image Skambinau į Vartotojų teises, jie siųlo rašyt skundą. Gal kas turit kokios patirties tokiam reikale ? blush2.gif
Atsakyti
man Sabonio valykla visiškai sugadino odinę ,vienetinę rankinę, negana, kad neišvalė, bet patamsėjo oda, pasidarė dėmėta, subliuško dugnas, tai dar ir suplėšė doh.gif , iš mano mylimo tašiuko liko kažkoks bomžiškas krepšys, priėmėja tik tepasakė, kad visos rankinės VISADA valomos be garantijos ir visose valyklose tas pats. Man dabar įdomu, ką reiškia be garantijos, tai kaip išvalys ,taip bus gerai, o jeigu dar suplėšys doh.gif , tai vistiek gerai g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
ir suplėšytą pasiūlė pasiimti, susimokėti ir ate blink.gif
Atsakyti
sveikos, mergaites!
gal zinote savitarnos skalbykla kaune? labai reikia, nes maniske uzsidare doh.gif
Atsakyti
Turiu lapes puskailinius.Verkiant reikia valyti ipatingai pamusala.Bijau kad nepakenktu kailiui,nors kaili irgi reikia rolleyes.gif dar+kvapas nuo visko blink.gif Gal kuriai vale,kaip sekes,kiek kainavo?
Atsakyti
o kaip merginos sprendziat vyru marskiniu lyginimo problema, kai vyrukas juos kozna diena keicia? man susikaupia tokia kruva, kad bloga pagalvoti apie ju lyginima....
visos skalbiat ir lyginat pacios?
Atsakyti