Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

RB - labai gražus krepšelis! klausimų neturiu, bet man labai patinka viena Jūsų forume matoma savybė - Jūs tokia saikinga moteris tiek derinių, tiek kosmetikos atžvilgiu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 02 01, 16:42)

PC priemonė super  thumbup.gif tiesa, mano oda jautri, tai nusivalius veidą, odą dilgčioja ir ji parausta, bet jos poveikis ir turi toks būti  smile.gif
Kaina nemaža (per tarpininkę pirkau, apie 100 Lt), bet ir ilgam užtenka - pirkau prieš 7 mėnesius, dar likę keletui kartų... Manau, pirksiu vėl  ax.gif

ką daro, mažina inkštirus? 4u.gif
Atsakyti
[quote=Raselepagegiai,2014 02 01, 14:11]
[quote=raudoni bateliai,2014 02 01, 14:27]

gražus krepšiukas, kaip Dior Midnight poison kvepaliukai, žiūriu į juos ir vis svarstau ar man jų reikia wub.gif
[/quote]
As atomika siu turejau, tai sunkiai jaukinausi, nors pasikvepinus labai daug pagyru sulaukdavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2014 02 01, 17:01)
RB - labai gražus krepšelis! klausimų neturiu, bet man labai patinka viena Jūsų forume matoma savybė - Jūs tokia saikinga moteris tiek derinių, tiek kosmetikos atžvilgiu  bigsmile.gif  wub.gif

Oi... labai ačiū blush2.gif wub.gif

QUOTE(style18 @ 2014 02 01, 17:30)
ką daro, mažina inkštirus? 4u.gif

Dėl inkštirų negaliu pasakyt, nes neturiu jų, bet sulygina veido spalvą, greičiau nuima pašerpetojimus, turėjau ant smilkinio prie akies pigmentinę dėmę (na, neryški ji buvo, nedidelė), tai praktiškai išnyko... Ir panaudojus kitą dieną oda atrodo lygesnė, raukšlytės mažiau gilios ax.gif (nors gilių raukšlių kaip ir neturiu dar)
Atsakyti
RB, gražus krepšiukas!

Kokios veido priemonės trys iš dešinės?ir kaip patinka?nei vienos neatpažinau:)
Kas ten iš Faberlic?
Ir koks tikslus milkshake ampulių pavadinimas?skirta šaknims ir odai ar visam plaukui?

Atsakyti
Raudoni bateliai kur pirkot jonažolių aliejų? smile.gif
Atsakyti
Jau kyciai kokie.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2014 02 01, 19:37)
As atomika siu turejau, tai sunkiai jaukinausi, nors pasikvepinus labai daug pagyru sulaukdavau biggrin.gif

kažkada uosčiau aš šiuos kvepaliukus, tai iki šiol toks įsitikinimas, kad labai skaniai kvepia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2014 02 01, 18:37)

Aš visų kitų Poison'ų neprisijaukinau (Tendre dar visai nieko, bet irgi nebegamina jau)
O šie prilipo iš karto wub.gif Jie vyresniam žmogui, manau, tiesiog Tu dar per jauna biggrin.gif

QUOTE(Mitsouko @ 2014 02 01, 19:16)
RB, gražus krepšiukas!

* Kokios veido priemonės trys iš dešinės?ir kaip patinka?nei vienos neatpažinau:)
**Kas ten iš Faberlic?
*** Ir koks tikslus milkshake ampulių pavadinimas?skirta šaknims ir odai ar visam plaukui?

Ačiū bigsmile.gif
*Tos priemonės visos ispaniškos Cristian Lay kosmetikos, iš dešinės: brandžiai odai su auksu, nuo pirmų raukšlelių, akių kontūrui brandžiai odai smile.gif

** Ten anti acne concentrate, toks gana šlykštaus kvapo baltas tepalas su siera biggrin.gif pirkau pabandymui, nes prieš mm vis užpuola koks spuogas... Tai visai nieko, patepu nakčiai, gerai džiovina, nors stebuklų nedaro (kaip ten aprašyme parašyta) smile.gif

***Stiprus proteinų koncentratas (Integrity repairing treatment)
Struktūrą atkuriantis, labiausiai tinka sausiems ir chemiškai pažeistiems plaukams, ypač plaukų galiukams. Šaknų tepti nereikia 4u.gif

QUOTE(jovivita @ 2014 02 01, 19:16)
Raudoni bateliai kur pirkot jonažolių aliejų?  smile.gif

Pirkau Vilniuje gatvės mugėje, bet jų yra čia TikRa
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2014 02 01, 19:38)
Jau kyciai kokie.... wub.gif

Ačiū biggrin.gif atsiprašau, kad jie čia ne į temą blush2.gif

QUOTE(Raselepagegiai @ 2014 02 01, 19:53)
kažkada uosčiau aš šiuos kvepaliukus, tai iki šiol toks įsitikinimas, kad labai skaniai kvepia  blush2.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif tiesa, aš neobjektyvi būsiu, nes man jie patys pačiausi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 01 vasario 2014 - 19:07
Raudoni bateliai, labai patiko saikingas krepšelis smile.gif
Atsakyti
kokia ten priemonė iš roc?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 02 vasario 2014 - 09:38
QUOTE(Vitulka @ 2014 02 02, 00:10)
Raudoni bateliai, labai patiko saikingas krepšelis smile.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(style18 @ 2014 02 02, 10:37)
kokia ten priemonė iš roc?