Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

raudoni bateliai, saikingas krepselis, tik matau, jog plauku priemonese saikingumo maziau biggrin.gif

Domina atsiliepimai apie:
Aussie priemone, kokia ten turit, kaip patinka?
Kaip Nivea In Shower lotion? Tikrai nereikia po to teptis losjonu?
Kokios ten priemones is Milk Shake be ampoliu?
Ir kaip Live clean priemone? 4u.gif
Atsakyti
Patiko paskutiniai krepšeliai, saikingi thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2014 02 03, 10:41)
raudoni bateliai, saikingas krepselis, tik matau, jog plauku priemonese saikingumo maziau  biggrin.gif

Domina atsiliepimai apie:
Aussie priemone, kokia ten turit, kaip patinka?
Kaip Nivea In Shower lotion? Tikrai nereikia po to teptis losjonu?
Kokios ten priemones is Milk Shake be ampoliu?
Ir kaip Live clean priemone?  4u.gif

Aha, dėl plaukų tikrai mažiau saiko biggrin.gif blush2.gif Tai dėl to, kad su plaukais tikrai vargstu, jie pas mane labai nepaklusnūs, ploni, tiesūs, slidūs, šiaušiasi doh.gif
Esu naudojus nuo liaudiškų iki pačių brangiausių priemonių, supratau, kad daugeliu atveju geriau nemėtyt pinigų g.gif Genų vis tiek nepakeisiu, galiu tik išlaikyt plauką sveiką, bet nei pastorinsiu, nei verpetų panaikinsiu ax.gif

Aussie - gilaus poveikio kaukė dažytiems plaukams. Visai nebloga. Nors man asmeniškai labiausiai vertos dėmesio priemonės - Milkshake ampulės ir arganų aliejus (šitą iš Maroko gavau lauktuvių)

Po Nivea In Shower lotion aš tikrai nesitepu daugiau nieko, man pakanka, švelni oda, minkšta ir kvepia smile.gif Bet mano kūno oda normali... jei būtų sausa, tai nežinau kaip g.gif

Ten Mikshake plaukų dažai nr. 901 (aš šviesinu plaukus) 4u.gif

Live Clean formavimo priemonė, pirkau kaip alternatyvą plaukų lakui. Labai retai naudoju, kai noriu garbanas pasidaryt, bet kažkaip nelabai man... Apsunkina plaką... o gal čia aš nemoku biggrin.gif bet nepirksiu daugiau.

Gisana, 4u.gif Taviškį turbūt pražiopsojau... Vis pažiūriu Tavo makiažus youtube wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 03 vasario 2014 - 16:22
QUOTE(Flossy Lady @ 2014 01 26, 22:15)
Nelabai suprantu tu pasisakymu apie krepselius patinka- nepatinka. Taigi zmones perka priemones pagal savo poreikius. Jei pamatau mane dominancia priemone, tai paklausiu, o jei nera nieko man tinkamo, kazko per daug ar per mazai mano nuomone, tai dar nereiskia, kad   krepselis nefainas.

o savininkei kas nuo to keiciasi patinka kazkam, ar ne? svarbiausia, kad jai tinka. rolleyes.gif man pvz patinka saikingi. niekas neuzdraus issakyti savo nuomones, o savininke daro tegul kaip jai rodosi nesuprantu, ko cia reik isizeist. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 03 vasario 2014 - 18:08
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 02 03, 17:19)
Gisana4u.gif Taviškį turbūt pražiopsojau...  Vis pažiūriu Tavo makiažus youtube  wub.gif

Kėliau saviškį lygtais vasarą smile.gif įkelsiu vėl 4u.gif kažkiek pasikeitęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2014 02 03, 19:52)
Kėliau saviškį lygtais vasarą smile.gif įkelsiu vėl  4u.gif kažkiek pasikeitęs smile.gif

Būtų faina pamatyti bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
tyliai nedrąsiai po kažkiek laiko ateinu ir aš.. blush2.gif smile.gif
šį kartą už kadro liko nagų lakai - dėl labai paprastos priežasties. dabar labai pykstu ant savo nagų ir su jais nesusitvarkau, todėl visiškai nelakuoju. o paskutiniu metu (turbūt kokius gerus 4mėnesius, jei ne ilgiau) dažniausiai lakuojuosi UV lakais (pati namie, turiu rinkinį). tai kažkaip iš krepšelio parodymų šita visa sritis ėmė ir iškrito.. smile.gif

taip pat už kadro liko šiek tiek grožio technikos: Pedipro pedikiūro įrenginys ir Sonic Clean veido priežiūros / valymo aparatas smile.gif

Veido priežiūra
user posted image
user posted image
user posted image

Kūno priežiūra
user posted image
user posted image

Plaukų priežiūra
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Vonios pamirštukai / niekur kitur netiktukai
user posted image

Dekoratyvinė kosmetika
Šepetėliai
user posted image
user posted image
user posted image

Veidui
Presuotos ir fiksuojančios pudros
user posted image
user posted image
Skystos pudros, makiažo pagrindai, BB kremai
user posted image
Skaistalai ir bronzantai
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image

Akims
Pavieniai šešėliai, pieštukai, pravedimai ir šešėlių pagrindai
user posted image
user posted image

Šešėlių paletės
user posted image
user posted image

Bendros paletės
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
Tušai ir blakstienų serumai
user posted image

Lūpoms
user posted image
user posted image
user posted image

Kvepalai
user posted image

Rankinės kosmetinė
user posted image

Kas liko už kadro smile.gif
user posted image
user posted image

Į klausimą "Kam tiek?" atsakymas "Man" biggrin.gif ir ne, kosmetikos nevalgau tam, kad būčiau graži iš vidaus - tam valgau macaroons ir geriu skanią kavą flirt.gif hihihi.gif
Atsakyti
Almost, nuo šešėlių gausos vos nenugriuvau.. (iš pavydo) lotuliukas.gif

potinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 02 03, 22:08)
Almost, nuo šešėlių gausos vos nenugriuvau.. (iš pavydo)  lotuliukas.gif

potinka  thumbup.gif

vieni išeina (pardavimui ar atidavimui), o kiti - labiau norimi, labiau tinkami, užima vietą smile.gif dabar noriu užpildyt MAC paletę, ale.. nesusilaikau vis nusipirkus ką nors seniau norimo išbandyt blush2.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Almost, žiauriai žiauriai patiko tavo krepšas, toks mano skonio. wub.gif klausimų labai tingiu klaust. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2014 02 03, 22:11)
Almost, žiauriai žiauriai patiko tavo krepšas, toks mano skonio.  wub.gif klausimų labai tingiu klaust. biggrin.gif

ačiū 4u.gif ot kokia šmikė biggrin.gif jaučiu nėra ko klaust - pati turbūt 2/3 arba esi bandžius, arba turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2014 02 04, 00:11)
vieni išeina (pardavimui ar atidavimui), o kiti - labiau norimi, labiau tinkami, užima vietą  smile.gif dabar noriu užpildyt MAC paletę, ale.. nesusilaikau vis nusipirkus ką nors seniau norimo išbandyt  blush2.gif  biggrin.gif  4u.gif

aš nuo kito galo pradedu.. šepetėliai surinkti, paletės nupirktos..beliko šešėlius susipirkt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti