Pandora grazu :-) , kokia YSL lupdazio spalva? :-)
QUOTE(Siriii @ 2014 02 14, 18:21)
Pandora, grazu. kaip formuojate plaukus ir ar kiekviena diena ta darote,? labai daug plauku formavimo priemoniu 

Aciu

Turiu plonus, bet ilgus, vos vos besibanguojancius, truputi besipuciancius ir visaip kitaip idomiai styrancius plaukus

QUOTE(Ereba @ 2014 02 14, 20:05)
Mane taip pat domina
Neperkrautas, skoningas kašikas.
Pandora, ar jaučiatės daugmaž atsirinkusi geriausias priemones, ar vis dar ieškojimuose?
Šiaip pastebėjimas, kad natūralūs produktai ne pas vieną eina greita įprastinių, smagu
JMO cinko šampūną labai mėgstu, o ir kitka, ką matau, verta dėmesio 

Neperkrautas, skoningas kašikas.
Pandora, ar jaučiatės daugmaž atsirinkusi geriausias priemones, ar vis dar ieškojimuose?
Šiaip pastebėjimas, kad natūralūs produktai ne pas vieną eina greita įprastinių, smagu

Na, esu atsirinkusi kai kurias priemones, kurias pastoviai naudoju, bet visada taip norisi isbandyti ir kazka naujo, ypac isgirdus geru atsiliepimu apie viena ar kita produkta

QUOTE(shemsa @ 2014 02 14, 22:08)
Kaop Jonzac priemones? Is kur perki? Man tai patinka Jonzsc priemones...
Kaip Dior Bb kremas ir nars presuota?
Kaip Dior Bb kremas ir nars presuota?
Apie Jonzac tai pirma karta isgirdau cia, SM'e. Labai buvo sudurniavusi oda ir rugstines priemones lyg nebepadejo, tai sugalvojau kazka naujo isbandyti, Jonzac tikrai padejo, naudojau ilga laika kiekviena diena, labai susitvarke veidas, bet paskui vel to poveikio nepastebejau, galvoju, kad man tinka kaitalioti priemones, nes per ilga laika poveikis dingsta

Dior BB-tai mano pirmasis ir vienintelis kol kas bandytas BB kremukas, tad sunku su kazkuo lyginti. Ziema nelabai naudoju, pavasari turbut subaigsiu, nes nebe daug jo liko. Siaip patiko, nes sulygina veido spalva, truputi pamaskuoja, neapsunkina, nenusivyliau juo. Bet kai subaigsiu bandysiu koki azijietiska BB kremuka, kad galeciau palyginti

Del Nars jau atsakiau

O koks ten tiksliai kremukas kremukas is jonzac? Ar nekimso poru?
Kaip phyto defrizant kremukas? Ka ten isvos nausoji is phyto ir kaip patinka?
QUOTE(style18 @ 2014 02 14, 23:24)
Pandora, labai patiko
toks nei per daug nei per mažai
mano skonio
kuri pudra iš turimų riebiai odai labiausiai tinka?
leonor greyl serumas neapsunkina plaukų? ten lakas iš leonor greyl, ar patinka?
? negaliu ploniems plaukams surast tinkamo lako, labai greit susiriebaluoja...
kaip shiseido šepetėlis?
dar domina atsiliepimas apie burberry lūpdažį ir rusišką muilą ar kas ten
ir collistar srubą, aš tokį turiu scruba, bet jau kvapas siaubingas 

kuri pudra iš turimų riebiai odai labiausiai tinka?
leonor greyl serumas neapsunkina plaukų? ten lakas iš leonor greyl, ar patinka?
? negaliu ploniems plaukams surast tinkamo lako, labai greit susiriebaluoja...
kaip shiseido šepetėlis?
dar domina atsiliepimas apie burberry lūpdažį ir rusišką muilą ar kas ten

Aciu

Cia kalba apie krempudra? Tuomet turbut Laura Mercier, nors ir Lancome nieko butu, bet labai erzina kvapas, tai reciau naudoju, tiesiog jei nepernesu kvapo, negaliu priemones naudoti, kad ir kokia gera ji butu

Serumas ne, plauku neapsunkina. Lakas taip, is Leonor Greyl, siaip patinka, toks lengvas, nera striprios fiksacijos, bet man to ir reikia, nes neapsunkina plauko, tik nezinau ar vertas tokiu pinigu, nes yra panasaus poveikio yra ir pigesniu priemoniu

Shiseido-kuris?

Burberry lupdazis-puikus, graziai, lygiai dengiasi, nesausina lupu, ilgai laikosi, dazniausiai dar ant virsaus tepu Chanel Giggle blizgesi, labai man patinka si kombinacija

Indelyje su rusisku uzrasu ten yra kremas pedoms, neblogas, toks tirstas, ne skystalas, net kietokas sakyciau, gerai drekina, sudetyje daug visokiu alieju, tas man patinka.
Collistar scub'as-gerai atlieka savo funkcija, kvapas manes tikrai neerzina, nesu tikra ar vertas tokios kainos. Po sito bandysiu daugelio megiama koki Geomar scrub'a, ziuresiu. O siaip tai esu turejusi ir patiko latviski scrub'ai, kur prekybcentruose tose "salelese" buna. Esu viena toki atradusi kur labai patiko, po tikro SPA jausdavausi, bet nebematau as daugiau jo niekur

QUOTE(Noya @ 2014 02 15, 00:06)
Aciu

Taip, ten Kanebo Sensai Silk Peeling Powder, patinka, kad labai svelnus, tad tinka mano riebiai-jautriai odai, nes nesuerzina odos. Nelabai man tinka veido pylingai su didesnem dalelem, nes veidas raudonas lieka. Oda svelni po jo ir sakyciau, visai skalsus daiktas, nes nedaug reikia. Siaip tai jei pastoviai naudojamas buna, tai rezultatas matosi-oda palygeja, paskaisteja, bet daznai patingiu, nes ten milteliai, reikia su vandeniu maisyti, tai vis uzmetu ta reikala

Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 02 15, 00:28)
Pandora, saunus krepselis
1. Kaip Philip Martin's priemones plaukams?
2. Kaip Burberry dekoratyvine (lupdazis ir seselis)? Labai mane traukia ju kosmetika, bet kiek i Burberry uzeinu, tiek vis i kosmetika nepaziuriu, nors pro visa kita nepraeinu
3. Koks Chanel tusas ir kaip patinka?

1. Kaip Philip Martin's priemones plaukams?
2. Kaip Burberry dekoratyvine (lupdazis ir seselis)? Labai mane traukia ju kosmetika, bet kiek i Burberry uzeinu, tiek vis i kosmetika nepaziuriu, nors pro visa kita nepraeinu

3. Koks Chanel tusas ir kaip patinka?
Aciu

Philip Martin's-labai daug tikejausi is Babassu sampuno, nes jis purinantis, bet to rezultato kazkaip negavau. Uztai labai netiketai patiko Purifying, tikrai ji kartosiu, tie eteriniai aliejai tame sampune taip maloniai vesina galvos oda, taip ir jauciu kaip man isvalo visa galvos oda

Apie lupdazi jau rasiau, o Burberry seselis irgi superinis, gerai pigmentuotas, puikiai sklaidosi, tepasi gerai, svelniai, gerai laikosi. Turi truputi blizgiu daleliu, bet jos smulkutes ir vos matosi. Siaip norejau isbandyti Burberry 4 spalvu seseliu palete (kurspalvos istrizai eina), jau galvojau siustis, bet atsiliepimuose perskaiciau, kad tu 4 spalvu paleciu seseliai miltiniai ir nors buvo ir geru atsiliepimu, kazkaip suabejojau. O tu kur po viena spalva-tai labai geri atsiliepimai, tad pradziai viena spalva isbandziau, bet kai bus proga, LT (kai jau neuzilgo atsidarys Burberry parduotuve) ar jei bus proga uzsienyje butinai kada isbandysiu tas seseliu paletes.
Chanel tusas-Sublime de Chanel. Kazkada pabandymui isigijau Chanel Inimitable tusa ir labai patiko-norejau, kad ilgintu ir atskirtu blakstienas, ta ir dare. Dabar turiu ta Sublime, labai panasus efektas, tad net negaleciau pasakyti kuris geresnis

QUOTE(_Pandora_ @ 2014 02 15, 19:44)
shiseido skaistalams ar pudrai, ar jis patinka?
laura mercier pudra islaiko matiskuma?
QUOTE(NORIKA @ 2014 02 15, 16:38)
Labai ačiū už išsamų atsakymą
Tos purškiamos Dior jau pradedu norėt
Nebepirmas atsiliepimas geras, daug kas ją giria
Tai kiba vasarai reik įsigyt....
Teptuko-nukirstuko iš Chanel jau irgi noriu, nes neturiu nei vieno kirsto, galvojau apie Sigma, bet dbr užsimaniau nubeždžioniaut...
Iš naujos foto pakomentuokit LaPrairie prausiklį? Dėkui

Teptuko-nukirstuko iš Chanel jau irgi noriu, nes neturiu nei vieno kirsto, galvojau apie Sigma, bet dbr užsimaniau nubeždžioniaut...

Tas CHanel angled brush #2 senai ir mano noru sarase tupi, o dar po tegiamu siandieniniu atsiliepimu, turbut reikia pirkti. Siandien kaip tik ziurejau ji gyvai KRistianoje, fainas pasirode, be galo svelnus sereliai, tik lietuviska kaina 195lt nesuviliojo

QUOTE(Mitsouko @ 2014 02 15, 03:13)
Pandora,koks gražuolis krepšas!
Gal galite palyginti Mac ir Sigma šepetėlius?
Ir Mac ir Naked šešėlius?Kurie geresni?

Gal galite palyginti Mac ir Sigma šepetėlius?
Ir Mac ir Naked šešėlius?Kurie geresni?
Smagu, kad patiko

Apie sepetelius jau truputi rasiau kitame atsakyme. Kokybes prasme-ir tie, ir kitie tikrai kokybiski. Tiesiog Sigma, pvz., nera viskas tike ar patike. Sepeteliai akims visgi man labiau patinka MAC-mazesni, tikslesni, maziau pasipute. Pvz., E55 mano akies vokui per didelis, bet yra kam puikiai tinka, tad tikrai negaliu sakyti, kad sis sepetelis blogas. Vis dar ji turiu ta E55, galvoju gal sugalvosiu kaip panaudoti. O veidui tai Sigma tikrai turi puikiu sepeteliu-pvz., labai patinka F25, F82, taip pat labai patinka ir P88, naudoju maskuokliui. Is MAC akims visi labai megiami ir naudojami. MAC 217 sepetelius net 2 turiu (nes labai faini ir labai patogu norint kelias spalvas naudoti), bet kai isigijau panasu is Hakuhodo, jauciu tu dvieju 217 nebereikia

Seseliai kokybes prasme man patinka tiek MAC, tiek Naked. MAC patiko, kad susirinkau norimas spalvas, tad visos yra labai naudojamos. Naked gal daugiau blizgiu seseliu, tad tos spalvos maziau naudojamos-bet jos puikios tiek tepimusi, tiek laikymusi. MAC seselius naudoju ir antakiams bei vietoj akiu piestuko-man jie labai universalus, tad labai ivairiai gali buti panaudojami-1 spalva tai net kaip hilighter'i kartais labai puikiai panaudoju

QUOTE(*Mieloji* @ 2014 02 15, 08:51)
Patiko paskutiniai krepšeliai
Pandora, norėčiau atsiliepimų apie:
Paula's Choice weekly resurfacing treatment
Philip Martin's plaukų priemones
JMO texturizer
Kvapų namų cukrinį šveitiklį
Collection 2000 maskuoklį
Kuri kreminė pudra patinka labiausiai ir kodėl?
Ačiū

Pandora, norėčiau atsiliepimų apie:
Paula's Choice weekly resurfacing treatment
Philip Martin's plaukų priemones
JMO texturizer
Kvapų namų cukrinį šveitiklį
Collection 2000 maskuoklį
Kuri kreminė pudra patinka labiausiai ir kodėl?
Ačiū

PC Resurfacing Treatment-ziauriai geras daiktas, per nakti paskaistina, pasviesina oda, mano gana problematinei odai labai tinka.
Apie Philip Martin's jau rasiau

JMO texturizer-stiprios fiksacijos gelis plaukams, patinka, kartais tikrai tokio dalyko prireikia. Pries sita turejau kita JMO geli-Sweet Orange and Silk Protein Styling gel, tai nelabai patiko, sitas texturizer daug geresnis. Nera daznai naudojamas, nes nera poreikio, bet kartais prireikia ir labai puikiai sutvarko plaukus kai reikia.
KN lupu sveitiklis-mazai naudoju, kazkaip vis pamirstu, kad ji turiu, patinka, kad papylingavus lupas, galima paskui ji ir suvalgyti, nes jis visas naturalus. Siaip, jei yra poreikis, gal ir geras daiktas, bet is esmes is kokio geresnio aliejaus ir cukraus namie paciam galima kazka labai panasaus susimakaluoti

Collection 2000 maskuoklis-siaip daug isgirtas, bet kazkaip nelabai naudoju, gal kad kitu maskuokliu turiu. Nera nei blogas, bet ir nera kazkoks isskirtinis daiktas. Siaip naturaliai atrodo ir laikosi gerai, bet neradau to maskavimo kaip visur skaiciau. Kadangi nera brangus, tai atitinka kaina. Bet tikrai neismesiu, bus sunaudotas

Del krempudru jau parasiau

QUOTE(style18 @ 2014 02 15, 15:07)
kokia pas jus priemonė iš pevonia botanica ir gatineau? kokia oda pas jus?
kaip patinka lūpų šveitiklis, kur pirkote?
kaip patinka lūpų šveitiklis, kur pirkote?
Pevonia caviar timeless repair lotion, labai patinka pasipurksti veida rytais ar po veido kaukiu-atgaivina, pazvalina. Gatineau Clear&Perfect purifying powder emulsion-tokia kremo pavidalo emulsija-kremas, kontroliuoja veido riebalu issiskyrima.
Oda mano riebi ir jautri.
Lupu sveitiklis is Kvapu Namu, apie ji jau parasiau

Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2014 02 15, 15:38)
Labai ačiū už išsamų atsakymą
Tos purškiamos Dior jau pradedu norėt
Nebepirmas atsiliepimas geras, daug kas ją giria
Tai kiba vasarai reik įsigyt....

Ta Dior, beje, as ant sepetelio purskiu, nors pagal viska reiktu tiesiai ant veido, bet prisipurskia apie smilkinius, plaukus, vistiek paskui su sepeteliu reikia padirbeti, kad lygiai ir graziai atrodytu, tai as ant sepetelio purskiu, vistiek graziai gaunasi

O kuris cia pas Sigma kirstas? Tas F40? Nu man jie kazkaip skirtingi

La Prairie prausiklis-labai labai patinka kvapas, tik tiek

QUOTE(Prietarai @ 2014 02 15, 16:23)
Aciu labai

QUOTE(Aguonytė @ 2014 02 15, 17:00)
Pandora grazu :-) , kokia YSL lupdazio spalva? :-)
Aciu

QUOTE(shemsa @ 2014 02 15, 18:36)
O koks ten tiksliai kremukas kremukas is jonzac? Ar nekimso poru?
Jonzac Soin Reparateur Effet Pansement. Poru kimsimo kazkaip nepastebejau.
Phytodefrisant ten toks gelis-naudojamas dziovinant plaukus fenu, padaro plaukus purius, svelnius. Pirma tubele kai sunaudojau labai patiko. O dabar turiu antra tubele, tai nebe taip patinka, plius konsistencija visai kita-pirmai buvo toks gelis, o dabar kazkoks skystas vos ne vandenukas. Galvoju, gal formule pakeite, tai ir poveikis pakito

Is Phyto dar turiu plauku laka su silko proteinais ir atstatomaji seruma plauku galiukams. Lakas labai lengvas, gal net per lengvas, tad lako funkcijos neatlieka-papurskalioju ir tiek. Serumo irgi ypatingo poveikio nepastebejau-pateplioju galiukus, kazko ypatingo nepastebejau, bet tikiuosi, kad kazka gero daro

QUOTE(style18 @ 2014 02 15, 19:09)
shiseido skaistalams ar pudrai, ar jis patinka?
Shiseido tas didelis ten pudrai. Pats svelniausias is visu turimu sepeteliu, kaip silkas kai brauki per veida. Bet kazkaip retai naudoju

Laura Mercier taip, man visai neblogai islaiko matiskuma. I vakara blizgesys jau kazkiek lenda, bet dar nesu atradusi krempudros, kuri man 12 val. islaikytu matini veida

Pandora, giriu Jusu krepseli
labai patiko
Beveik visi klausimai atsakyti, tik dar norejau pasiteirauti nuomones apie Klorane valomasias serveteles
Beje, pastebejau, turite Chanel Rouge Noir nagu laka, man sita spalva ziauriai patinka
Kaip Chanel makiazo baze?
Idomi nuomone apie Dr Haushka piestuka odelems
Kam naudojate Weleda skin food, pasiteisina?

Beveik visi klausimai atsakyti, tik dar norejau pasiteirauti nuomones apie Klorane valomasias serveteles

Beje, pastebejau, turite Chanel Rouge Noir nagu laka, man sita spalva ziauriai patinka

Kaip Chanel makiazo baze?

Idomi nuomone apie Dr Haushka piestuka odelems
Kam naudojate Weleda skin food, pasiteisina?

Kaip nerolio vanduo ir eliksyras?

Giriu ir Ms Blonde krepsiuka
Kadangi pati stengiuosi pirkti kuo naturalesnes priemones, taip kad smagiai patyrinejau Jusu kosmetikos arsenala
Nekomentavote Pai ranku kremo, kaip Jim's Jums?
Tiesa, nebandete nieko is Tata Harper aromaterapiniu treatment'u
(na tepami misiniai riesui ir t.t.)

Kadangi pati stengiuosi pirkti kuo naturalesnes priemones, taip kad smagiai patyrinejau Jusu kosmetikos arsenala

Nekomentavote Pai ranku kremo, kaip Jim's Jums?
Tiesa, nebandete nieko is Tata Harper aromaterapiniu treatment'u
(na tepami misiniai riesui ir t.t.)

QUOTE(_Pandora_ @ 2014 02 15, 21:31)
Shiseido tas didelis ten pudrai. Pats svelniausias is visu turimu sepeteliu, kaip silkas kai brauki per veida. Bet kazkaip retai naudoju

o jis presuota pudrą gerai užkabina, ar per švelnus?