Pandora
Kaip Dior kompaktine patinka?
QUOTE(greeny1231 @ 2014 02 15, 21:56)
Isiterpsiu i klausima ir as

QUOTE(Joviva @ 2014 02 15, 22:10)
Giriu ir Ms Blonde krepsiuka
Kadangi pati stengiuosi pirkti kuo naturalesnes priemones, taip kad smagiai patyrinejau Jusu kosmetikos arsenala
Nekomentavote Pai ranku kremo, kaip Jim's Jums?
Tiesa, nebandete nieko is Tata Harper aromaterapiniu treatment'u
(na tepami misiniai riesui ir t.t.)

Kadangi pati stengiuosi pirkti kuo naturalesnes priemones, taip kad smagiai patyrinejau Jusu kosmetikos arsenala

Nekomentavote Pai ranku kremo, kaip Jim's Jums?
Tiesa, nebandete nieko is Tata Harper aromaterapiniu treatment'u
(na tepami misiniai riesui ir t.t.)

Aciu

Pai ranku kremas toks labai vidutiniskas - normalus, bet nepirkciau antrakart. Ir kaina didele. Gavau ji dovanu pirkdama kitas priemones, tai tiek, kad smagu isbandyt. Isvis Pai manes nesuzavejo - daugkas domino, bet kiek bandziau, tai tik tonikas vertesnis demesio, bet irgi ne uz tokia kaina.
Tata Harper tik megineli kazkokio serumo veidui turejau - kvapas tai toks labai nekoks, teko praustis po pasitepimo

Pandora, grazu
Mane domina kaip sukuoja Macadamios sepetys, ne tas zalias, o kitas - su serno sereliais. Ar issukuoja gerai, ne tik pavirsiu kaip zaliasis?
Ar patinka l'occitane migdolu aliejus? Kartotumet?
Fendi...

Mane domina kaip sukuoja Macadamios sepetys, ne tas zalias, o kitas - su serno sereliais. Ar issukuoja gerai, ne tik pavirsiu kaip zaliasis?
Fendi...

Labai patiko ir Ms. Blonde, ir Pandoros krepšiukai
Ms. Blonde, kokie atsiliepimai apie Shikai šampūną? Gal bandėte kondicionierių?
Iš Pandoros krepšiuko įdomu, kaip patinka Caudalie kiek įžiūriu micelinis vanduo ir eliksyras? Ir Weleda rozmarinų vanduo plaukams?
Ačiū.

Iš Pandoros krepšiuko įdomu, kaip patinka Caudalie kiek įžiūriu micelinis vanduo ir eliksyras? Ir Weleda rozmarinų vanduo plaukams?
Ačiū.
Pandora, nerealus krepšelis.
klausimų neturiu, nes jau visi dominantys atsakyti.

QUOTE(*Martina* @ 2014 02 16, 13:29)
Patinka man sampunas, nors pilkinimo efekto labai ir nejauciu (o ir naudoju labai nereguliariai). As dazau plaukus pati, sviesinu ir spalva gaunasi i pilkuma, bet iki kito dazymo apsiplauna (dazau kas 1-1,5men), nors vistiek geltonumo neigauna. Matyt todel ir nedaznai as si sampuna naudoju - nusiplovimo vistiek nestabdo, o pilinimo kaip ir nereikia.
Man rodos esu daugiau Shikai priemoniu bandzius, bet seniai ir jau nieko nepamenu, nors jei nekartoju (apart sio sampuno), tai matyt nesuzavejo.
Senokai besirodžiau :-) Valymosi diena buvo, teko jau ir nemažai išmesti, tai rodau kas liko ir ką iš tiesų naudoju. Telefonu fotografavau, kai kas matau sunkiai įžiūrima
Veido odai

Dekoratyvinė kosmetika

Rankoms, nagams

Plaukams

Kvepalai, namų kvapai

Kūno odai

Veido odai

Dekoratyvinė kosmetika

Rankoms, nagams

Plaukams

Kvepalai, namų kvapai

Kūno odai

QUOTE(Joviva @ 2014 02 15, 20:52)
Pandora, giriu Jusu krepseli
labai patiko
Beveik visi klausimai atsakyti, tik dar norejau pasiteirauti nuomones apie Klorane valomasias serveteles
Beje, pastebejau, turite Chanel Rouge Noir nagu laka, man sita spalva ziauriai patinka
Kaip Chanel makiazo baze?
Idomi nuomone apie Dr Haushka piestuka odelems
Kam naudojate Weleda skin food, pasiteisina?

Beveik visi klausimai atsakyti, tik dar norejau pasiteirauti nuomones apie Klorane valomasias serveteles

Beje, pastebejau, turite Chanel Rouge Noir nagu laka, man sita spalva ziauriai patinka

Kaip Chanel makiazo baze?

Idomi nuomone apie Dr Haushka piestuka odelems
Kam naudojate Weleda skin food, pasiteisina?

Aciu

Klorane serveteles-nieko ypatingo, esu turejusi ir geresniu, valo pusetinai, plius, nors uzdarymas sandarus, jauciu, kad vistiek jos po truputi dziusta, nors paprastai su tokiu plastikiniu uzdarymu serveteles, kiek esu turejus kitu firmu, tai ilgai neisdziuna.
Chanel Rouge Noir-ir man viena megstamiausiu spalvu, daznai ja renkuosi

Chanel makiazo baze-kol kas dar mazai naudojau, nes nelabai seniai isigijau, bet kol kas patinka, labai greitai susigeria, nepalieka riebalo ar pleveles, tinka mano riebiai odai, paskaistina, sulygina veido spalva, krempudra ilgiau laikosi, nenuplaukia. Tik ipakavimas nelabai patinka, yra mentele su kuria reikia issiimti baze, kazkaip nelabai patogu

Dr. Hauschka piestukas odelems-pats aliejukas nuostabus, puikiai drekina, gydo odeles, nera grynas riebalas, gerai susigeria. Bet ipakavimas nelabai-reikia labai spausti ir laukti kol iseina aliejukas, plius greitai isdziuna ta virsunele.
Weleda skin food naudoju kai jauciu, kad truksta drekinimo/maitinimo, pvz. kulnams, megstu kartais odeles itrinti, bet dazniausiai imaisau siek tiek i koki kuno/ranku krema kai jauciu, kad neuztenka drekinimo. Patinka, nes daug kur randu panaudoti, universalus man jis toks

QUOTE(greeny1231 @ 2014 02 15, 20:56)
Nerolio vanduo labai tinka mano riebiai jautriai odai-turi svelnu sutraukiamaji poveiki, bet ne per daug, t.y. nera odos tempimo, jauciu, kad oda svaresne buna kai ji naudoju, t.y. ne taip kemsasi poros. Eliksyras-mazina poras, oda nuo jo atsigauna, kazkaip sunku ji apibudinti, bet labai pagrazina veida, tik naudoju nebent vakare, nes man aliejai blogai susigeria, tad dienai nenaudoju.
QUOTE(style18 @ 2014 02 15, 21:12)
Presuota turbut uzkabintu, bet labai svelniai, tad tiktu tik paskutiniam zingsniui- lengvam veido padengimui pudra be jokio maskavimo, jis labai, labai svelnus, tad kartais taip faina tiesiog paglostyti veida su juo uzkabinus kokiu meteoritu

QUOTE(Ryuk @ 2014 02 16, 17:59)
Kukliai prabangus krepšelis

Kas per priemonės iš La Mer (prie veido priežiūros priemonių ir dekoratyvinės)? Ir kaip patinka?
QUOTE(rentabili @ 2014 02 15, 22:16)
Jau rasiau apie ja

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 02 15, 22:21)
Isiterpsiu i klausima ir as
Megstu aliejus pasitepliot nakciai vietoj kremo (arba kartais po kremu), tai is esmes skirtumo nematau tarp visu tepalu - vieninteliai, kurie kazka daro odai yra Kvapu Namu nerolio eliksyras ir argano aliejus. Problema tik, kad nera kaip man KN neroli cia nusipirkt - buvau uzklausus ar siustu, tai siuntimo kaina laabai didele, man rodos tikrai tiek nekainuotu. Bet cia jau off topic, o esme, kad tas nerolis nerealus
Nors pasakyt ka tiksliai daro labai sunku, bet oda kitaip jauciasi, kitaip atrodo ir yra tas suvokimas, kad kazkas pasikeite.

QUOTE(No_Angel* @ 2014 02 15, 22:59)
Pandora, grazu
Fendi...

Fendi...

Aciu

Macadamia sepetys su sereliais-nenaudoju jo iprastiniam sukavimui, naudoju, kai dziovinu plaukus fenu-del tu oro tarpu pagreitina plauku dziovinima, plius nuima pasiputima.
L'Occitane migdolu aliejus kazkaip ypatingai kaip prausimosi priemone nesuzavejo, labiau patinka mano iprastiniai naturalus muilai (Feniqia yra apskritai nerealus muilai, gaila pas mus jau nebera) ir duso geliai. Bet va vietoj skutimosi putu tas L'Occitane aliejus-superinis daiktas, dabar ji tam ir naudoju. Kartociau tik tam tikslui-vietoj putu skutimuisi

QUOTE(*Martina* @ 2014 02 16, 12:29)
Labai patiko ir Ms. Blonde, ir Pandoros krepšiukai
Ačiū.

Ačiū.
Caudalie micelinis vanduo nelabai man patinka, nelabai gerai nuvalo, jauciu sunaudosiu i veido kaukes kai darysiuos. O tas Beauty Elixir patinka, labai patinka kvapas-gerai ryte pazadina, atgaivina oda, turi sutraukiamaji poveiki, bet panasu poveiki man daro ir nerolio vanduo, tad nezinau ar labai reikalingas. Vien del kvapo jauciu kartociau

QUOTE(6Combo9 @ 2014 02 16, 14:39)
Aciu labai