QUOTE(FoxLady @ 2014 02 12, 08:03)
Almost. Domina atsiliepimai apie
RASA dienini krema
labai labai patinka jis man

tikrai puikus atradimas, jau n-tasis buteliukas čia pas mane. naudoju ryte prieš makiažą. odą ir drėkina, ir suteikia tą matinį efektą, nekemša porų, neerzina odos, labai greitai susigeria, patogus naudoti. labai džiaugiuosi atradusi
QUOTE(evelinki @ 2014 02 13, 02:28)
Almost, vau koks gausus, bet fainas krepšelis

labai patiko

reiks patyrinėt labiau, kai laiko turėsiu
ačiū labai
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 02 13, 18:05)
Apsileidau ir pavėluotai atėjau su klausimais, bet jau pamačiau, kad
Almost labai išsamiai ir šauniai į daugelį atsakė

Mano poreikiams toks krepšelis tikrai būtų per gausus, bet man patiko produktų/priemonių pasirinkimas, pateikimas, viskas kažkaip
labai skaniai susižiūrėjo
Aš dar paklausiu apie
Michael Todd priemones (rodos, niekas neklausė) - nemažai turi, matyt patinka? O kur perki?
Ir kaip
Real techniques šepetėliai? Planavau pirkti, galvoju ar verta
Ačiū!
ačiū
Michael Todd priemones pirkau jų oficialiame
puslapyje. Pirkau visą rinkinį probleminei odai, tai galiu pasakyti, kad tikrai patinka. Ypatingai prausiklis, tonikas, serumas. Šveitiklį apskritai naudoju gana retai, kaukes irgi naudoju turėdama laiko. Bet panaudojus prausiklį ir toniką, oda tikrai tokia palepinta atrodo - apramina ją (mano oda mišri, probleminė), pasitepus po dueto dar ir serumu, ryte oda tokia švelni, prižiūrėta tinkamai atrodo. Tikrai manau, kad pabaigusi prausiklį ir toniką juos būtinai kartosiu
Real Techniques dažniau naudojami labai patinka, bet jei atsukčiau laiką atgal su dabartine patirtimi turima, tai imčiau ne rinkinius, o pavienius šepetėlius. Paskutiniu metu iš RT naudoju tik vieną ar du šepetėlius, kiti kaip ir be darbo stovi, kartais paimu ir juos, bet retai - labiau ranka tiesiasi link kitų turimų. Tavo atveju labiau investuočiau į pavienius, poreikius atitinkančius Sigma šepetėlius - manau, kad būtum labiau patenkinta
labai patiko paskutiniai krepšeliai, ypatinga
Pandoros ir Ryuk !
Enjoy this moment.
This moment is your life.