Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

QUOTE(gaily @ 2014 02 20, 10:18)
Neįžiūriu, ten dvi Natinuel priemonės? smile.gif prausiklis ir fluidas? Tiksliai kas ir kaip patinka?  4u.gif

Taip-Natinuel prausiklis ir fluidas, apie jas jau atsakiau, nes jau buvo klausta mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai gražūs paskutiniai krepšeliai wub.gif

Pandora, kokios turimos Mac skaistalų spalvos? Kaip patinka palyginus su kitais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ygle @ 2014 02 20, 13:24)
Labai gražūs paskutiniai krepšeliai  wub.gif

Pandora, kokios turimos Mac skaistalų spalvos? Kaip patinka palyginus su kitais?  4u.gif

Turiu Harmony ir Desert Rose. Harmony toks labai neutralus, beje, si spalva labai gerai tinka ir konturavimui. Desert Rose-gerai pigmentuoti, lengva padauginti. Siaip nesu didele skaistalu megeja, ju naudoju labai minimaliai, vos vos veidukui pagyvinti ir tai labiau vakarui, dienai man uztenka pakonturuoti. Be situ MAC turiu dar Milani ir Burberry skaistalus, Milani gal labiau uz MAC patinka, o Burberry labiau konturavimui naudoju, bet kartais ir kaip skaistalus, tai turbut megiamiausia priemone is visu isvardintu butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2014 02 12, 08:03)
Almost. Domina atsiliepimai apie RASA dienini krema

labai labai patinka jis man drinks_cheers.gif tikrai puikus atradimas, jau n-tasis buteliukas čia pas mane. naudoju ryte prieš makiažą. odą ir drėkina, ir suteikia tą matinį efektą, nekemša porų, neerzina odos, labai greitai susigeria, patogus naudoti. labai džiaugiuosi atradusi smile.gif

QUOTE(evelinki @ 2014 02 13, 02:28)
Almost, vau koks gausus, bet fainas krepšelis bigsmile.gif  labai patiko wub.gif reiks patyrinėt labiau, kai laiko turėsiu smile.gif

ačiū labai 4u.gif

QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 02 13, 18:05)
Apsileidau ir pavėluotai atėjau su klausimais, bet jau pamačiau, kad Almost labai išsamiai ir šauniai į daugelį atsakė  biggrin.gif  4u.gif Mano poreikiams toks krepšelis tikrai būtų per gausus, bet man patiko produktų/priemonių pasirinkimas, pateikimas, viskas kažkaip labai skaniai susižiūrėjo  wub.gif

Aš dar paklausiu apie Michael Todd priemones (rodos, niekas neklausė) - nemažai turi, matyt patinka? O kur perki?

Ir kaip Real techniques šepetėliai? Planavau pirkti, galvoju ar verta  ax.gif
Ačiū!  4u.gif

ačiū 4u.gif

Michael Todd priemones pirkau jų oficialiame puslapyje. Pirkau visą rinkinį probleminei odai, tai galiu pasakyti, kad tikrai patinka. Ypatingai prausiklis, tonikas, serumas. Šveitiklį apskritai naudoju gana retai, kaukes irgi naudoju turėdama laiko. Bet panaudojus prausiklį ir toniką, oda tikrai tokia palepinta atrodo - apramina ją (mano oda mišri, probleminė), pasitepus po dueto dar ir serumu, ryte oda tokia švelni, prižiūrėta tinkamai atrodo. Tikrai manau, kad pabaigusi prausiklį ir toniką juos būtinai kartosiu smile.gif

Real Techniques dažniau naudojami labai patinka, bet jei atsukčiau laiką atgal su dabartine patirtimi turima, tai imčiau ne rinkinius, o pavienius šepetėlius. Paskutiniu metu iš RT naudoju tik vieną ar du šepetėlius, kiti kaip ir be darbo stovi, kartais paimu ir juos, bet retai - labiau ranka tiesiasi link kitų turimų. Tavo atveju labiau investuočiau į pavienius, poreikius atitinkančius Sigma šepetėlius - manau, kad būtum labiau patenkinta mirksiukas.gif 4u.gif

labai patiko paskutiniai krepšeliai, ypatinga Pandoros ir Ryuk ! bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Pandora,dar noriu paklausti,kaip MAC akiu piestukai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(greeny1231 @ 2014 02 20, 14:48)
Pandora,dar noriu paklausti,kaip MAC akiu piestukai?  ax.gif

Puikus-minksti, pigmentuoti, puikiai brezia, gerai laikosi, antakiu piestukas irgi labai patinka, tik va kaip jau anksciau rasiau-labai daug dalyku puikiai pasidarau tiesiog su MAC seseliais, net ir antakius smile.gif Bet piestukai irgi naudojami smile.gif
Atsakyti
Ryuk,
Tobulas krepselis smile.gif Mielai perimciau..
La mer priemones vertos savo kainos kaip supratau? Vis nedristu uzsisakyti ju kremo..
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 02 20, 15:05)
Ryuk,
Tobulas krepselis smile.gif Mielai perimciau..
La mer priemones vertos savo kainos kaip supratau? Vis nedristu uzsisakyti ju kremo..

4u.gif

La Mer priemones kolkas vieninteles, kurios gelbeja mano oda saltuoju sezonu, ko tik neteko meginti, kolkas tik sios pasiteisino. Pries uzsisakant as patariu rasti buda ismeginti pries investuojant, vis del to tai absurdiskos kainos, o tinka tikrai ne visiems, o ypac nereiketu naudoti jei turite riebia ar misria oda. Sakyciau sis kremas skirtas tik labai sausai odai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryuk @ 2014 02 20, 18:43)
4u.gif

La Mer priemones kolkas vieninteles, kurios gelbeja mano oda saltuoju sezonu, ko tik neteko meginti, kolkas tik sios pasiteisino. Pries uzsisakant as patariu rasti buda ismeginti pries investuojant, vis del to tai absurdiskos kainos, o tinka tikrai ne visiems, o ypac nereiketu naudoti jei turite riebia ar misria oda. Sakyciau sis kremas skirtas tik labai sausai odai smile.gif

Dekui uz atsakyma smile.gif
Gaila bet pas mus lt nelabai isbandysi siu kremu. Jo konsistencija sunki ir riebi? Greitai isigeria i oda?
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 02 20, 18:06)
Dekui uz atsakyma smile.gif
Gaila bet pas mus lt nelabai isbandysi siu kremu. Jo konsistencija sunki ir riebi? Greitai isigeria i oda?

Dabar sio kremo yra trys rusys isleistos: originalus, gelis (skirtas naudoti siltuoju sezonu) ir soft kremas, kuris yra lengvesnis uz originalu. Originalus yra riebus, taciau nera labai sunkus, susigeria per 5-7min.
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 02 20, 18:06)

Galima ebėjuj travel dydžių rasti, aš keletą priemonių būtent taip išbandžiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 02 20, 19:50)
Galima ebėjuj travel dydžių rasti, aš keletą priemonių būtent taip išbandžiau  4u.gif

Gera ideja, net nebuciau pagalvojusi. Dekui smile.gif
Atsakyti