Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

Pandora, labai grazus krepselis ir jo pateikimas. wub.gif wub.gif wub.gif
Turiu keleta klausimu:
1. Kaip Jums PC Daily Smothing Treatment?
2. Patinka Kiss my face deep pore cleansing kauke?
3. Kaip patinka dermae Vitamin A kauke?
4. Kas ten is DR Dosteur Renaud? Patinka?
5. Kas ten veidui stikliniame indelyje face pack?
6. Kaip Jums Argital molis?
7. Kas ten is Avedos?
8. Kaip patinka Bellapierre pudra, koki atspalvi naudojate?
9. Kaip Jums Natinuel veido prausiklis bei fluidas, matote poveiki?
10. Kas ten baltam indelyje prie Nerolio vandens.

Aciu. 4u.gif

Ryuk saikingas, grazus krepsiukas.
1. Kas ten is Shiseido, kuo patinka?
2. Kaip Jums clinique losjonas?
3. Koks ten sepetelis kabuti?

Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Pandora, oho koks krepšiukas bigsmile.gif Lyg tai kažkas klausė, bet lyg ir neatsakėt - kaip Weleda rozmarinų vanduo? ax.gif

Ryuk, idealus krepšelis 4u.gif Kaip Clinique serumas veidui? ax.gif
Atsakyti
rasabakiene, dekui 4u.gif

Shiseido naktinis kremas - labai lengvas. drekinantis. Ryte oda buna skaisti, pamaitinta. Pavasario/vasaros sezonu kiekvienais metais perku ir Shiseido dienini krema su spf, irgi vienas geresniu kremu smile.gif

Clinique losjono neturiu, tai nezinau ar kuno krema turejote galvoje ar seruma smile.gif

Sepetelis is Chanel.

She_Wolf, 4u.gif

Clinique seruma pirkau del problemos smakro srityje, kai po imuniteto nusilpimo atsirado skausmingas vidinis uzdegimas, o sugijus liko demele, nusipirkau prisiskaicius geru atsiliepimu, taciau tikiu, kad demele isnyko pati atsinaujinus odai, o si priemone tikrai nebuvo verta 200Lt smile.gif Na bet sunaudosim, tik daugiau tokiu nesamoniu nebepirksiu smile.gif
Atsakyti
O kas ten is clinique yra geltonoj tubelej, prie veido priemoniu?
Gal galite nuoruda ideti to shiseido kremo.
Dekui.
Atsakyti
QUOTE(rasabakiene @ 2014 02 18, 12:57)
O kas ten is clinique yra geltonoj tubelej, prie veido priemoniu?
Gal galite nuoruda ideti to shiseido kremo.
Dekui.

Apie si visai pamirsau, taip, tai Dramatically Different Moisturizing Lotion, sausai odai.

Shiseido naktinis - http://www.sephora.c...37?skuId=986760

Shiseido dieninis - http://www.sephora.c...34?skuId=986802
Atsakyti
QUOTE(Ryuk @ 2014 02 18, 14:05)
Apie si visai pamirsau, taip, tai Dramatically Different Moisturizing Lotion, sausai odai.

Shiseido naktinis - http://www.sephora.c...37?skuId=986760

Shiseido dieninis - http://www.sephora.c...34?skuId=986802

O kaip Jums tas losjonas, patinka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasabakiene @ 2014 02 18, 13:27)
O kaip Jums tas losjonas, patinka?  4u.gif

Ne stebuklingas, bet patinka, saltuoju sezonu man jis per "liesas", bet siltuoju sezonu tikrai pats tas, bet as mieliau renkuosi Shiseido, del papildomos apsaugos 4u.gif
Atsakyti
_Pandora_, nors jau i kruva klausimu atsaket, man dar pora iskilusiu yra biggrin.gif 4u.gif
1. Kaip jums PC priemones veidui aplamai?
2. Kaip Loccitane kauke plaukams?
3. Macadamia kauke esat bandziusi jau?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2014 02 18, 08:41)
Aciu, 4u.gif  gaila, kad jau isparduotas verysad.gif

Aha, maciau, kad isparduotas, bet kada nors tikrai papildys, tai siulau sekti mirksiukas.gif

QUOTE(rasabakiene @ 2014 02 18, 12:05)
Pandora, labai grazus krepselis ir jo pateikimas.  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Turiu keleta klausimu:
1. Kaip Jums PC Daily Smothing Treatment?
2. Patinka Kiss my face deep pore cleansing kauke?
3. Kaip patinka dermae Vitamin A kauke?
4. Kas ten is DR Dosteur Renaud? Patinka?
5. Kas ten veidui stikliniame indelyje face pack?
6. Kaip Jums Argital molis?
7. Kas ten is Avedos?
8. Kaip patinka Bellapierre pudra, koki atspalvi naudojate?
9. Kaip Jums Natinuel veido prausiklis bei fluidas, matote poveiki?
10. Kas ten baltam indelyje prie Nerolio vandens.

Aciu 4u.gif
1. Nelabai, nes kazkaip nejauciu jokio poveikio, kas patinka, tai kvapas, kai tepuosi-uostau ir megaujuosi biggrin.gif
2. Tikrai patinka-pravalo juodulius, ne visus, aisku, bet matosi, kad pravalo, po jos oda tikrai jauciasi pravalyta. Tikrai bus kartojama.
3. Patinka, jauciasi svaresnis veidas po jos, bet tokio poveikio kaip po tos Kiss my face kaukes nejauciu.
4. Sveiciamasis kremas su grudeliais, na, toks kaip veido pylingas. Siaip patinka, nes grudeliai nestambus ir neastrus, tad labai tinka mano jautriai odai. O siaip tai cia kaip ir visi pylingai-pasalina nesvarumus ir negyvas odos lasteles.
5. Ten tokie ajurvediniai milteliai veido kaukei daryti-reikia sumaisyti su vandeniu ir tepti kaip kauke. Siaip tai labai faina sudetis ir poveikis jauciasi, bet kadangi sia priemone pirkau kazkokioj indiskoj mugej, neisivaizduoju kur dabar ja galima butu isigyti.
6. Butent sis Argital molis-pats fainiausias is visu turetu moliu, visada jo turiu, naudoju galvos odos ir veido kaukems.
7. Plauku formavimo putos, nors pakuoteje skystis-paspaudus iseina putos. Labai daug kur isgirtas daiktas, reikia tepti dregnus plaukus ir dziovinti fenu, turetu purinti plaukus, bet kazkaip to nepastebejau, nelabai jauciu skirtumo.
8. Is pradziu patiko, turbut geriausia is visu naturaliu kompaktiniu pudru, kiek esu bandziusi, turejau 2 spalvas-jei gerai pamenu, sviesesne Latte, sunaudojau iki galo, o dabar turiu tamsesne Cinnamon, siek tiek per tamsi man dabar, bet vasara, manau, sunaudosiu. Truputi sausina, labai matine pudra, jei kam patinka matinis efektas. Siaip siuo metu labiau patinka Terre d'Oc mineraline wub.gif
9. Natinuel-jau metai is metu pastoviai krepselyje turimos priemones, nes mano oda labai gerai su rugstimis draugauja. Kai oda sudurniuoja-sios priemones tikras issigelbejimas, tikrai matosi poveikis. Tik fluido konsistencija nelabai patinka-ilgai geriasi, paskui lyg kazkokia plevele palieka, tai naudoju nebent nakciai, bet poveikis matosi.
10. Roziu paakiu kremukas, jau rasiau apie ji mirksiukas.gif

QUOTE(She_Wolf @ 2014 02 18, 12:20)
Pandora, oho koks krepšiukas  bigsmile.gif Lyg tai kažkas klausė, bet lyg ir neatsakėt - kaip Weleda rozmarinų vanduo?  ax.gif

Aha, praleidau kazkaip ax.gif Weleda rozmarinu vanduo-jau metai is metu pas mane turi buti krepselyje, visada jo turiu. Norint pastebimo efekto-reikia pastoviai juo imasazuoti galvos oda-tikrai plaukai sustipreja, maziau riebaluojasi, auga sveiki ir grazus. Plius pakelia plaukus nuo saknu. Bet cia reikia pastoviai uzsiimti, nes prisiminus apie ji pora kartu i menesi vargu ar bus rezultatas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunreja @ 2014 02 18, 13:57)
_Pandora_, nors jau i kruva klausimu atsaket, man dar pora iskilusiu yra  biggrin.gif  4u.gif
1. Kaip jums PC priemones veidui aplamai?
2. Kaip Loccitane kauke plaukams?
3. Macadamia kauke esat bandziusi jau?

4u.gif

1. Aplamai patinka, tik Daily Smoothing Treatment gal nebuvo kazkuo ypatingas, nekartociau, bet siaip is PC dar butinai ka nors naujo bandysiu.
2. Nebloga-plaukai buna svelnus, minksti, lengvai sukuojami, bet kazko tokio ko butu kaip po kitu kaukiu nera, na, to superinio plauku blizgesio kaip rasoma ant pakuotes biggrin.gif
3. Taip, bandziau, panasi man i Loccitane, bet kaip ir po daugumos kaukiu-plaukai svelnus, minksti, tad kazko daugiau apie ja pasakyti negaliu, tiesiog nei bloga nei kazkokia super ispudinga kauke smile.gif
Atsakyti
Ryuk, patiko Jusu krepsiukas, imponuoja, jog renkates kokybe, o ne kiekybe smile.gif
O kaip tas Chanel touch up sepetelis? Mastau toki isigyti nesiotis su savimi rankineje, idomu ar vertas savo kainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2014 02 15, 14:30)
Kartoju veido prieziuros priemoniu pirmaja foto, nes kazkaip netycia istryniau, o pacio posto redaguoti nebegaliu.

Neįžiūriu, ten dvi Natinuel priemonės? smile.gif prausiklis ir fluidas? Tiksliai kas ir kaip patinka? 4u.gif

Koks fainas Ryuk krepšelis didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 20 vasario 2014 - 10:21
Dekui 4u.gif

QUOTE(Joviva @ 2014 02 20, 09:57)
Ryuk, patiko Jusu krepsiukas, imponuoja, jog renkates kokybe, o ne kiekybe smile.gif
O kaip tas Chanel touch up sepetelis? Mastau toki isigyti nesiotis su savimi rankineje, idomu ar vertas savo kainos smile.gif

Joviva, sis sepetelis mano megstamiausias, esu turejus ju nemazai ir Dior, Guerlain, Givenchy ir Bare Minerals ir kt., bet visus ispardaviau, nes po isigijimo tik si Chanel ir tenaudoju smile.gif Nepriekaistingai dengia, labai saikingai priemones "pasisavina", svelnus odai, naturaliai dengia, priemones pertekliu tarytum pats nuvalo smile.gif
Atsakyti