Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

Adora_, koks buldogiukas wub.gif

Kaip Burts Bees dezodorantas? Gal dar kazka naturalaus bandei ir palygint galetum?

Kaip patinka Inglot bligiai? Ir kaip Burts Bees blizgiai? BB kazkada turejau, tai kaip ir smagus buvo, nors tirstokas, bet kazkodel nesinaudojo man...

Atsakyti
Vitulkos patiko, toks išgalvotas ir atrinktas krepšiukas drinks_cheers.gif
Adora - super, nes yra kur akis paganyt mums čia šarkoms biggrin.gif Kaip Joico K-Pak priemonės?
Ir įdomios kitos priemonės - pudros, šėšėliai, lakai, kvepalynas drinks_cheers.gif Pasirodysi? ax.gif
Atsakyti
Adora, smagu paganyti akis į Jūsų krepšiuką, kurie lūpdažiukai ir koks TBS kūno kremas mylimiausias? ax.gif
Atsakyti
user posted image
skaistalai
user posted image
user posted image
Akys
user posted image
user posted image
visa kita...
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
ir mano mylimukai wub.gif
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
nagai priauginti-laku neturiu ,blakstienos taip pat priaugintos smile.gif
pamirsau tik Mac antakiu piestuka.... doh.gif
Atsakyti
Gausus Adora krepsiukas bigsmile.gif. Kokie butu atsiliepimai apie Sebocalm priemones?
Atsakyti
Adora, labai gražu bigsmile.gif

kaip jums beauty blender? matau , kad irgi neatsiplauna biggrin.gif
kokia ten priemonė veidui iš anna lotan?
ar patinka mac veido šepetėlis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 21 balandžio 2014 - 08:22
Adora megsta kvepet biggrin.gif
kaip VS kuno purskalas? Kaip jo kvapas?
Siaip labai fainas krepselis smile.gif
Atsakyti
Koks gražus krepšys wub.gif kaip patinka silk priemonė plaukams? kiek kainavo? blush2.gif
Atsakyti
Adora, kokie ten Jenifer Lopez kvepaliukai? turėjau Live luxe, tie tai buvo nerealūs bigsmile.gif
Atsakyti
kaip ana lotan aloderm kremas?
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2014 04 17, 17:13)
Vitulka, oho koks optimizuotas krepšys, super smile.gif

o Guerlain labai gerai drėkina? klausiu, ar tikrai verta savo kainos, ar galima kažką ir pigiau rast su tokiu drėkinimu?

ir kokią sekančią pudrą rinksiesi? Kiek susidariau nuomonę, mūsų veido oda panašaus tipo, tai įdomu rolleyes.gif

Gerai. Man Guerlain super aqua kaukės atrodo ilgalaikis drėkinimas. Parduotuvės kainos neverta, aš ją abu kartus su didelėm nuolaidom pirkau. Pigiau, geriau? Nežinau, nelabai ką esu išbandžius g.gif

Norėčiau GA, bet dar nesidomėjau atspalviais. Man su jais sudėtinga.
QUOTE(bandeles @ 2014 04 17, 21:12)
O man superinis thumbup.gif Trecia nusipirkau. Labai graziai padazo, netrupa, neteplioja thumbup.gif

Na, tas gražiai dažo toks objektyvus labai. Man reik , kad stipriai tankintų ir užriestų, paprasčiau tariant, man patinka lėliškos blakstienos bigsmile.gif
QUOTE(dominica @ 2014 04 17, 22:14)

Vitulka, kuris mufe atspalvis ten? ne per tamsus?

Nežinau, nėra ant gaminio, o aš tikrai neatsimenu kokį pirkau. Bet išvis jokio ryžumo, labai natūrali spalva. Tamsumas priklauso nuo tepimo kiekio smile.gif
QUOTE(amberr. @ 2014 04 18, 14:04)
Vitulka, smagu ir idomu buvo pamatyti tavo krepsiuka thumbup.gif
Irgi prisidedu prie kls, kuris ten nr Mufe konturavimo?  4u.gif as kazkaip pask metu gundausi isigyti ta palete.. tik nzn koki nr smile.gif

O aš jos nebekartočiau. Taip, spalva puiki, pigmentuota. Bet ta šviesi spalva išvis nieko nedaro. Aš ją vietoj kompaktinės tepu prieš skaistalus arba prieš tą pačią tamsiąją spalvą smile.gif

QUOTE(style18 @ 2014 04 19, 16:32)
kaip jums lancome savaiminio įdegio kremas veidui?

Želė ten. Spalva gera, bet tept reik kasdien, jei norisi tikro įdegio. Lengvai nusiplaunanusiplauna doh.gif
Atsakyti
Adora_, kvepalu krepselis Jusu wub.gif Mano siuo metu mylimukai Gucci premiere wub.gif
Atsakyti