QUOTE(Daugmanta @ 2014 01 28, 00:06)
Visa tai - mikrobiologų nuomonė. Jei jums, mergaitės, nepatiko - daugiau neberašysiu pamokslų.
O man tokie "pamokslai", (tiksliau juos įvardinčiau kaip diskusijas), labai patinka

Tikrai įdomu pasiskaityti naujo žmogaus praktinius darbus, patirtį. Tuo labiau, kad pati niekad nebandžiau pomidorų auginti vienu metu skirtingomis sąlygomis, man net į galvą neatėjo, kad gali skirtis skonis vien dėl mulčiavimo. Anksčiau nemulčiavau - buvo gerai, dabar mulčiuoju - irgi gerai, netgi labai. Kitaip jau neįsivaizduoju.
Malonu, kad dalinatės savo patirtim. Prašom nepabėgti, diskutuoti ir sakyti savo nuomonę. Pritariančių, nepritariančių visada atsiras, o kam reikės, kurį domins, tas atsirinks kas jam priimtiniausia
QUOTE(Daugmanta @ 2014 01 28, 02:22)
sakiau, kad mūsų mulčiuoti skanesni už mūsų nemulčiuotus, o ne už
pietinius. Gyvenkim draugiškai
Nekalbėkim apie teoriją(čia mes mamos su mažais vaikais, norisi kažko pozityvaus), kalbėkim apie praktiką.
Pritariu, labiau norisi praktinių žinių
Aš taip ir supratau, kad kalbam apie
mūsų auginamus pomidorus.