Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2014 01 27, 21:20)
man tai Бочковой засол gražiai skamba  cool.gif

a jo, ten daug gražių pavadinimų yr, dar čia aprašymų radau http://pomidom.ru/ж...
Atsakyti
QUOTE(jura64 @ 2014 01 27, 21:20)
jeigu čia maniškis biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif tai viršūnė. Su kasyte surišta. Parnešė ir tokių pacių svogūnų ir baklažanų ilgų visokių, ir moliūgų nu nepagailėjo smile.gif  smile.gif  smile.gif

Kad jaučiu nea, bent jau kasytė nekrito į aikis, nelabai aš į kitus vyriškius žiūriu kol savo vyrą turiu lotuliukas.gif negalėčiau tiksliai pasakyt kaip atrodė tik lyg ir su barzda buvo g.gif Beto kai tiek sėklų tai kaip narkomanas žiūriu į jas kaip į dozę, o ne į aplinkinius bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 27 sausio 2014 - 21:33
QUOTE(jolituxxx @ 2014 01 27, 23:29)
Kad jaučiu nea, bent jau kasytė nekrito į aikis, nelabai aš į kitus vyriškius žiūriu kol savo vyrą turiu  lotuliukas.gif  negalėčiau tiksliai pasakyt kaip atrodė tik lyg ir su barzda buvo g.gif

plaukai gal po striuke buvo, o barzda yra smile.gif Bet patenkintas kad man patiko, nors kelias veisles turėjau bet nesakiau nieko smile.gif Ir vyrus galima užkrėsti 4u.gif, nors jis agurkus mėgsta o pomidoru nelabai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jura64: 27 sausio 2014 - 21:34
QUOTE(jolituxxx @ 2014 01 27, 21:01)
Vsio šaukštai po pietų, iš kavos tirščių nebursiu  bigsmile.gif dabar kaupsiu maišus derliui pasiimt  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

adresas ne paslaptis, lauksim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jura64 @ 2014 01 27, 21:33)
plaukai gal po striuke buvo, o barzda yra smile.gif  Bet patenkintas kad man patiko, nors kelias veisles turėjau bet nesakiau nieko smile.gif Ir vyrus galima užkrėsti 4u.gif, nors jis agurkus mėgsta o pomidoru nelabai.

Tada bus jūsiškis biggrin.gif Sėklų tai nemažai pirko, daugiau už mane, ot dabar auginsit 4u.gif lotuliukas.gif Kad jau sugundė, išgyrė baklažanus tai dabar teks pasakot kokių burtų griebtis kad man užaugtų tokie kaip papiešti ant pakelių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jura64 @ 2014 01 27, 21:20)
jeigu čia maniškis biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif tai viršūnė. Su kasyte surišta. Parnešė ir tokių pacių svogūnų ir baklažanų ilgų visokių, ir moliūgų nu nepagailėjo smile.gif  smile.gif  smile.gif

ne vyras o svajonė 4u.gif
Atsakyti
tas airiškas likeris gal iš karto su laipsniais užaugs g.gif Kokių 40 užtektų. atėjus laistyt suvalgei pomidorą kitą ir taip gera dūšioj ...
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 01 27, 21:41)
tas airiškas likeris gal iš karto su laipsniais užaugs  g.gif Kokių 40 užtektų. atėjus laistyt suvalgei pomidorą kitą ir taip gera dūšioj ...

nea, tokiam variantui jau ir pavadinimas solidesnis turėtų būti. Ir forma čėrkiuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 01 27, 21:41)
tas airiškas likeris gal iš karto su laipsniais užaugs  g.gif Kokių 40 užtektų. atėjus laistyt suvalgei pomidorą kitą ir taip gera dūšioj ...

ir iki namų nedaėjai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 27, 22:14)
man tas likeris toks feee, tai ir į tokio pavadinimo pomidorus nežiūriu  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Va taip mes juos,tuos likerinius pomidorus vertinam lotuliukas.gif Nors vienas man skanus Keglevich melone g.gif Ale nei airiškas,nei iš pomidorų...

Nu neįsivaizduoju saviškio ,sėklose besiknisančio, anikaip ... schmoll.gif Tik,jei pavadinimą užrašau tiksliai,tai nuvažiuoja nelaimingas visas,bet labai jau jam tokios parduotuvės ne prie dūšios.Tai ir nekantupinu .
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 27, 21:46)
Nu neįsivaizduoju saviškio ,sėklose besiknisančio, anikaip ...  schmoll.gif

mano irgi nesiknistų - surinktų visus, kur paveiksliukai gražiausi, ir psio.
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 01 27, 23:40)
Tada bus jūsiškis  biggrin.gif Sėklų tai nemažai pirko, daugiau už mane, ot dabar auginsit  4u.gif  lotuliukas.gif Kad jau sugundė, išgyrė baklažanus tai dabar teks pasakot kokių burtų griebtis kad man užaugtų tokie kaip papiešti ant pakelių  bigsmile.gif

Pernai labai džiaugiausi baklažanais. Man atrodė, kad svarbu anksti pasėti, jų net negenėjau jiems neturi būti per karšta. Ir buvo laikas kai pirmi žiedai augo tai baisiai puolė koloradas. Geriau kažkiek šešėlio gali būti bet ne per karšta.

Man tokia mintis šovė, kad Ex tas pomidoras be pavadinimo dar gali būti "utionok" aš dabar žiuriu geltoną "ančiuką" rašo kad gerai užmezga vaisius aukštis 40-50cm. Panašus irgi nežinau koks to pomidoro aukštis buvo

Na visokių ir vyrų būna pasirodo, su visokiom ligom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jura64: 27 sausio 2014 - 21:54