Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Skaičiau kad black russian gan trumpai dera,ar tiesa?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 24, 20:10)
dar rudas kinietis bigsmile.gif

o čia kas toks? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(solo2 @ 2014 01 24, 20:15)
Skaičiau kad black russian gan trumpai  dera,ar tiesa?

kad lyg ir netrumpai mastau.gif Panašiai kaip ir kiti nehibridai. Aišku, hibridai ilgiau dera, bet rugsėjį Black Russian dar irgi buvo.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 24, 21:19)
o čia kas toksblink.gif
Papildyta:
kad lyg ir netrumpai  mastau.gif  Panašiai kaip ir kiti nehibridai. Aišku, hibridai ilgiau dera, bet rugsėjį Black Russian dar irgi buvo.

marmaledas pernai pasidalino,man patiko,vel sesiu wub.gif man BR pernai vede vaisius 2 kartus,rugpjucio pabaigoj nuvalgem juos,bet krumo neisroviau,tai jjie isleido nauju ugliu ir vel uzmezge vaisius,tai paskutinius suvalgem lapkricio pradzioj bigsmile.gif
Atsakyti
Laba merginos,kazkas norejo Violet Jasper siustis is uzsienio,ju yra ir Lietuvoj
http://www.pomidoras.eu/seklos.html
Atsakyti
QUOTE(K&L @ 2014 01 24, 20:36)
Laba merginos,kazkas norejo Violet Jasper siustis is uzsienio,ju yra ir Lietuvoj
http://www.pomidoras.eu/seklos.html

kam ten labai reikėjo - ir Indigo Rose šitam puslapy yra. Nereik nei lenkų smile.gif Bet čia kokie tai nelabai mėlyni, kiba lenkiški tikrai paspalvinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 24, 18:21)
O štai ir reklamos auka lotuliukas.gif

Nugi ir tau atsiųsiu.Du pokelius user posted image.Bo,jei jau tavo topo viršūnėj anie,tai musėt ir pabaigei user posted image

O aš tokio kaipo topo neturiu schmoll.gif Man ir vieni,ir kiti skanūs...Tai saldesnio,tai spalvoto užsimanau,tai minkštesnio,tai kietesnio.
Nors,pagalvojus,tai pirmoj vietoj būna pirmas nuskintas sezono pomidoras.Tai taip išeina,kad man skaniausias Betalux user posted image.Tik nežinau prie kokios spalvos jį priskirt,nes pusžalis būna...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 24, 21:40)
kam ten labai reikėjo - ir Indigo Rose šitam puslapy yra. Nereik nei lenkų  smile.gif Bet čia kokie tai nelabai mėlyni, kiba lenkiški tikrai paspalvinti  smile.gif

aciuksuser posted image, yes yahoo.gif jimsiu ir ta ir ta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 24, 22:06)
aciuksuser posted image, yes yahoo.gif jimsiu ir ta ir ta doh.gif

tik nepulk siustis 4u.gif as turiu abieju ax.gif
Atsakyti
Mano mylimiausieji:

1.Boloto
2.Juodas Triufelis
3.Cygan
4.Korol Sibiri
5.Siberian Superior

Juose derinasi ir ankstyvumas, ir energingas mezgimas, ir skonis, ir atsparumas ligoms, ir skanus nuskintų pusžalių nokimas sezono pabaigoj.

Jei skaniausi, nors ir nederlūs arba sirgaliai, tai šie:

1.Black Cherry
2.Coyote
3.Boloto
4.Malachit. Shkatulka
5.Šokoladnyj
6.Ananas
Atsakyti
Skaiciau, kad Indigo rose toks juodas buna kai daug saules gauna - kuo daugiau tuo intensyvesne spalva
Papildyta:
Iki siol apie topus negalvojau... Pastaruosius kelis metus auginau tik lauke todel apie derlinguma negaliu labai daug ka pasakyt – tiksliai nefiksavau ir neuzrasinejau...
Man patiko siais metais:
Garden peach – gausiai ir ilgai derejo lauke, idomi svelniai gelsva su rausvais lopineliais spalva, skonis man patiko
Sibirskij skorospelyj – prinoko pirmas
Ananas – dideli, mesingi, bet ne sausi
Valencia ir German orange strawberry – abu grazios geltonai apelsinines spalvos, saldus, sultingi
Striped stuffer – idomus vasiai, tinka idaryti

Dabar suku galva kaip konkurso budu atrinkti seklas siu metu sejai... Vienas variantas rinktis po kelis daigus ivairiu spalvu...
drinks_cheers.gif g.gif
Papildyta:
thumbup.gif wub.gif cool.gif verysad.gif
drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2014 01 24, 22:19)
tik nepulk siustis  4u.gif  as turiu abieju  ax.gif

negaliu naudotis JUSU besaikiu gerumu schmoll.gif as ten dar pora veisliu nuziurejau,laiska nusiunciau.jau ir taip seklyciu daug is JUSU uzsipprasiau,o jeigu dar ir GREEN ZEBRA Imesit,tai leksiu kamaron lashinuku kiaules atpjaut jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 24, 22:32)
negaliu naudotis JUSU besaikiu  gerumu schmoll.gif as ten dar pora veisliu nuziurejau,laiska nusiunciau.jau ir taip seklyciu daug is JUSU uzsipprasiau,o jeigu dar ir GREEN ZEBRA Imesit,tai leksiu kamaron lashinuku kiaules atpjaut jums mirksiukas.gif

as is ten ir daugiau turiu lotuliukas.gif o lasinukai man patinka... tai kad visai mazai ten...

ir MUMS nepatinka kai i MUS kreipiasi JUS schmoll.gif MES esame vienaskaita, bent jau nestuke.gif tikrai nesu biggrin.gif
Papildyta:
Ir Zebru negaila 4u.gif
Atsakyti