Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 20, 15:13)
  nusipirkau vakar IKI  kumato pomidoru schmoll.gif iki black russian jam toli.net kumato augint nesinori schmoll.gif

nusipirkau kumato ir as. vienintelius is pirktiniu juos galiu valgyt - skonis ne stebuklingas, bet geresnis nei tu kur raudoni parduotuviniai akmenukai

zinoma su naminiais jiems nera ko lygintis

PS issikaulijau siltnami
Atsakyti
Jei kuri iš Panevėžio esat ir Black Russia norit, galiu pasidalinti. Dar supakuotų turiu Ananasinių ir Belyj sachar. Nuo rudeninio pakavimo dar užsiliko.
Kitų pasimetėlių dar net neieškojau, ramiai sėdžiu blush2.gif Turiu nuojautą, kad už stalčiaus yra užkritę, nes sėklos pas mane garbingą apatinį stalčių užėmusios yra biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 20, 18:02)
taip kad gal neilgai man teks pomidorus augint...

user posted image. Nu,net nuotaika sugedo ,o pas mani retai taip būna.Jau norėjau protestuot,ir garsiai,ale pati gi daugiau nei dešimtmetį basčiausi ir niekada nesakau niekada g.gif Nu,jeigu ką,tai ne mėnulin varysi,internetas visur yra.Net, jei ir šiaurėn, už poliarinio rato meškų ganyt išlėksi biggrin.gif Vo su sėklų kliančinimu, tai jau bus sunkiau... g.gif
QUOTE(astiti @ 2014 01 20, 19:48)
toks trumpas sarasiukas: corianne, giuletta smile.gif

Na,Giuljeta man patiko, o va vietoj Coriane aš gal San Marzano 2 arba 3 rinkčiausi.Ir vieni ir kiti neskanūs,tik perdirbimui,bet derlingumu panašūs bent pas mani buvo,o kaina skiriasi ženkliai ...
http://www.e-seklos....rzano_gigante_3
QUOTE(zikas1970 @ 2014 01 20, 20:59)
Dabar ir as paklausiu, kas auginot black krim ir sokoladinis, kokie butu atsiliepimai?

Man Black Krim skanus.Bet man visi juodžiai skanūs biggrin.gif Bais derlingi nebuvo,tikrai ne iš nai nai serijos...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 20, 20:42)
.... aš gal San Marzano 2 arba 3 rinkčiausi...

pas mane jie kažkodėl užaugo kaip ąžuolai, o vaisių vos keli buvo. Kažkas per daug patiko, matyt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2014 01 20, 20:26)
Tada mes išsižioję skaitysim postus, kaip ex pomidorus augina kitoj šalyje. Viena paguoda, kad dėl ryškaus augalų ir derlių skirtumo galėsim kaltinti skirtingas šalis smile.gif

žiūrint kur ana važiuos. Mažu ryškus skirtumas bus mūsų naudai? biggrin.gif
Atsakyti
Iš parduotuvinio Kumato krapštytų sėklų juo auginčiau tik pačiu kraštutiniu atveju, jei atsidurčiau negyvenamoj saloj su Kumato pomidoru biggrin.gif (čia iš patirties pernykštės)
zikas1970 , aš jau klausiau apie šokoladinius, sako, reikia augint biggrin.gif
Aš labai noriu palyginti Black Russian ir Black Krim, tai abu auginsiu, dar į kompaniją tą šokoladinį
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 20, 20:19)
O pagal formą  Giulietta panaši. O ir dera ji įspūdingai.

nu tuoj tos uzsimanysiu, ein sau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 01 20, 20:52)
Iš parduotuvinio Kumato krapštytų sėklų juo auginčiau tik pačiu kraštutiniu atveju, jei atsidurčiau negyvenamoj saloj su Kumato pomidoru  biggrin.gif (čia iš patirties pernykštės)
zikas1970 , aš jau klausiau apie šokoladinius, sako, reikia augint  biggrin.gif
Aš labai noriu palyginti Black Russian ir Black Krim, tai abu auginsiu, dar į kompaniją tą šokoladinį

drinks_cheers.gif pernai ir as bandziau biggrin.gif Bet nekisau i siltnami, dideli vazona pradzioj uzleidau, ir ka, ziedus krove tik ant koto, is kuriu pomidoru ne kvapo, veliau lyg pradejo kazkur virsuj megsti, bet jau nebeapsikenciau, nes pradejo masiskai nokti siltnaminiai, ismeciau von.
Del tu juoduku ir as visus bandysiu, tik neapsisprendziu po kiek vnt. Kai kurie bus po 2, kai kuriu po viena turbut, nu niekaip nesutalpinu visu norimu doh.gif Black russian tai jau maziausiai 2 bus, sokoladini ir black krima gal po viena g.gif va apie maura juodaji nuomoniu prisiklausius, tai du zadu auginti. Del to ir klausiu, nes vis dar trinu rasau, savo sarasiuka redaguoju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingaja @ 2014 01 20, 21:12)
nu tuoj tos uzsimanysiu, ein sau doh.gif

Manrods dar turiu kelias dziuljetas, galiu atiduoti, symet vietoj ju sesiu penius ax.gif Einu paziureti is savo stebuklu dezute biggrin.gif
pasirodo dar yra, 2 seklytes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 20 sausio 2014 - 21:24
QUOTE(zikas1970 @ 2014 01 20, 21:20)
Manrods dar turiu kelias dziuljetas, galiu atiduoti, symet vietoj ju sesiu penius  ax.gif Einu paziureti is savo stebuklu dezute  biggrin.gif
pasirodo dar yra, 2 seklytes  4u.gif

Jauciu pabandymui pakaktu blush2.gif
Atsakyti
Pernai auginau krapštytinio Kumato daigą šiltnamyje ir lauke 7vnt.). Tai pastarieji (ačiū šiltai vasarai) geriau derėjo ir MB labai patiko, auginsiu ir šiemet ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 20 sausio 2014 - 21:35
QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2014 01 20, 21:40)
nusipirkau kumato ir as. vienintelius is pirktiniu juos galiu valgyt - skonis ne stebuklingas, bet geresnis nei tu kur raudoni parduotuviniai akmenukai

zinoma su naminiais jiems nera ko lygintis

PS issikaulijau siltnami

man tada jau geriau vysniniai,kur mazuos indeliuos ax.gif net vaikai kumato nevalge schmoll.gif sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 20, 21:38)
man tada jau geriau vysniniai,kur mazuos indeliuos ax.gif net vaikai kumato nevalge schmoll.gif sveikinu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na man parduotuviniai kumato visai nieko, symet dar nepirkau, gal ir skonis pasikeite, bet pernai, jei noredavau pomidoru, tik kumato pirkdavau, bandziau ir kitus ale gerus, kur pobrangiai kainuoja, jie buna atskirai sudeti, dideli , avietiniai kazkokie, pav. nebeprisimenu, nu nea, nelabai suejo, vieninteliai kumato valgomi man, del to ir krapsciau seklas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 20, 21:38)
man tada jau geriau vysniniai,kur mazuos indeliuos ax.gif net vaikai kumato nevalge schmoll.gif sveikinu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

man irgi smile.gif
Atsakyti