Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

su tais Marfa tikriausiai liga, kazkas pagyre, kazkas paantrino ir dabar vdaugumai prireikie smile.gif man taipogi smile.gif siandien buvoj sekluva (Panevezi) sakyciau tustuma visai...tik Broklyn it Colibri nusipirkau smile.gif o prisirasius sarasa buvau...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 20, 16:34)
Ex, o negalėtum įdėti savo Delfine arba kito kokio laisvai prieinamo hibrido foto?  biggrin.gif

QUOTE(adija5 @ 2014 01 20, 17:01)

drinks_cheers.gif Tikrai manikiūrus daugeliui apsaugotum,bo nusigrauž ir gelinius ... biggrin.gif

Aha, nu.. žvingaujam toliau.. biggrin.gif Mano pomidorai jau seniai visoms nusibodę, tegul, sakysim, Gaudvilė savo pomidorus šiltnamyje nors kartą pafotkina ir parodo.. manau, iš nuostabos ne vienai iš jūsų nagai ir ragai nukristų.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2014 01 20, 16:07)
siandien buvoj sekluva (Panevezi) sakyciau tustuma visai...tik Broklyn it Colibri nusipirkau smile.gif o prisirasius sarasa buvau...

Kurioj cia vietoj? g.gif Kiek zinau, tai ner sekluvos pas mus.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 01 20, 16:19)
Kurioj cia vietoj?  g.gif Kiek zinau, tai ner sekluvos pas mus.

ne taip issireiskiau, cia tas stiklinis sodo prekiu pastatas, jie sekluvos atstovai smile.gif
Atsakyti
Nu be Delfinu mano siltnamis ne siltamis biggrin.gif Isimylejau as juos blush2.gif Ir dar vienus turiu be pavadinimo, kiekvienais metais seklas krapstau blush2.gif Buvau siandien Zalioj stotelej Sprut ieskot, nu i neradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 20, 17:05)
nenoriu tokios ziemos-salta, peckuriu pilnu etatu varau. Iseini pasiserti ukelio, tai begom begom, kad serksnas ant pasturgalio neuzsidetu  unsure.gif

Kelnes apsiauk,nelakstyk pliku pasturgaliu biggrin.gif Nors jo,jei reiktų pačiai vis pečiukus kūrent,tai gal ir aš nenorėčiau...
QUOTE(Ex @ 2014 01 20, 17:10)
Mano pomidorai jau seniai visoms nusibodę, tegul, sakysim, Gaudvilė savo pomidorus šiltnamyje nors kartą pafotkina ir parodo.. manau, iš nuostabos ne vienai iš jūsų nagai ir ragai nukristų.. biggrin.gif

Nu,kad nepabodę,dėk dar ką turi biggrin.gif O ką Gaudvilė ... Taigi tik dvi rankas turi:vienoj mažiukė,kitoj pomidoro daigas.Su kuria ranka ji dar ir potograpijas darys,a?O tamsta jau vaikus iš namų išsiveji,taip,kad laiko iki kaklo. Ir augint,ir fotografuot moki-talentas,tikras talentas g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2014 01 20, 16:23)
ne taip issireiskiau, cia tas stiklinis sodo prekiu pastatas, jie sekluvos atstovai smile.gif

Busiu Panevezy reiks ir man ten pasisukiot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 20, 16:10)
Aha, nu.. žvingaujam toliau.. biggrin.gif Mano pomidorai jau seniai visoms nusibodę, tegul, sakysim, Gaudvilė savo pomidorus šiltnamyje nors kartą pafotkina ir parodo.. manau, iš nuostabos ne vienai iš jūsų nagai ir ragai nukristų.. biggrin.gif

Nu jau, nukristai jei ateivį pamatytai, o ten ką - pomidorai ir tiek. Ale net nežadėtau, bo tikrai neištęsėtau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2014 01 20, 16:07)
.. sakyciau tustuma visai...tik Broklyn it Colibri nusipirkau smile.gif o prisirasius sarasa buvau...

paviešinkit sąrašiuką, gal mes čia jį patrumpinsim ar pakoreguosim smile.gif Ar pasakysim, ko Sėkluvos parduotuvėj tikrai nerasit smile.gif

O šiaip pradžiai pagalvokit, kokių pomidorų norit (raudonų, geltonų, didelių, mažų, kietų, minkštų) ir kiek daigų galėsit auginti. Tada gal tas sąrašiukas savaime pasikoreguos?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 20, 17:27)
O tamsta jau vaikus iš namų išsiveji..

vo, brolyti, kokia navina.. blink.gif lotuliukas.gif nereikia man nieko vyti, jie kiekvienas savo namus turi wink.gif o mūsų namai - nestrateginė vieta verslui. Jaunimas dabar ne tik iš namų, bet ir iš Lietuvos mielai skuodžia smile.gif dar ir mane pačią iš paskos tempia.. taip kad gal neilgai man teks pomidorus augint. Kol kas džiaugiuosi kiekviena vasara namie tarp pomidorų praleista.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 20, 17:02)
taip kad gal neilgai man teks pomidorus augint

nu kas čia daba per naujiena blink.gif blink.gif blink.gif O tai kaip čia mes, našlaitės, be tavęs?... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 20, 18:28)
nu kas čia daba per naujiena  blink.gif  blink.gif  blink.gif  

nu taip, visai pamiršau doh.gif čia temoj reik gi konsultuotis dėl vestuvių, krikštynų, dėl emigracijos.. lotuliukas.gif
Taigi esu dar, esu wink.gif sėti pomidorus žadu, durpių sėjimui nusipirkau, ant popieriaus beveik surikiavau savo pomidorų veisles kurios šiais metais išvys dienos šviesą, vyrui nurodymus rašau, gal kaip nors susitvarkys jei ką.. O jei "ne ką", tai ir pati susitvarkysiu.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 20 sausio 2014 - 17:47