Įkraunama...
Įkraunama...

EURO įvedimas

QUOTE(pikkolo @ 2015 10 19, 20:19)
Tai visada buvo kas važiuoja, bet tokiu atveju turi pirkti laaaabai daug, nes kitaip neatsipirks, arba tokias prekes kaip žaislai arba vaistai, nes maistas tiek ryškiai, kad apsimokėtų nėra pigiau. Pati paskaitinėkit tose SM temose, tai žmonės ten perka labai dideliais kiekiais, tokiais kiekiais pirkti tik ir apsimoka, bet dar ir sandėliuot viską reik turėt kur, ir dar kad kandys ar pelės nesugrauštų. O tai vėlgi sakyčiau yra papildomos išlaidos.
Mano tėvai gyvena netoli sienos ir jau kuris laikas nevažinėja, nes neapsimoka dėl maisto važinėt rolleyes.gif Mama per akcijas Lietuvoje daug ką pigiau ar panašiai nusiperka. Beje kaip ir tame straipsnyje, pridėjus kuro išlaidas ir laiką, nieko tas Tomas nesutaupė.

Cia jau yra kita tema-ka perka, kas apsimoka, kur sandeliuoja, keliese koperuojasi drinks_cheers.gif Bet kad kainos daug mazesnes, nei Lietuvoje ir kad daug tautieciu ten pirkinejas, kad ju srautai nesumazejo-tai faktas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 10 19, 16:45)
Čia iš vienos temos sprendžiat, kad pulkais traukia?  biggrin.gif
Beto čia Lenkijoj arčiau sienos pigesnės prekės (Suvalkuose tarkim), o nuvažiuokit kur į kitą galą ar į Varšuvą, pamatysit, kad niekuo ypatingai tos kainos nesiskiria  mirksiukas.gif

is temos? lotuliukas.gif as pati vazineju, tai man temu nereikia, savo akim matau. Gyvenu netoli PL sienos, tai musu miestelio zmones masiskai vaziuoja i PL apsipirkti. Na, kas masinos neturi ir su niekuo nesikooperuoja, tai nevaziuoja, bet kas tik gali, tai ir lekia. Ir visos PC aiksteles uzgrustos masinu su lietuviskais numeriais, ne vien is mano miesto, jei ka mirksiukas.gif Kai anksciau pakakdavo vaziuot kas 2-3 men., tai kai eura ivede,vaziuoju jau kas menesi ir praktiskai viska ten susiperku. O LT nebent duonos ar grietines einu nusipirkti, visa kita vengiu cia pirkt, nes brangu. Tas pats galioja apie rubus ir batus.
O kad Varusvoj kainos didesnes, tai norma yra, Vilniuj irgi buna daug kas brangiau, nei mazesniuose miestuose. Toks jau tas gyvenimas sostinej.
Atsakyti
user posted image
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Kasdien. Po 20-30 centų. Sako dirbanti parduotuvėje. laugh.gif Negaliu netikėti.
Atsakyti