Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

Lindrukas kai grazu wub.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaryte @ 2014 01 19, 16:20)
va mano problema.

Žiūriu nieks neatsako...tad pabandysiu...jei klausiat kaip padaryti , kad ant tokio nagučio laikytūsi ilgalaikis lakas...turėjau vieną klientę, kuriai nuo l. senai yra toks nagutis, daug ką išbandžiau jai,bet idealiausiai laikydavosi tik tada, kai užklijuodavau tą vietą dviem sluoksniais šilką ir perdengdavau dar pora plonų sluoksnių struktūrinio ir tada jau ilgalaikiu laku...bet kai išsioperavo ji skydliaukę, ta problema dingo, dingo toks nago skylimas...kažkada kažkada seniai ateidavo pas mane toks vyras, kuriam buvo ta pati problema, tai jis prašydavo tą nagą perdengti akrilu, nes neva tai jis buvo daug būdų išbandęs, padėdavo tik akrilas...taiva g.gif

Zmona, na kur tavo nagučiai su štampiku ax.gif
lindrukas, labai gražu thumbup.gif ir kas dėl baltos, aš irgi pakeičiau orly į HG arctic freze(ar kaip te jos pavadinimas) prancūzui vieno sluoksnio, o pilnam padengimui dviejų sočiai
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2014 01 19, 19:41)
wub.gif grazu bombordavi tavishkiai thumbup.gif a tu prasuk kasdiena orliuka palik pastovet,aptirstes su laiku smile.gif

Aciu merginos 4u.gif

Na bet kad du metai jam jau g.gif Na reiks pabandyt po karta i diena prasukt, ziuresiu kaip...

QUOTE(ingeborgita2 @ 2014 01 19, 19:48)
lindrukas, labai gražu  thumbup.gif  ir kas dėl baltos, aš irgi pakeičiau orly į HG arctic freze(ar kaip te jos pavadinimas) prancūzui vieno sluoksnio, o pilnam padengimui dviejų sočiai

As taip pat apie arctic freeze galvojau, jei orly mano neaptirstes, itariu reiks ja imt...
Aciu uz patarimus damos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2014 01 19, 22:48)

Zmona, na kur tavo nagučiai su štampiku  ax.gif

konad m57
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 01 19, 19:38)
Girdejau, kad balta Shellac Cream Puff gerai pigmentuota  g.gif

Aha, labai gerai.
Prisikaiciau kaip giriat orlio balta, tai vos nenusipirkau. Sakau gal dar kazkuom geresnis, kazkoks ypatingas g.gif wub.gif .
Atsiprasiau savo Cream Puff'o ir ismeciau orly is basketo cool.gif
Atsakyti
Na saunuoles, nerealiu groziu padavet per savaitgali wub.gif wub.gif swoon.gif stampuka turiu kaip zmonos lotuliukas.gif nors ka gero biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimante @ 2014 01 20, 11:11)
Na saunuoles, nerealiu groziu padavet per savaitgali  wub.gif  wub.gif swoon.gif stampuka turiu kaip zmonos  lotuliukas.gif nors ka gero  biggrin.gif

Galiu pritarti drinks_cheers.gif tikrai šauniai padirbėjote thumbup.gif Buvo į ką akis paganyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 01 19, 22:35)
Atsiprasiau savo Cream Puff'o ir ismeciau orly is basketo cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kai yra gerai norisi dar geriau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,
neužmėtykit akmenim 4u.gif Seniau sesutei visad pati užsakinėdavau lakus iš ebay. Dabar reikiamų spalvų nerandu. schmoll.gif Gal galit pasidalint info per kokias tarpininkes siunčiatės, iš kokių puslapių ar kokioj temoj visos šitos info ieškotis...
Ačiū iš anksto! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2014 01 20, 13:35)
Sveikos, mergaitės,

Išmokau susirasti... ax.gif Dabar beliko išmokti ištrinti nereikalingą žinutę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 01 19, 06:09)
Šita spalvytė man panaši į Progel City lights 4u.gif Turiu pasatariąją, vargau pradžioje, po kurio laiko patirštėjo, bėgo į odeles, bet dabar vis tiek IBD pirkčiau, nes visos mano turimos IBD net ir skystesnės ar reikalaujančios daugiau sluoksnių labai smagiai lakuojasi ax.gif

JO.IBD Dolomite praktiškai viens prie vieno kaip SN city lights, gal SN vos stambesni blizgiai. Kadangi dolomito pirkt neradau nei nagavitoj, nei salonpro, tai pasimiau SN. Man visai normaliai tepasi, pakanka 2 sluoksnių.
O HG inner vixen tai visai visai kitokia...
Žiūrinėju darbus - gražu... jau užsimaniau shellaco Hollywoodo smile.gif Raudona su auksiniais blizgiukais man turėtų patikt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo echidna: 20 sausio 2014 - 14:56
QUOTE(Lalabamba @ 2014 01 20, 14:45)
Išmokau susirasti...  ax.gif  Dabar beliko išmokti ištrinti nereikalingą žinutę  biggrin.gif

neverta sitam gaisti laiko, zinutes galima redaguoti pusvalandi nuo parasymo momento, o istrinti jas gali tik moderatore.
Atsakyti