Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

Laba diena, ateinu su klausimu. Rūkančios merginos, kaip saugot (saugo) nagučius, kad ilgalaikis nepagelstų? Gal yra kokių įdėjų, gal susidūrėt su tuo g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2014 01 20, 16:08)
Laba diena, ateinu su klausimu. Rūkančios merginos, kaip saugot (saugo) nagučius, kad ilgalaikis nepagelstų? Gal yra kokių įdėjų, gal susidūrėt su tuo  g.gif   4u.gif

Mano dukrai tik Orly White Tips pagelsta g.gif O ant ryskiu nesimato. Geriausia dazyt geltonai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zarute: 20 sausio 2014 - 15:22
QUOTE(Zarute @ 2014 01 20, 15:21)
Mano dukrai tik Orly White Tips pagelsta  g.gif O ant ryskiu nesimato. Geriausia dazyt geltonai  biggrin.gif

o gal yra koks mandras būdas apsisaugoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2014 01 20, 13:37)
o gal yra koks mandras būdas apsisaugoti?  g.gif

Uzsidet gumines pirstines pries rukant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 01 20, 15:49)
Uzsidet gumines pirstines pries rukant biggrin.gif

biggrin.gif nu čia jau senas bajeris iš mokyklos diskotekos laikų biggrin.gif Gal yra koks kitas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(echidna @ 2014 01 20, 14:50)
Man visai normaliai tepasi, pakanka 2 sluoksnių.

Tai kodėl pas mane kitokia, jei ir Jums ir lilget gerai tepasi g.gif Man reikia 3 plonų sluoksnių, kad gražiai atrodytų, jei vos vos storiau, iš karto raukšlėjasi.. Žiauriai graži spalva, bet turiu labai susikaupti ir nusiteikti prieš lakavimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 01 20, 16:59)
Tai kodėl pas mane kitokia, jei ir Jums ir lilget gerai tepasi g.gif Man reikia 3 plonų sluoksnių, kad gražiai atrodytų, jei vos vos storiau, iš karto raukšlėjasi.. Žiauriai graži spalva, bet turiu labai susikaupti ir nusiteikti prieš lakavimą ax.gif

nesigarbanoja visai ir storiau teptelejus schmoll.gif siaip tikrai dvieju pakaktu, bet as kai vis turiu ka pataisyt savu broku tai praktiskai viska tepu 3sl lotuliukas.gif

Mergos meskit rukyt kils maziau klausimu kaip nagu spalvas apsaugot, kaip pinigu sutaupyt, kaip nesmirdet ir t.t. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(echidna @ 2014 01 20, 14:50)
JO.IBD Dolomite praktiškai viens prie vieno kaip SN city lights, gal SN vos stambesni blizgiai. Kadangi dolomito pirkt neradau nei nagavitoj, nei salonpro, tai pasimiau SN. Man visai normaliai tepasi, pakanka 2 sluoksnių.
O HG inner vixen tai visai visai kitokia...
Žiūrinėju darbus - gražu... jau užsimaniau shellaco Hollywoodo smile.gif Raudona su auksiniais blizgiukais man turėtų patikt smile.gif

thumbup.gif pagriebiau dolomite, jei jau visiskai nepanasi i inner wixen 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 01 20, 15:59)

turiu ir as is progel, tai irgi vargstu, jai siek storiau tau baisiai raukskejasi doh.gif , ir reikia kokiu 4 sluoksniu.

Kalbat apie raudona spalva g.gif , mazai turiu raudonu atspalviu, gal kas norite dalintis po pusele? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2014 01 20, 13:08)
Laba diena, ateinu su klausimu. Rūkančios merginos, kaip saugot (saugo) nagučius, kad ilgalaikis nepagelstų? Gal yra kokių įdėjų, gal susidūrėt su tuo  g.gif  4u.gif

Is pradziu galvojau cia baejeris sitas klausimas, bet pasirodo, kad gal ne g.gif .
Ar tos mergos ruko Prima/Astra, nu nzn kas dabar rinkoj be filtru eina, nes nuo tu budavo geltonuoja pirstai lotuliukas.gif . Gal keist cigaretes?
Man nieks negeltonoja rolleyes.gif . Rimtai. Net nepagalvojau, kad taip buna.
Atsakyti
Dziaugiuos per akcija nuciuptu PN 7.10 smile.gif 2 sluoksniai, liuks pigmentacija thumbup.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 20 sausio 2014 - 19:34
O gal is viso mest rukyt? g.gif Cia tik mintis garsiai...
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2014 01 20, 19:23)
Dziaugiuos per akcija nuciuptu PN 7.10 smile.gif 2 sluoksniai, liuks pigmentacija thumbup.gif

ai, kaip grazu thumbup.gif
gal zodziais aprasysi spalva?
Atsakyti