o,norejau paklausti. Kaip elgtis su tuo nagu valvetu? Kaip suprantu,jis geliniam lakavimui,taip? Ji deti ant topo ir kist i lempa? Ar jis tik paprastam kokiam lakavimui? Gal klausimas kvailas,bet kazkaip neradau nieko apie tai.. Jau nepykite,jei paklausiau be rysio..
QUOTE(andorinha @ 2014 01 21, 16:04)
QUOTE(juratere @ 2014 01 21, 15:39)
Vienzo, jei nenori nusimaniakinti kaip mes cia forume, geriau atsisakyk interneto
Metu
ir cia dar ne viskas...
Groziu pavarei
Papildyta:
QUOTE(echidna @ 2014 01 21, 16:38)
Groziu pavarei
bet vsio- ramiai....man nieko nereik,man nieko nereik
nu gal tik holyvoodo
dar vis.knibzda kirminas galvoj,ka siandien as ja nukausiu 
Papildyta:

[/quote]

O,ziurekit,vistiek jau Jusu patirtis,pirkiniai daug duoda apie save zinoti. Kokie Jus labiausiai ir geriausiai patinka lakai ir kokius pagrinde naudojate,gal HARMONY? Aisku,kiek lakuotoju,tiek nuomoniu,taciau vistiek ,manau ir Lietuvoje galima nusipirkti geros produkcijos,ar reikia pagrinde siustis? Kol kas prisipirkau visokiu,kol atsirinksiu kas prie ko
Papildyta:
[/quote]
O,ziurekit,vistiek jau Jusu patirtis,pirkiniai daug duoda apie save zinoti. Kokie Jus labiausiai ir geriausiai patinka lakai ir kokius pagrinde naudojate,gal HARMONY? Aisku,kiek lakuotoju,tiek nuomoniu,taciau vistiek ,manau ir Lietuvoje galima nusipirkti geros produkcijos,ar reikia pagrinde siustis? Kol kas prisipirkau visokiu,kol atsirinksiu kas prie ko
QUOTE(juratere @ 2014 01 21, 16:24)
Sveikos,jungiuosi ir as prie Jusu burio. Linksma cia pas Jus
. Vis skaitau,skaitau,ir mastau,-nejau ir man taip bus
. Iki siol buvau maniake nagu lakams ir naujoms spalvoms( kol naudojau paprastus lakus). Na,galvoju,nusipirksiu lempa,pora laku pradziai,vistiek jie ilgai laikosi,tai gal maziau ju reikes
. Nu ir .. rezultate.. Pirkau lempa su visu rinkiniu,- baze,topas,ir .. 10 laku
. Supratau,kad man truksta spalvu..
Dar isigijau dvi. O gelini lakavima dariau vos tris kartus..
. Paskui supratau,kad man dar truksta spalvu.. Dabar uzsisakiau dar 5... Visumoje,dabar dar nusprendziau,kad man tikrai dar truksta bent kokiu 3 spalvu..
As maximaliste,bet turbut cia jau nelabai sveikai
Ir vis ziuriu i Jusu postus,ir galvoju,kad busiu artimoje ateityje ,kai atsijosiu spalvas,is tu,kurioms vis reikes nauju atspalviu.. 
jeee, ne as viena tokia laku maniake
Papildyta:
QUOTE(andorinha @ 2014 01 21, 16:34)
QUOTE(juratere @ 2014 01 21, 15:24)
nesijaudink, kai turesi virs 40 spalvu (cia i save pirstu rodau
Bnadziau atsijoti spalvas, bet vyras sustabde, sako: "Tau jos trukdo? Valgyt praso, ar ka?" Vat mano vyriokas koks...
o mano vyrui atrodo, kad man per daug... o ten tik 60
QUOTE(z.zazaza @ 2014 01 21, 17:39)
Papildyta:
QUOTE(z.zazaza @ 2014 01 21, 17:41)
QUOTE(andorinha @ 2014 01 21, 14:08)
butent, atspalviai - visas reikalas. As bandau maisyti, deja, pastebejau, kad kai kada spalvos suskysteja
Mono irgi vertas milijono
O del laku skirtingai...
As turiu OPI, HG, Shellac, ORLY, Lechat viena ir PN viena...
Visi patinka, bet dengimosi ir lakavimo atzvilgiu tai shellac itariu, tik tiek kad brangesni nei HG.
HG patinka spalvu pasirinkimas, bet man visoms spalvoms reikia 3 sluoksniu (kitoms daugiau), tai erzina mane toks laiko gaisimas...
ORLY visai nepatinka, skystalai, pas mane tik trys ju spalvos - visas po 4 sluoksnius dengiu
OPI tirsti, gerai pigmentuoti, dazniausiai 2 sluoksniu pakanka, bet kai kurios splalvos I odeles bega arba galiukus reikia atsargiai padengt (po 1 pirsta fiksuot)
QUOTE(lindrukas @ 2014 01 21, 14:01)
man irgi taip
QUOTE(juratere @ 2014 01 21, 16:24)
Sveika istojus i sekta
QUOTE(andorinha @ 2014 01 21, 16:34)
QUOTE(juratere @ 2014 01 21, 15:24)
nesijaudink, kai turesi virs 40 spalvu (cia i save pirstu rodau
Bnadziau atsijoti spalvas, bet vyras sustabde, sako: "Tau jos trukdo? Valgyt praso, ar ka?" Vat mano vyriokas koks...
Oi reikia man naujos paletes kad sulakuoti galeciau savo visas spalvas.
QUOTE(andorinha @ 2014 01 21, 17:04)
QUOTE(juratere @ 2014 01 21, 15:39)
Vienzo, jei nenori nusimaniakinti kaip mes cia forume, geriau atsisakyk interneto
walk the runaway
day to evening plum
jewel tones
statement trousers
yen for dropped waists
ir cia dar ne viskas...
Ir vel man reikia... kokios grazios spalvos
Jolkuce, kokios permainos
QUOTE(vasaryte @ 2014 01 21, 18:12)
Sveika istojus i sekta
QUOTE(Jolkuce @ 2014 01 21, 19:22)
Čia tikriausiai apie tavo žaliaakį kašaką....
merginos, o nesat nei viena bandziusi sensational laku, siandiena maciau eurokos parduouveje pirkti, kainuoja 12ml 39lt,idomu kaip si lakas...
https://www.google.c...l...52F;655;367
https://www.google.c...l...52F;655;367
QUOTE(lilget @ 2014 01 21, 16:02)
Siandien pusdieni perlakavau savo spalvas ant veduoklines paletes, reportazas truputi veliau , kadangi mama tiek laiko neskyre vaikui demesio, turiu eit su juo valandele papiest, nes po to ateis kliente

Aš sekmadienį lakavau visus lakus ant paletės, rezultatas: 20 spalvų, 5 blizgučiai, 3 folijos, apie lidukus ir kitus šūdukus net nekalbu.. Man, prisiekusiai minimalistei, kuri niekad neturi daugiau nei vienos atidarytos dušo žėlės, tai yra absoliuti tragedija