Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(Jolkuce @ 2014 01 21, 22:49)
nugis isbandziau akmenus ant kanopu cool.gif  biggrin.gif Gyvai grazu ,fotkej-tai kaip cia pasakius g.gif
user posted image

Labai grazu wub.gif O dabar rezk paslapti kas uzsake tau ta daikta is kurio tuos akmenis pagaminai, nugu nugi g.gif ji gi tik mokamam seminare buvo galima pirkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 01 21, 22:00)
Labai grazu  wub.gif  O dabar rezk paslapti kas uzsake tau ta daikta is kurio tuos akmenis pagaminai, nugu nugi  g.gif  ji gi tik mokamam seminare buvo galima pirkt  ax.gif

JOkia cia paslaptis, cia tik marketingo triukas kai norima uzdirbti pinigu,tada kisama spec kazkokia priemone-sitai kuo puikiausia galima ir su paprastais geliais mirksiukas.gif tereikia dometis,ir daugiau youtubeje knistis,experimentuoti!!!!!!, visada yra pigesne ir paprastesne iseitis mirtingiesiems biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(andorinha @ 2014 01 21, 21:53)

labai patinka  thumbup.gif

4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2014 01 21, 17:24)
O kokios spalvytes? biggrin.gif 

QUOTE(lilget @ 2014 01 21, 18:12)
jo rasyk ka ten nori prastumt, as siaip viska kas kitoms nebereikalinga priglaust galiu  lotuliukas.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

I uzsieni neketinu siust rolleyes.gif . Galva spakainesne, kai per pora dienu gauna rolleyes.gif . Pastas ganetinai patikimas rolleyes.gif . O cia nervuokis 2 sav ir po to suzinot, kad prapuole siuntinukas doh.gif . Nea. Man ir taip yra apie ka galvot lotuliukas.gif

Dabar galvoju, kad pirmoj eilej parduociau Up in the blue, i jos vieta pirkciau zydra is Red Carpet(Love those baby blues). Nieks tokios neturit? Man reik, kad butu zydra ne i pilkuma unsure.gif .
Papildyta:
QUOTE(Kuzia @ 2014 01 21, 20:14)
Man reik, kad butu zydra ne i pilkuma unsure.gif .

Nebenoriu. Issiaiskinau, kad irgi turi pilkumo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2014 01 21, 23:11)
4u.gif aciu ir posakis man baisiai patinka lotuliukas.gif - baisiai grazi ir beprotishkai protinga thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Perdaug protinga net ima pyktis kad as tiek nezinau kiek tu. Ir aisku but naivu tiketis dabar gaut ilnfo ant lekstutes kaip mirtingiems tokius akmenis padaryt,ane ?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 01 21, 22:21)
Nebenoriu. Issiaiskinau, kad irgi turi pilkumo unsure.gif

Gal Shellac Azure Wish?
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2014 01 21, 22:24)
Perdaug protinga net ima pyktis kad as tiek nezinau kiek tu. Ir aisku but naivu tiketis dabar gaut ilnfo ant lekstutes kaip mirtingiems tokius akmenis padaryt,ane ?

vot darysiu ryt akmenis bigsmile.gif cool.gif Is visu geliu, kuriuos turiu.
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 01 21, 22:24)

Taigi google visagale, isivesk i youtuba zydkyje kamni-ir vualia tik sesk ir bandyk mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(andorinha @ 2014 01 21, 22:27)
Gal Shellac Azure Wish?
Papildyta:

vot darysiu ryt akmenis  bigsmile.gif  cool.gif Is visu geliu, kuriuos turiu.

bigsmile.gif oi kaip lauksim vaizduu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 01 21, 20:25)
Gal Shellac Azure Wish?

Turi ja? As galvojau apie ja vos tik isleido.
Man jau sunku pasitiket nuotraukom intrnete unsure.gif . Idom butu ar ji tokia, hm, kaip pavadint, sky blue rolleyes.gif . Pilna google visokiausiu atspalviu wacko.gif
Atsakyti
Sveikos gal galit parašyt į AŽ per kokia tarpininke užsakot HG lakus ? Buvau radusi faceboke Klaipedoje lyg tai , bet dabar neberandu.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2014 01 21, 22:29)

bandysiu ant tipsu... Manau, ant mano raudonu nagu nereikia jokiu dekoraciju, ir taip sviecia is toli. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 01 21, 23:27)
Gal Shellac Azure Wish?
Papildyta:

vot darysiu ryt akmenis  bigsmile.gif  cool.gif Is visu geliu, kuriuos turiu.

QUOTE(Jolkuce @ 2014 01 21, 23:29)
Taigi google visagale, isivesk i youtuba zydkyje kamni-ir vualia tik sesk ir bandyk mirksiukas.gif
Papildyta:

Dekoju merginos ryt pasiziurynesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 01 21, 22:31)
Turi ja? As galvojau apie ja vos tik isleido.
Man jau sunku pasitiket nuotraukom intrnete unsure.gif . Idom butu ar ji tokia, hm, kaip pavadint, sky blue rolleyes.gif . Pilna google visokiausiu atspalviu wacko.gif

turiu, ji nera is nauju spalvu, berods, is praeitu metu pavasario kolekcijos. Grazi svari zydra, su biskiuku zerucio. Einu i supernaguciu fotkes jos paeiskoti.
Atsakyti
QUOTE(buzialis @ 2014 01 21, 22:33)
Sveikos gal galit parašyt į AŽ per kokia tarpininke užsakot HG lakus ? Buvau radusi faceboke Klaipedoje lyg tai , bet dabar neberandu.

As megstu sita tarpininke https://www.facebook...ppingas?fref=ts , o is sm tai viotinola, rudaplauke, taure rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(andorinha @ 2014 01 21, 22:34)
bandysiu ant tipsu... Manau, ant mano raudonu nagu nereikia jokiu dekoraciju, ir taip sviecia is toli.  biggrin.gif

man tiks ir tipsai cool.gif
Atsakyti