Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(andorinha @ 2014 01 21, 20:36)
turiu, ji nera is nauju spalvu, berods, is praeitu metu pavasario kolekcijos. Grazi svari zydra, su biskiuku zerucio. Einu i supernaguciu fotkes jos paeiskoti.

Jo, pernai metu pradzios. As gi, asilo galva, jau buvau nusipirkus Up in the blue, tai ir nebepirkau cnd. ~Bet ziuriu, kad negaliu apsiprast su manosios piksvumu. Man reik truputuka skaidresnio melynumo.

Atsakyti
Jolkiau wub.gif nu pasaka man tie akmenai 4u.gif

QUOTE(juratere @ 2014 01 21, 20:24)
O kokios spalvytes? biggrin.gif  As primeciau,kad dar as noriu,ir kas be ko, reikia ,- tamsiai zalios( tokios i juoduma),tamsiai auksines  gal dar kokios tamsios samanines ,na,dar gal melynos  lotuliukas.gif . Nu reikia... blush2.gif  lotuliukas.gif

turiu lechat tamsiai zalia upper fast side.. man ji kazkokia tokia tamsiai zalia kad atrodo kaip juoda biggrin.gif gal nori?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 01 21, 22:43)
Jo, pernai metu pradzios. As gi, asilo galva, jau buvau nusipirkus Up in the blue, tai ir nebepirkau cnd. ~Bet ziuriu, kad negaliu apsiprast su manosios piksvumu. Man reik truputuka skaidresnio melynumo.

stai jos abi greta, gali palyginti:
user posted image
Atsakyti
user posted image
lens.gif o cia kas? nagi nagi? happy.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2014 01 21, 23:00)

biggrin.gif pirma rodykle - netikes kinietiskas termo gelis, vienu zodziu nieko idomaus. O antroji Striplac nude parisienne. Sitas geras, puikiai dengia, nesigarbanoja, nesubega, ir tinka pamaisymams su kitomis spalvomis.
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2014 01 21, 22:46)
Jolkiau  wub.gif  nu pasaka man tie akmenai  4u.gif
turiu lechat tamsiai zalia upper fast side.. man ji kazkokia tokia tamsiai zalia kad atrodo kaip juoda biggrin.gif gal nori?

Prasigoglinau,ir nelabai supratau,ji tokia ,be blizguciu? Tiesiog zalia tamsi,ar ne? bigsmile.gif
Atsakyti
Nu kaip jūs taip dailiai nulakuojat, kad palei odelę puse milimetriuko...lygiai lygiai...čiki čiki visur kaip numatuota? thumbup.gif nu nesuprantu niekaip doh.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Unera: 21 sausio 2014 - 23:29
[quote=Jolkuce,2014 01 21, 22:29]
Taigi google visagale, isivesk i youtuba zydkyje kamni-ir vualia tik sesk ir bandyk mirksiukas.gif
Papildyta:

Aha, gerai toms, kurios rusiškai supranta g.gif O aš taip suvedus gavau atsakymą, kad nieko nėra...O topą su blizgiais sumaišius kažkas tokio nesigautų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2014 01 22, 00:22)
Prasigoglinau,ir nelabai supratau,ji tokia ,be blizguciu? Tiesiog zalia tamsi,ar ne? bigsmile.gif

aga visiskai be nieko, pabandysiu ryt nufotkinti jei domina, kaip ji istikro atrodo ...
https://fbcdn-sphoto..._11611748_n.jpg
va su ja lakavau, zodziu atrodo kaip juoda, grazi bet visai pas mane ji neeina g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2014 01 21, 21:22)

Aga, tamsi zalia, vos ne juoda, va net fotke turiu uzsilikusia is seniau

user posted image

Lilget, laukiau laukiau tavo kolekcijos, ir sulaukiau 4u.gif

Groziai wub.gif Dabar galvojau, kad visai neturiu sviesiu, tai gal ir IBD naturally beautifull reiktu man g.gif

Jolkuce, kokia pagrindo spalva naudojai prancuzui? PN 12.4? Smailas tobulas wub.gif As dar pratinuos prie tu akmenu, idomiai man jie taip atrodo... Reikia itariu dar pribrest man jiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2014 01 22, 01:17)
aga visiskai be nieko, pabandysiu ryt nufotkinti jei domina, kaip ji istikro atrodo ...
https://fbcdn-sphoto..._11611748_n.jpg
va su ja lakavau, zodziu atrodo kaip juoda, grazi bet visai pas mane ji neeina  g.gif

Bijau,kad man per tamsi siek tiek,kazko noreciau su blizgesiuku kazkiek.. Aciu,dar reik pagalvoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2014 01 21, 23:49)
nugis isbandziau akmenus ant kanopu cool.gif  biggrin.gif Gyvai grazu ,fotkej-tai kaip cia pasakius g.gif

wub.gif wub.gif ir taip žiūriu, ir taip žiūriu ir negaliu atsižiūrėti.. 4u.gif wub.gif lotuliukas.gif Jolkuce, kokia čia pagrindo spalvikė? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(fainaaa @ 2014 01 22, 09:03)

Gal tikrai lempas reik keisti, jei daug klienčių turi smile.gif Arba pabandyk Hg pagrindą įsigyti smile.gif Man pats pačiausias ir nieks neatšoka.. o dėl skilinėjimo, tai PN topas - man atradimas smile.gif
Atsakyti