Įkraunama...
Įkraunama...

P. Mažylio gimdymo namai

visur daro ir paciai prasant, tik reikia anksciau susitarti ir sumos kitokios..be abejo, itariu, kad tai tikrai ne per kasa eina.....
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2006 10 05, 15:22)
Laba,

as ir ruosiuos gimdyt mazylyje, ten ir lankaus, tik noriu pasiteiraut, aisku, jei kas zinot, ar susitarus su gydytoja dar atskirai reik moket ir akuserei,anesteziologui?gal pasidalins:) jei visiems dar moket reikes, tai man tada geriau pasiprasyt cezario......

prashyk neprashius,ka extra atveju nutars konsiliumas,taip ir bus.
o kazkaip man bishki atsiprashau durnai nuskambejo tavo priezastis,del ko cezario prasytum:" jei visiems dar moket reikes, tai man tada geriau pasiprasyt cezario......" user posted image
Papildyta:
QUOTE(lukne1 @ 2006 10 05, 22:09)
visur daro ir paciai prasant, tik reikia anksciau susitarti ir sumos kitokios..be abejo, itariu, kad tai tikrai ne per kasa eina.....

nu jei lietuvoj,tai tada galiu pasakyt,kad tu ziauriai klysti.nebent apie uzsieni cia kalbetum.ten biski kitaip.cia tokiu uzgaidu nemotyvuotu ir ishsigalvotu nieks neziures schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sandryte24 @ 2006 10 05, 19:58)
As kiek zinau tai paciai prasant cezario nedaro.Mano  2.gif apsisukusi virkstele aplink kakla,tai noreciau,kad cezari darytu,labai bijau del savo 2.gif,bet gyd.sake,kad paciai prasant nedaro cezario.Noreciau dar paklausti mamyciu kas gimde Mazylyje nesusitarusios su gyd. kiek davet pinigeliu po to gyd.ir akuserei,as net neisivaizduoju kiek reiktu duoti  blush2.gif

Nepergyvenk nieko baisaus jei virkstele apsisukus ir man taip buvo, baisiai pergyvenau, bet pasirodo, kad daugeliui vaikuciu taip buna, dakterai staigiai ja atsuka ir nieko baisaus neivyksta, maniskiui net pora kartu aplink kakliuka apsisukusi buvo ir viskas sekmingai praejo.
vaziavau gimdyti taip pat su niekuo nesitarusi, pekta ryto, prieme budinti daktere, aisku iskarto neskubek nieko niekam duoti, ramiai suzinok mazdaug uz keliu valandu pagimdysi, nes gali pamaina pasikeisti. tiksliai suzinojusi pas ka gimdysi gali imtis veiksmu, as tai patikejau viska savo vyrui, juk laukiant gimdymo ir taip yra apie ka pagalvoti.tai mes dakterei davem 200lt, 100lt akuserei ir 200lt uz epidura.
Papildyta:
QUOTE(modestasta @ 2006 10 05, 20:35)
Sveikutes niekam nieko nereikia duoti! ! !
Gimdziau Mazylyje ir niekam nieko nemokejau !
Dare cezari (neplanini) ir niekam nieko nedaviau , tiesa pasakius net ir negalvojau kam nors duoti NESAMONE!!!
GALIAUSIAI LABAI GERAI ATLIKTA OPERACIJA IR SUPERINE PRIEZIURA!!!
Pas mano dukryte irgi buvo apsisukus virkstele aplink kakla bet operacija dare ne del to ,labai del to nesijaudink...Sekmes

Zinoma kad duoti ar ne yra kiekvienos asmeninis reikalas, pvz, as davaiu tik tam kad pati ramiau jausciausi ir pinigeliai nebuvo labai didele problema
Atsakyti
QUOTE(Gilvydomama @ 2006 10 06, 12:49)
Nepergyvenk nieko baisaus jei virkstele apsisukus ir man taip buvo, baisiai pergyvenau, bet pasirodo, kad daugeliui vaikuciu taip buna, dakterai staigiai ja atsuka ir nieko baisaus neivyksta, maniskiui net pora kartu aplink kakliuka apsisukusi buvo ir viskas sekmingai praejo.
vaziavau gimdyti taip pat su niekuo nesitarusi, pekta ryto, prieme budinti daktere, aisku iskarto neskubek nieko niekam duoti, ramiai suzinok mazdaug uz keliu valandu pagimdysi, nes gali pamaina pasikeisti. tiksliai suzinojusi pas ka gimdysi gali imtis veiksmu, as tai patikejau viska savo vyrui, juk laukiant gimdymo ir taip yra apie ka pagalvoti.tai mes dakterei davem 200lt, 100lt akuserei ir 200lt uz epidura.
Papildyta:

Zinoma kad duoti ar ne yra kiekvienos asmeninis reikalas, pvz, as davaiu tik tam kad pati ramiau jausciausi ir pinigeliai nebuvo labai didele problema

Jau ramiau siek tiek pasidare,tikiuosi ir mano leliui del to nieko blogo neatsitiks.As irgi noriu duoti pinigeliu,kad paciai ramiau butu,kad geriau pasirupintu,bet kiek zinau tai Mazylyje ir taip gerai visom rupinasi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandryte24: 06 spalio 2006 - 17:48
QUOTE(sandryte24 @ 2006 10 06, 19:39)
Jau ramiau siek tiek pasidare,tikiuosi ir mano leliui del to nieko blogo neatsitiks.As irgi noriu duoti pinigeliu,kad paciai ramiau butu,kad geriau pasirupintu,bet kiek zinau tai Mazylyje ir taip gerai visom rupinasi  wub.gif

as jums tiek galiu pasakyti kad jei vaikeliui kas ir bus tai tie pinigeliai nieko nepagelbes,o dar kai siais laikais vyras salia buna tai ir ziuri geriau,ne taip kaip anksciau kad vienos likdavom ir rekdavo ant musu
Atsakyti
QUOTE(tora @ 2006 10 06, 20:51)
as jums tiek galiu pasakyti kad jei vaikeliui kas ir bus tai tie pinigeliai nieko nepagelbes,o dar kai siais laikais vyras salia buna tai ir ziuri geriau,ne taip kaip anksciau kad vienos likdavom ir rekdavo ant musu

Pritariu ir palaikau tavo nuopmone as su tavim thumbup.gif
Atsakyti
[quote=tora,2006 10 06, 20:51]
[/quot Bet yra tokiu gyd.kurie tik ir laukia kol duosi pinigeliu mad.gif,kitaip nelabai maloniai su tavim bendrauja,teko apie tai cia skaityti,,tai tokiu atveju as geriau duosiu,kad tik viskas butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sandryte24 @ 2006 10 05, 19:58)
As kiek zinau tai paciai prasant cezario nedaro.Mano  2.gif apsisukusi virkstele aplink kakla,tai noreciau,kad cezari darytu,labai bijau del savo 2.gif,bet gyd.sake,kad paciai prasant nedaro cezario.Noreciau dar paklausti mamyciu kas gimde Mazylyje nesusitarusios su gyd. kiek davet pinigeliu po to gyd.ir akuserei,as net neisivaizduoju kiek reiktu duoti  blush2.gif

As pries pora dienu gimdziau Mazylije, su nieko nebuvau susitarus ir niekam nieko nemokiejau,tik tai savo nuoziura atsidekojau akuserej,nes labai buva man maloni.
P.s. paskysiu viena labai nepatiko triuksmas,kuris buvo uz duru,iki 11 val. vakaro tai valytojos,tai duru trankimas,vienu zodziu ramybes galima sulaukti tik tai kokia 1 val nakties. O siaip visi gyd malonus ir rupestingi.
Atsakyti
:
QUOTE(Jelena @ 2006 10 08, 18:43)
As pries pora dienu gimdziau Mazylije, su nieko nebuvau susitarus ir niekam nieko nemokiejau,tik tai savo nuoziura atsidekojau akuserej,nes labai buva man maloni.
P.s. paskysiu viena labai nepatiko triuksmas,kuris buvo uz duru,iki 11 val. vakaro tai valytojos,tai duru trankimas,vienu zodziu ramybes galima sulaukti tik tai kokia 1 val nakties. O siaip visi gyd malonus ir rupestingi.

As jau radedu galvoti g.gif gal ir man tada nieko neduoti,jei tikrai ten visi gyd. malonus,o po to atsidekoti saldainiais ir sampanu biggrin.gif.O kaip ten su palatom,ar daug yra vienvieciu?
Atsakyti
QUOTE(sandryte24 @ 2006 10 08, 19:10)
:
As jau radedu galvoti  g.gif  gal ir man tada nieko neduoti,jei tikrai ten visi gyd. malonus,o po to atsidekoti saldainiais ir sampanu  biggrin.gif.O kaip ten su palatom,ar daug yra vienvieciu?

Na vienvieciu tai gal ir nera, bet jei gimdyviu nedaug gali dvivietej palatoi guleti viena su savo maziuku, manes is karto klause ar noresiu viena buti .... Bet kai drauge gimde balandzio menesi, pogimdyviniu palatu tusciu nebuvo, teko su dukryte guleti pataloginiam ...
O del davimo tai tikrai nemetyk pinigeliu, tikrai uzteks tik saldainiu ir pasakyti aciu...
Atsakyti
As tai lankausi pas daktare Jackoniene
ir tikrai prasau parasykite tos, kurios
gimdete pas ja, kiek pinigeliu jums kainavo
gimdymas?
nes as bandziau per aplinkui paklausti tai ats
negavau...
ir kas del akuseres? nieko ten nepazistu ir
siaip nesitariau su nei viena, tai matyt kokia
papuls tokia, tik vat kiek ir jai pinigeliu reikia
moketi? gal standartinius 100lt?
siaip tai daktare kolkas esu patenkinta ir draugiu, kurios
pas ja gimde atsiliepimai tikrai nera blogi. tik vat sakau
kai pirmas kartas tai nieko ir nezinau.... blush2.gif
o del rubeliu tai kiek zinau tikrai nereikia veztis savu, o duoda.
Atsakyti
QUOTE(Atlante @ 2006 10 08, 19:35)
As tai lankausi pas daktare Jackoniene
ir tikrai prasau parasykite tos, kurios
gimdete pas ja, kiek pinigeliu jums kainavo
gimdymas?
nes as bandziau per aplinkui paklausti tai ats
negavau...
ir kas del akuseres? nieko ten nepazistu ir
siaip nesitariau su nei viena, tai matyt kokia
papuls tokia, tik vat kiek ir jai pinigeliu reikia
moketi? gal standartinius 100lt?
siaip tai daktare kolkas esu patenkinta ir draugiu, kurios
pas ja gimde atsiliepimai tikrai nera blogi. tik vat sakau
kai pirmas kartas tai nieko ir nezinau....  blush2.gif
o del rubeliu tai kiek zinau tikrai nereikia veztis savu, o duoda.

Drabuzelius duoda, bet jie tooooookie atgyvene wub.gif
Atsakyti