Įkraunama...
Įkraunama...

P. Mažylio gimdymo namai

QUOTE(Olaiva @ 2006 10 09, 13:04)
bet per kursus lyg minejo,kad paros kaina 30 lt g.gif gal biski ir pabrango.yra berods 3 tokios vienvietes mokamos palatos.i jas vyrui raskladushke duoda,kad butu kur miegoti smile.gif

doh.gif nu gi tikrai buvo ir tokios minetos per paskaiteles tai fool.gif visai is galvos isgaravo doh.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau jau senokai - pries 3 metus. Gulėjau vienvietėje (kažkas klausė, ar tokios yra), už ją nieko nemokėjau - gal dabar kita tvarka. Vaikiuką rengė ligoninės drabužėliais - nemačiau tame bėdos - nei tau rūpintis skalbti juos, nei ką, o ne tokie jau jie ir baisūs. Pati irgi ligoninės naktinius devėjau. Kadangi buvom gal tik tris nepilnas dienas, tai savų rūbelių nei sau nei vaikiukui nepasigedau . Žinoma, jei kas guli ilgiau, tai gal tada jau ir smagiau savo padoresniais rengtis, bet tik po gimdymo, tai nemažai tų naktinių "sueina".
Atsakyti
Vienvieciu palatu skaiciaus tiksliai nezinau, bet gal kokios keturios, mano sesuo pries tris metus irgi jose gulejo, tai nieko irgi nemokejo, o as pati paprasiau ir paklausiau kiek kainuos, tai dar teko dienele palaukti kol atsilaisvino laisva vieta.Tikrai turbut bus pabrange, nes paklausa didele tokioms palatoms yra.
As turejau savu rubeliu atsivezus, taciau juos aprengiau tik isvaziuodama is ligonines, nes labai gerai kai rubelius ir pakeicia.Zinokit tiek daug kiek reikia tikrai nenusivesit, nebent temsites dideli lagamina vien vaiko rubu.naktinukus taip pat savo buvau nusivezus, tai irgi parsiveziau neuzsidetus, nes kur ten duoda labai jau patogus maitinant ir ju labai daug reikia nes buna pastoviai permirke nuo pieno, tai man keisdavo po tris kartus dienoje.Chalata savo tai uzsidejau, bet labai jau silta nusiveziau, tai per karsta buvo. taip kad tikrai neverta pergyventi del rubu, nataikas kad vaikelis atrodys netoks jau grazus su ligonines rubeliais, taciau jums bus maziau rupescio.Patarciau tik vilnones kojinytes pasiimti,jas iskart katik gimusiam uzmauna.Kai atvaziavau gimdyti iskarto paprase pamperso ir kojinyciu.
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2006 10 09, 13:04)
bet per kursus lyg minejo,kad paros kaina 30 lt g.gif gal biski ir pabrango.yra berods 3 tokios vienvietes mokamos palatos.i jas vyrui raskladushke duoda,kad butu kur miegoti smile.gif

kaina tokia buvo beveik pries metus, tai tikriausiai kad pakilo
Atsakyti
QUOTE(Gilvydomama @ 2006 10 09, 13:56)
Vienvieciu palatu skaiciaus tiksliai nezinau, bet gal kokios keturios, mano sesuo pries tris metus irgi jose gulejo, tai nieko irgi nemokejo, o as pati paprasiau ir paklausiau kiek kainuos, tai dar teko dienele palaukti kol atsilaisvino laisva vieta.Tikrai turbut bus pabrange, nes paklausa didele tokioms palatoms yra.
As turejau savu rubeliu atsivezus, taciau juos aprengiau tik isvaziuodama is ligonines, nes labai gerai kai rubelius ir pakeicia.Zinokit tiek daug kiek reikia tikrai nenusivesit, nebent temsites dideli lagamina vien vaiko rubu.naktinukus taip pat savo buvau nusivezus, tai irgi parsiveziau neuzsidetus, nes kur ten duoda labai jau patogus maitinant ir ju labai daug reikia nes buna pastoviai permirke nuo pieno, tai man keisdavo po tris kartus dienoje.Chalata savo tai uzsidejau, bet labai jau silta nusiveziau, tai per karsta buvo. taip kad tikrai neverta pergyventi del rubu, nataikas kad vaikelis atrodys netoks jau grazus su ligonines rubeliais, taciau jums bus maziau rupescio.Patarciau tik vilnones kojinytes pasiimti,jas iskart katik gimusiam uzmauna.Kai atvaziavau gimdyti iskarto paprase pamperso ir kojinyciu.
Papildyta:

kaina tokia buvo beveik pries metus, tai tikriausiai kad pakilo

O kaip su kepurytem,irgi savo ar duoda?
Atsakyti
QUOTE(sandryte24 @ 2006 10 09, 14:50)

visus drabuzelius duoda ir kepuryte
Atsakyti
QUOTE(sandryte24 @ 2006 10 08, 22:06)
As irgi lankausi pas Jackoniene,gera gyd .tikrai.Jei 
renkiesi gyd.tai kainuoja 480lt.Del rubeliu tai geriau savais nerengti,nes kaip man sake,kad galesiu tada pati ir skalbtis sad.gif
Papildyta:

Svarbausia,kad butu svarsus  biggrin.gif

O cia idomu daktarei paduodi ar i kasa?
o kas del vyro tai jau atvaziavus gimdyti reikia
pasakyti, kad noresi, jog liktu kartu?
jau pradedu jaudintis zinokit
Atsakyti
QUOTE(Atlante @ 2006 10 09, 16:15)
O cia idomu daktarei paduodi ar i kasa?
o kas del vyro tai jau atvaziavus gimdyti reikia
pasakyti, kad noresi, jog liktu kartu?
jau pradedu jaudintis zinokit

Sveikute, jei jau ruosiesi duoti pinigeliu, tai aisku, kad juos reikia duoti daktarei, o ne i kasa rolleyes.gif Tik tada patarciau duoti po visko ( nes jeigu kas nepatiks tai gi gali ir neduoti tongue.gif ) O del vyro tai taip iskarto turi pasakyti , kad nori , kad ir jis liktu pasiruosk atrodo 12lt nupirksi jam spec. apranga ir paimk jam tapkes su batais juk neis i gimdymo palata lotuliukas.gif
Niu daugiau lyg ir nieko SEKMES TAU 4u.gif
Jei dar ka prisiminsi rasyk g.gif
Atsakyti
per kursus rugsejo men sake,kad vyrui apranga lygtais 20 lt,tik reikia tureti savo butinai gumines tapkes.ir sau butinai gumines,nu kad ne medziagines butu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sandryte24 @ 2006 10 09, 14:50)

uzdeda ir kepuryte, bet jau kita diena vaikuciui kepuryte nueme ir buvom visa laika be kepurytes, nezinau ar visoms taip, bet man taip buvo, net nuotraukas pavarciau dabar, galvoju gal pamirsau, bet ne,vaikas tikrai tik pirma para su kepure buvo.As ir namuose paskui kepurytes niekada nededavau
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2006 10 09, 20:15)
per kursus rugsejo men sake,kad vyrui apranga lygtais 20 lt,tik reikia tureti savo butinai gumines tapkes.ir sau butinai gumines,nu kad ne medziagines butu wink.gif

Mano vyras tapkiu neturejo, bet nieks nieko nesake ir dave ligonines tapkes apsiauti.
Atsakyti
blush2.gif oho, jau ir rubeliai mokami vyrui, anksciau to nebuvo.....
Na, bet is tikro tai dzin tie keli litai.....
Atsakyti
Dar mamytes anksciau paskaiciau kad Mazylyje tipo epiduras nesuveikia, bet man atrodo kad cia atsitiktinumas.Man suveike puikiai, kitaip nezinau kaip buciau istverus laukima iki gimdymo, nes gimdykloje pragulejau 16val,kai nebegalejau kenteti skausmo daktere pati pasiule epidura, nes mate kad letai kaklelis atsidarinejo.Nepatikesit bet kai suleido vaistus tai tik gulejau kojom nutirpusiom ir gimdykloje televizoriu su vyru ziurejom.kai dakterai mato kad kaklelis jau baigia atsidaryti, tai vaistu jau nebeleizia, nes reikia kad viska pati jaustum, o ir vaistai nebepadeda kai gimdymas arteja.Tad tikrai galiu patikinti tas kurios galvoja jog gimdziusios su epiduru visa gimdyma nieko nejaute, tai yra tikra netiesa, jauciau viska kuo puikiausiai,epiduras tik padejo pratemti ilgas laukimo valandas
Atsakyti
QUOTE(Gilvydomama @ 2006 10 09, 21:57)
Dar mamytes anksciau paskaiciau kad Mazylyje tipo epiduras nesuveikia, bet man atrodo kad cia atsitiktinumas.Man suveike puikiai, kitaip nezinau kaip buciau istverus laukima iki gimdymo, nes gimdykloje pragulejau 16val,kai nebegalejau kenteti skausmo daktere pati pasiule epidura, nes mate kad letai kaklelis atsidarinejo.Nepatikesit bet kai suleido vaistus tai tik gulejau kojom nutirpusiom ir gimdykloje televizoriu su vyru ziurejom.kai dakterai mato kad kaklelis jau baigia atsidaryti, tai vaistu jau nebeleizia, nes reikia kad viska pati jaustum, o ir vaistai nebepadeda kai gimdymas arteja.Tad tikrai galiu patikinti tas kurios galvoja jog gimdziusios su epiduru visa gimdyma nieko nejaute, tai yra tikra netiesa, jauciau viska kuo puikiausiai,epiduras tik padejo pratemti ilgas laukimo valandas

Nu va,as butent taip ir supratau is kt.mamyciu,kad kaip ir nieko nejaute beveik blush2.gif ir kad Mazylyje daznai nesuveikia tas epiduras,pasirodo netiesa tai g.gif .
Atsakyti