Vienvieciu palatu skaiciaus tiksliai nezinau, bet gal kokios keturios, mano sesuo pries tris metus irgi jose gulejo, tai nieko irgi nemokejo, o as pati paprasiau ir paklausiau kiek kainuos, tai dar teko dienele palaukti kol atsilaisvino laisva vieta.Tikrai turbut bus pabrange, nes paklausa didele tokioms palatoms yra.
As turejau savu rubeliu atsivezus, taciau juos aprengiau tik isvaziuodama is ligonines, nes labai gerai kai rubelius ir pakeicia.Zinokit tiek daug kiek reikia tikrai nenusivesit, nebent temsites dideli lagamina vien vaiko rubu.naktinukus taip pat savo buvau nusivezus, tai irgi parsiveziau neuzsidetus, nes kur ten duoda labai jau patogus maitinant ir ju labai daug reikia nes buna pastoviai permirke nuo pieno, tai man keisdavo po tris kartus dienoje.Chalata savo tai uzsidejau, bet labai jau silta nusiveziau, tai per karsta buvo. taip kad tikrai neverta pergyventi del rubu, nataikas kad vaikelis atrodys netoks jau grazus su ligonines rubeliais, taciau jums bus maziau rupescio.Patarciau tik vilnones kojinytes pasiimti,jas iskart katik gimusiam uzmauna.Kai atvaziavau gimdyti iskarto paprase pamperso ir kojinyciu.
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2006 10 09, 13:04)
bet per kursus lyg minejo,kad paros kaina 30 lt

gal biski ir pabrango.yra berods 3 tokios vienvietes mokamos palatos.i jas vyrui raskladushke duoda,kad butu kur miegoti
kaina tokia buvo beveik pries metus, tai tikriausiai kad pakilo