Įkraunama...
Įkraunama...

P. Mažylio gimdymo namai

QUOTE(sandryte24 @ 2006 10 10, 10:13)
Nu va,as butent taip ir supratau is kt.mamyciu,kad kaip ir nieko nejaute beveik  blush2.gif ir kad Mazylyje daznai nesuveikia tas epiduras,pasirodo netiesa tai  g.gif .

Sveikutes apie epidiura yra atidaryta atskira tema "EPIDIURAS, KURIS NESUVEIKE" pasiskaitykit jei idomu 4u.gif
Atsakyti
Nesupratau, kokie čia dar rūbai vyrui? Prieš beveik trejus metus, kai savo pirmagimį gimdžiau, reikalavo tik šliurių guminių ir jokių rūbų nereikėjo, su savais šalia stovėjo, net jokio chalato ar ko nors panašaus nereikėjo.
O tai dabar gal nauja mada, ar kaip čia suprast blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Gilvydomama @ 2006 10 09, 12:49)
Mergytes ar zinote, kad Mazylyje galima guleti atskiroje palatoje nuo kitu mamyciu?As tai pirma nakti gulejau vienoja palatoje su kita mamyte, bet jos mazius labai jau reksniukas buvo, tai paprasiau seseles kad mane perkeltu i mokama vienviete palata.Zinokit mamytes tikra pasaka ir tuoletas bei dusas tik tau vienai, taip pat virdulys, plauku dziovintuvas ir grazios mazytes palateles!pasaka!ir man gulint para kainavo tik 20lt.Gulejau penkias paras tai sumokejau 100lt, bet ramybe neispasakyta, o svarbiausia kad tuolete ramiai gali apsitvarkyti ir tikrai niekas nesivers pro duris

O jeigu nebus laisvu vienvieciu palatu verysad.gif ir teks guleti su kita mamyte,tai labai jau idomu kaip ten su lankymo val. g.gif ar eina lankyti kiek nori zmoniu ir kada nori mad.gif ???,kazkas rase,kad vieni net iki 1val.sedejo,cia tai jau virsune,juk taip noretusi ramybes po gimdymo.
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2006 10 10, 12:01)
Nesupratau, kokie čia dar rūbai vyrui? Prieš beveik trejus metus, kai savo pirmagimį gimdžiau, reikalavo tik šliurių guminių ir jokių rūbų nereikėjo, su savais šalia stovėjo, net jokio chalato ar ko nors panašaus nereikėjo.
O tai dabar gal nauja mada, ar kaip čia suprast  blush2.gif  ?

Cia tokie vienkartiniai rubai, tamsiai melynos spalvos, man tai labai patiko, nes vyras kaip chirurgas atrode, nusifotkinom dar prisiminimui
Atsakyti
QUOTE(sandryte24 @ 2006 10 10, 12:31)
O jeigu nebus laisvu vienvieciu palatu  verysad.gif ir teks guleti su kita mamyte,tai labai jau idomu kaip ten su lankymo val. g.gif ar eina lankyti kiek nori zmoniu ir kada nori  mad.gif ???,kazkas rase,kad vieni net iki 1val.sedejo,cia tai jau virsune,juk taip noretusi ramybes po gimdymo.

man tai asmenishkai tas lankymas ligonineje,tai durnai atrodo...ar kai viena guli,ar kai su kita tik ka pagimdziusia.as grieztos nuomones,kad lankymas namie.nu kam tas bacilas is lauko neshti schmoll.gif
jau jei vienvietej guli,tai galu gale tegu daro,kaip nori.bet jei su kompanjone,tai manau,kad tai labai nesuderinamas dalykas...man jokio malonumo nebutu,kai vos ne pirma ar antra karteli maitinu leliuka,dziaugiuosi su juom,o salia kitos lovos stovi banda su paltais,batais,atejusiu lankyti ir ten reishkia savo emocijas.
as vat asmenishkai tik del to noreciau vienvietes palatos.ne is prabangos,bet del tokios ramybes,privatumo...
o vyrui rubai tie,kur gydytojai per operacijas uzsideda.vyr akushere kaip minejo,tada jie isijaucia i labai svarbu ir atsakinga vaidmeni taip apsirenge.nu tikrai geras sprendimas,negu kad su tais paciais rubais,kaip kad nestuke.gif atvezei ir eiti kartu i sterilia gimdykla thumbup.gif
Papildyta:
tiesa,gal kuri zinote,kaip ten su tuo oficialiu mokejimu i kasa,kai ishsikvieti savo gyd?
as tai speju taip: gal joms prisakyta,kad ne savo darbo ir budejimo laiku negalima buti neoficialiai ligoninej,t.y. jei gimdo gyd laisvu metu,tai i kasa turi tai atsispindeti pinigais. tik tada dar idomiau,kiek tenka tai ishkviestai gydytojai is tu 460...ir aplamai gal galima kazkaip ta kasa graziai apeiti...
butu faina,jei parasytu kuri zinanti ta tvarka g.gif
Atsakyti
Aš vėl dėl tų rūbų vyrui blush2.gif Ne dėl to, kad litukų gaila, bet, kad kai pirmąjį gimdžiau, tai nei gydytoja, nei akušerė aprangos nekeitė. Kaip buvo savo budėjime nuo pat ryto su tais pačiais chalatais, taip ir gimdymą priėmė.
Galų gale, jos ne visą laiką su manim gimdykloj buvo, o vaikščiojo tai vienur, tai kitur, ir tikrai kas kartą nieko spec neapsirengdavo.
Kažkaip, man nebūtų labai priimtini tie operaciniai rūbai, juk gimdykla tai ne operacinė... g.gif Na, bet čia tik mano asmeninė nuomonė 4u.gif
O dėl lankymo, tai tikrai neapsikęsčiau, jei lankytojai, kad ir ne būriais eitų... Nelabai norėčiau, kad kas svetimas sėdėtų ir laiką marinuotų, man pvz tikrai nejauku būtų tiek maitint mažiuką, tiek iš lovos keltis, kai nežinai kokia padėtis naktinių ir pan., gal sau išrėpliosiu kraujais taškydama.... Et kažkokia nesąmonė ir tiek
Atsakyti
Na dėl palatų, tai situacija tokia: yra dvi vienvietės palatos, kurios kainuoja 20 lt. parai, jose yra dušas ir WC, viena palata - 30 lt, joje yra dušas, WC ir papildoma lova kažkam iš artimųjų. Yra taip pat vienvietės nemokamos palatos, bet jose nei dušo, nei WC nėra. Apranga vyrui vienkartinė, kainuoja apie 15 lt.
Kaip a79 rašė, kad akušerė nepersirengia, tai paprieštarausiu, juk pačio gimdymo metu akušerė, rengiasi sterilš chalatą, dedasi sterilias pirštines ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2006 10 10, 15:31)
man tai asmenishkai tas lankymas ligonineje,tai durnai atrodo...ar kai viena guli,ar kai su kita tik ka pagimdziusia.as grieztos nuomones,kad lankymas namie.nu kam tas bacilas is lauko neshti  schmoll.gif
jau jei vienvietej guli,tai galu gale tegu daro,kaip nori.bet jei su kompanjone,tai manau,kad tai labai nesuderinamas dalykas...man jokio malonumo nebutu,kai vos ne pirma ar antra karteli maitinu leliuka,dziaugiuosi su juom,o salia kitos lovos stovi banda su paltais,batais,atejusiu lankyti ir ten reishkia savo emocijas.
as vat asmenishkai tik del to noreciau vienvietes palatos.ne is prabangos,bet del tokios ramybes,privatumo...
o vyrui rubai tie,kur gydytojai per operacijas uzsideda.vyr akushere kaip minejo,tada jie isijaucia i labai svarbu ir atsakinga vaidmeni taip apsirenge.nu tikrai geras sprendimas,negu kad su tais paciais rubais,kaip kad  nestuke.gif atvezei ir eiti kartu i sterilia gimdykla  thumbup.gif
Papildyta:
tiesa,gal kuri zinote,kaip ten su tuo oficialiu mokejimu i kasa,kai ishsikvieti savo gyd?
as tai speju taip: gal joms prisakyta,kad ne savo darbo ir budejimo laiku negalima buti neoficialiai ligoninej,t.y. jei gimdo gyd laisvu metu,tai i kasa turi tai atsispindeti pinigais. tik tada dar idomiau,kiek tenka tai ishkviestai gydytojai is tu 460...ir aplamai gal galima kazkaip ta kasa graziai apeiti...
Pritariu thumbup.gif . Va delto as irgi noriu vienvietes palatos,kad nebutu pasaliniu zmoniu,niekas netrukdytu dziaugtis lelium.Pati grieztai visiems pasakysiu,kad jokiu lankymu ligoninej,aisku isskyrus vyrui wub.gif .Man tai atrodo,kad galima ir gyd.i rankas duoti pinigelius,o gal noresis duoti daugiau nei priklauso,bet kaip istikruju tai net nzn ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandryte24 @ 2006 10 10, 16:12)
Pritariu  thumbup.gif . Va delto as irgi noriu vienvietes palatos,kad nebutu pasaliniu zmoniu,niekas netrukdytu dziaugtis lelium.Pati grieztai visiems pasakysiu,kad jokiu lankymu ligoninej,aisku isskyrus vyrui  wub.gif .Man tai atrodo,kad galima ir gyd.i rankas duoti pinigelius,o gal noresis duoti daugiau nei priklauso,bet kaip istikruju tai net nzn  ax.gif

Žinoma kad jūs teisios dėl tų lankymų. Tik ką gimusiam žmogiukui - tikrai nereikia bacilų iš gatvės. Be to, kad ir guli ten neilgai, 3 - 4 dienas.
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2006 10 10, 17:48)
Žinoma kad jūs teisios dėl tų lankymų. Tik ką gimusiam žmogiukui - tikrai nereikia bacilų iš gatvės. Be to, kad ir guli ten neilgai, 3 - 4 dienas.

Jums pasiseke kad galite pasakyti, kad nelankytu, pas mane tai visi verzesi lankyti, kosmaras kazkoks, gerai tik kad po 5min isvydavau ir vienvietej gulejau, tai kitu mamu nereikejo atsiprasineti.As ir namuose nieko nenorejau matyt kokiu pora menesiu, bet jau po savaites visa plati vyro gimine eme verztis, tai net verkt norejosi.Ir taip nieko nespedavau, o dar vaisiu pasiruosti.KOSMARAS TIE LANKYTOJAI!ir taip puse metu laisvu savaitgaliu nebuvo, o dar kad susiprastu greit isvaziuoti, tai ne, sedi iki velaus vakaro. bash.gif
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2006 10 10, 15:31)
man tai asmenishkai tas lankymas ligonineje,tai durnai atrodo...ar kai viena guli,ar kai su kita tik ka pagimdziusia.as grieztos nuomones,kad lankymas namie.nu kam tas bacilas is lauko neshti  schmoll.gif
o vyrui rubai tie,kur gydytojai per operacijas uzsideda.vyr akushere kaip minejo,tada jie isijaucia i labai svarbu ir atsakinga vaidmeni taip apsirenge.nu tikrai geras sprendimas,negu kad su tais paciais rubais,kaip kad  nestuke.gif atvezei ir eiti kartu i sterilia gimdykla  thumbup.gif
Papildyta:

as tai siulyciau dakterei tuos pinigus paduoti i rankas, o ji jei nores tai pasakys kad nestum i kasa, bet tikriausiai taip nebus, nes neapsimoketu joms pagal iskvietima vaziuoti jei tik koki 100lt nuo gautu
Atsakyti
o as savo mazylio neleidau lankyti, mano drauges pasielge lygiai taip pat. manau ligoninei ir taip pakanka visokiu bacilu, vien seseles, kurios patyngi nusiplauti rankyciu, gali uznesti viko, na turejau patirti, tai cia mano nuomone tik mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, o kai pagimdai ar iškart vaikelį palieka su mama ar išsineša? Kalbu konkrečiai apie Mažylį rolleyes.gif
Atsakyti