Įkraunama...
Įkraunama...

P. Mažylio gimdymo namai

QUOTE(giedradi @ 2007 02 15, 15:58)

Tik labai idomu kodel visoms tie mokejimai skiriasi  g.gif

Todel, kad nuo 2006-12-29 g.n. direktorius isleido nauja isakyma, del nauju mokejimu, kurie isigaliojo nuo 2007-01-01........
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2007 02 15, 18:22)
Todel, kad nuo 2006-12-29 g.n. direktorius isleido nauja isakyma, del nauju mokejimu, kurie isigaliojo nuo 2007-01-01........

Tai kad cia paskaicius ir po sausio 1 kitoms tie mokejimai skiriasi g.gif
Atsakyti
man echo dare 6 kartus, o dar tik 24sav. ne karto nemokejau, nei uz pacia apziura nei uz nuotraukas,vieninteli karta mokejau, tai prisiregistruodama 30Lt, ir sake kas 4 apsilankymas reikia i kasa po 8 lt moketi, bet nemokejau jau nzn kiek laiko, tai gal cia tai ir reiks einant dekretiniu sumoketi?
siaip tarentis su gyd. oficialiai i kasa reikia moketi 460lt jei neklystu, o akuseriai neatsimenu, konsultaciniam yta pakabinta lenta su visis mokejimais
Atsakyti
Yra ir as maciau ta kainininka tik kazkaip jis vienom galioja,o kitom ne g.gif
Atsakyti
Pirmą kartą atėjus pas gydytoją sumokėjau apie 30 LT. Lankiausi pas pasirinktą gydytoją, ji mane visą laiką mane prižiūrėjo, ačiū jai 4u.gif . Visą nėštumą daugiau niekam nieko nemokėjau.
gimdžiau pas ją, mokėjau neoficialiai 500 LT ir už nuskausminimą 200 LT, akušerei nieko nemokėjom, turbūt dėl to buvo tokia pikta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joleks @ 2007 02 13, 21:21)
Na cia turbut nuo gydytojos priklauso. As pacios gyd. klausiau, tai ji pati pasake kiek ir kam. Mokejau 600Lt gydytojai ir 100Lt akuserei.

oho!!!
as irgi gydytojos klausiau, tai ji pasake :"galit ir visai nemoketi, tikrai busit pilnai priziureta:)" , bet kadangi norejau butent pas ja gimdyti tai po gimdymo 500lt sumokejom.
Ir tai daug kas sake, kad oho kiek daug g.gif
Atsakyti
Du vaikus gimdžiau šiuose gimdymo namuose,nei vienu atveju nemokėjau.Priežiūra buvo superinė.Abieji gimdymai buvo komplikuoti,po porą savaičių praleidau ligoninėj po gimdymo.Net nežinau ko būčiau geresnio sulaukus jei mokėčiau g.gif .
Atsakyti
QUOTE(NEINE @ 2007 03 02, 14:26)
Du vaikus gimdžiau šiuose gimdymo namuose,nei vienu atveju nemokėjau.Priežiūra buvo superinė.Abieji gimdymai buvo komplikuoti,po porą savaičių praleidau ligoninėj po gimdymo.Net nežinau ko būčiau geresnio sulaukus jei mokėčiau g.gif .

Tai va ir as nesuprantu kam dar kisti pinigus jei ir taip prieziura superine g.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 02 10, 10:37)
norejau paklausti ar davet atskirai akuserei? ar gydytoja pati su ja atsiskaito?

aš tariausi su gydytoja ir tik jai mokėjau, o ji pati atsiskaitė (o gal ir su niekuo nesidalino-nežinau)-800lt, daugiau niekam nė lito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalia* @ 2007 03 05, 00:11)
aš tariausi su gydytoja ir tik jai mokėjau, o ji pati atsiskaitė (o gal ir su niekuo nesidalino-nežinau)-800lt, daugiau niekam nė lito smile.gif

oho, o kodel tiek daug davei?
Atsakyti
Daviau gydytojai ir akušerei po 100Lt, o sluagutei 50Lt - beje ši buvo maloniausia, iš anksto nesitariau, o apie superine priežiūrą galėčiau ginčytis.Kaip buvo prieš 8metus ir kaip dabr - skirtumas akivaizdus, tik va į blogą pusę.
Atsakyti
QUOTE(Rentata @ 2007 03 05, 17:48)
Daviau gydytojai ir akušerei po 100Lt, o sluagutei 50Lt - beje ši buvo maloniausia, iš anksto nesitariau, o apie superine priežiūrą galėčiau ginčytis.Kaip buvo prieš 8metus ir kaip dabr - skirtumas akivaizdus, tik va į blogą pusę.

labukas, jei gali plačiau papasakok, pasidalink patirtim....... g.gif
Atsakyti