Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo tvarka į darželius, 11

QUOTE(rytojryta @ 2014 03 14, 14:19)
pagal sita nuoroda matau, tik priesmokyklinuku skaiciu, bet jokios info apie iskelima  g.gif

as pries nepilna menesi kalbejau su vieno darzo aukletoja, ir kaip tik klausiau apie tuos priesmokiklinuku iskelimus. tai ji man tvirtino, kad iskelti priesmokyklinukus be darzelio sutikimo  savivaldybe negali (as buvau isitikinus,kad sprendzia tik savivaldybe, o darzelis turi su viskuo sutikti - tai man aukletoja uztikrino, kad tikrai taip nera, darzelis savo nuomone issako ir i ja yra atsizvelgiama). ir tam darzelyje niekas priemokyklinuku nekele ir nekels  g.gif

Ten to sąrašo apačioje parašyta, kur iškeliami į mokyklas.
Nežinau, kiek darželis gali pasipriešinti. Jaučiu, kad direktorei būtų blogai ax.gif Čia gal greičiau tėvai pakeltų triukšmą, nors irgi neaišku. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2014 03 14, 14:19)
pagal sita nuoroda matau, tik priesmokyklinuku skaiciu, bet jokios info apie iskelima  g.gif

as pries nepilna menesi kalbejau su vieno darzo aukletoja, ir kaip tik klausiau apie tuos priesmokiklinuku iskelimus. tai ji man tvirtino, kad iskelti priesmokyklinukus be darzelio sutikimo  savivaldybe negali (as buvau isitikinus,kad sprendzia tik savivaldybe, o darzelis turi su viskuo sutikti - tai man aukletoja uztikrino, kad tikrai taip nera, darzelis savo nuomone issako ir i ja yra atsizvelgiama). ir tam darzelyje niekas priemokyklinuku nekele ir nekels  g.gif

Sprendime reikia žiūrėti nuo 127 eilutės. Na o dėl darželio sprendimo... smile.gif)) steigėja darželių yra savivaldybė, todėl tik ji ir sprendžia, ką daryti. Darželis (vedėja, auklėtojos ir tėvai), kaip toks, gali reikšti tik savo nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 03 14, 14:27)
Sprendime reikia žiūrėti nuo 127 eilutės. Na o dėl darželio sprendimo... smile.gif)) steigėja darželių yra savivaldybė, todėl tik ji ir sprendžia, ką daryti. Darželis (vedėja, auklėtojos ir tėvai), kaip toks, gali reikšti tik savo nuomonę.

dabar jau matau kurie keliami. o nuo 143 eilute,s, kur tik mokyklos vardinamos ka tai reiskia? pernai i jas iskele priesmokyklinukus?

Atsakyti
O pas mus daržiuke labai geros priešmokyklinukų auklėtojos ir jos, deja, kartu nepereis sad.gif Todėl nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Smiltele82 @ 2014 03 14, 08:02)
Aš ir nerašiau, kad tai kas daroma blogai. Man iš PRINCIPO tai nepatinka ir tiek.

Nėra ko pykti - buvo visi metai, kad su tokia padėtimi susitaikyti 4u.gif

Priešmokyklinukus dar pernai vasarą savivaldybė buvo užsimojusi į mokyklas perkelti. Bet kadangi toks planas buvo skubotas (vaikų tėvai tik liepos mėn sužinojo, kad nuo rudens jų paruošiamukus vaikus numatoma iškraustyti iš darželio į mokyklą), kilo vėjas ir savivaldybė šį planą nukėlė metams, kad ir vaikų tėvai, ir mokyklos spėtų naujovėms pasiruošti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2014 03 16, 15:54)
Nėra ko pykti - buvo visi metai, kad su tokia padėtimi susitaikyti  4u.gif

Priešmokyklinukus dar pernai vasarą savivaldybė buvo užsimojusi į mokyklas perkelti. Bet kadangi toks planas buvo skubotas (vaikų tėvai tik liepos mėn sužinojo, kad nuo rudens jų paruošiamukus vaikus numatoma iškraustyti iš darželio į mokyklą), kilo vėjas ir savivaldybė šį planą nukėlė metams, kad ir vaikų tėvai, ir mokyklos spėtų naujovėms pasiruošti  4u.gif

Perziurejau ta plana, bet taip ir nesupratau ar visuose darzeliuose nebus priesmokykiniu grupiu, ar tik tuose, kurie ten isvardinti?nes ten isvardinti tik keli darzeliai, o prie kitu tiesiog parasyta kiek turi grupiu priesmokykliniu......
Atsakyti
QUOTE(ta_is @ 2014 03 16, 23:51)
Perziurejau ta plana, bet taip ir nesupratau ar visuose darzeliuose nebus priesmokykiniu grupiu, ar tik tuose, kurie ten isvardinti?nes ten isvardinti tik keli darzeliai, o prie kitu tiesiog parasyta kiek turi grupiu priesmokykliniu......

ne visuose tikrai. tik ten, kur mokyklose yra vietu vaikus priimt. Antakalny tarkim perpildytos abidvi mokyklos, niekas priesmokykliniu nekelia tikrai.

man asmeniskai visai normaliai tas naujas bandymas atrodo. nugi tikrai jau nemazi tie sesiameciai. pati I mokykla isejau 6 ir atsimenu, kad prailgintoj buvo isvaziuojancios lovos norintiems pamiegot pietuku. Biciules mergaite Balsiu mokykloj ejo sitaip I priesmokykline, mano galva visai geras variantas vaikui isivaziuot I mokykla. pirmus metus pilnai pasefuoja suauge normaliai, o ne imetams I bendra katila. aisku, tiems, kuriu vaikai lankys ne ta mokykla, kurion keliama priesmokykline, stresas. bet nu velgi, keliamos gi grupes is artimiausiu darziuku. o norinciu veziot I prestizines mokyklas ar pan visada buvo ir bus. visiems neitiksi.
Atsakyti
man irgi nieko baisaus , kad paskutine darzelio grupe mokyklos patalpose. jeigu ten sutavarkytos patalpos, viskas ok.
va tik pati darzeliu kaip pavadinti "reforma" tokia neapgalvota, suoliais vykdoma, lopant
skyles.

pries kelis metus padare naujove kad gali rinktis 5 darzelius. dabar nezinai i kuri darzeli pakliusi, tai ir mokykla i kuria iskels priesmokiklinukus nebutinai bus priklausanti pagal gyv vieta. o jei butu kaip anksciau vienas darzelis, viena mokykla ir keliauja tvarkingai vaikas is vienos istaigos i kita. o kam jau netinka priklausiancios, pats pasirenka "stresini" varianta, kur priesmokiklinukas vienoj mokykloj, mokiklinukas kitoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytojryta: 17 kovo 2014 - 08:50
QUOTE(Tinka @ 2014 03 17, 07:57)
ne visuose tikrai. tik ten, kur mokyklose yra vietu vaikus priimt. Antakalny tarkim perpildytos abidvi mokyklos, niekas priesmokykliniu nekelia tikrai.

man asmeniskai visai normaliai tas naujas bandymas atrodo. nugi tikrai jau nemazi tie sesiameciai. pati I mokykla isejau 6 ir atsimenu, kad prailgintoj buvo isvaziuojancios lovos norintiems pamiegot pietuku. Biciules mergaite Balsiu mokykloj ejo sitaip I priesmokykline, mano galva visai geras variantas vaikui isivaziuot I mokykla. pirmus metus pilnai pasefuoja suauge normaliai, o ne imetams I bendra katila. aisku, tiems, kuriu vaikai lankys ne ta mokykla, kurion keliama priesmokykline, stresas. bet nu velgi, keliamos gi grupes is artimiausiu darziuku. o norinciu veziot I prestizines mokyklas ar pan visada buvo ir bus. visiems neitiksi.

Man tai irgi nieko baisaus, atsilaisvins vietu kitiems, bet va tik del mokyklos nepatinka)Na kaip supratau tie darzeliai i kuriuos mes pretenduojame, sitame eksperemente nedalyvaus)
Atsakyti
Labas, ar kas bandete savo vaika lankanti darzeli, perkelti i kita darzeli? smile.gif Kaip vyksta si procedura? Ar reikia stoveti milziniskose eilese? O jei mes surandame vaika, kuris nori su mano vaiku apsikeisti vietomis darzeliuose ir tada abu vaikus tiesiog perkelia? Ar cia jau misija neimanoma is fantastikos srities? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 17 kovo 2014 - 15:29
QUOTE(Amelita @ 2014 03 17, 15:29)
Labas, ar kas bandete savo vaika lankanti darzeli, perkelti i kita darzeli? smile.gif  Kaip vyksta si procedura? Ar reikia stoveti milziniskose eilese? O jei mes surandame vaika, kuris nori su mano vaiku apsikeisti vietomis darzeliuose ir tada abu vaikus tiesiog perkelia? Ar cia jau misija neimanoma is fantastikos srities?  g.gif

Citata iš čia
QUOTE(Svits @ 2013 08 19, 10:10)

Sveiki,

Aš esu iš tų mamų, kurios apsikeitė darželiais. Abu vaikai lankė darželius toje pačioje seniūnijoje, abu vaikučiai vienodo amžiaus. Abiejų darželių direktorės neprieštaravo keitimuisi. Savivaldybėje sutvarkėm visus dokumentus. Nei mes be eilės "įlindom" nei ką apgavom.
Jokio kriminalo čia nematau. Mano akimis viskas logiška ir teisinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dok2266: 17 kovo 2014 - 15:46
QUOTE(dok2266 @ 2014 03 17, 15:46)

Aciu.
Atsakyti