QUOTE(Vilnis @ 2014 05 17, 06:57)
Sveikos
na aš atvirai esu šokiruota nauja priėmimo tvarka, tiesiogine to žodžio prasme. Buvom 108.... nukritom į 370????? Net nėra sąraše tiek laukiančių vaikų.... Kažkoks košmaras, skambinau jau į savivaldybę - pasakė tik tiek kad sąrašai tikslinami....
Praradus viltį gauti darželį ir esu pasipiktinusi. Vat tau ir gimstamumo skatinimas, kur palikti vaiką išėjus į darbą? ...
Vienzo, prisidaryt 12 vaikų reikia ir gyvent už mokesčių mokėtojų pinigus ramiai (čia skaičiau apie vieną šeimą tokią, kuri pašalpomis virš 4000Lt susirenka). Juokas pro ašaras ir tiek.
čia tas pašalpas gal kaimuose gauna, kur darbo nėra, bet pvz aš, aišku, ne 12 vaikų turiu, bet visiškai jokių pašalpų negaunu. turiu darbą, sėdžiu dekrete ir man lygiai taip pat neužilgo reikės į darbą, būtų siaubas, jei negautume darželyje vietos, ypač mažiukams po metų. savo dvimetuko šiemet net neleidžiu, pirma, kad pati dar namuose, o antra nėra prasmės užimt ir taip labai reikalingą vietą kitiems, kai neplanuočiau jo nuolat vest. o pernai kai paskambinau į savivaldybę pasitikslint apie eiles, paklausiau tai ką man reikėtų daryt, jei negaučiau darželio, atsakė - tepadeda tau Dievas

tai belieka per darželio vietų skirstymo laiką rintis prie savivaldybės su žvakėm ir melstis ten kelias paras
Kai nuvažiuoja stogas, atsiveria dangus...