pas mane jau 4 dienos nebera pokyciu eileje. tai gal jau pradejobformuoti grupes?
pernai nuo 20-kazkelintos dienos pradejo gauti pranesimus apie priemima o darzeli.
Pas mus parašyta: šiuo metu vyksta grupių formavimas, todėl prašymo vieta eilėje gali kisti
QUOTE(rytojryta @ 2014 05 20, 10:33)
pas mane jau 4 dienos nebera pokyciu eileje. tai gal jau pradejobformuoti grupes?
pernai nuo 20-kazkelintos dienos pradejo gauti pranesimus apie priemima o darzeli.
Pas mane irgi judėjimo lyg nebėra. Nu tikėkimės, kad jau greit sulauksim žinių.
Man jauciu teks pasikankinti irvpasinervuoti. Pirmiausiai padalins prioritetiniams darziukus, o tik veliau deklaravusiems. Musu pozicijos realiausios 2 darzuose: 18 (kur bus viena grupe) ir 33 ( kur bus 2 arba3 grupes). Kai kalbejau su dir dar nebuvo savivald patvirtinudi kiek tiksliai.
Tai antribiniai mes tokie. Turbut vieni paskutiniuju gaųsim zinia...
QUOTE(rytojryta @ 2014 05 20, 12:20)
Man jauciu teks pasikankinti irvpasinervuoti. Pirmiausiai padalins prioritetiniams darziukus, o tik veliau deklaravusiems. Musu pozicijos realiausios 2 darzuose: 18 (kur bus viena grupe) ir 33 ( kur bus 2 arba3 grupes). Kai kalbejau su dir dar nebuvo savivald patvirtinudi kiek tiksliai.
O tai čia tokios vietos tik su deklaruota vieta?
Mūsų vietos kaip daugiavaikiams yra žemesnės kai kuriuose darželiuose.
Mano sunus pernai eileje 17 buvo i lopseline grupe prieme mazdaug 35 i dvi grupes, nes keletas vaiku liko is pernai. Pakliuvo. (stovejo eileje nuo gimimo, pateko ne nuo 1.5, o nuo 2.5m tik priejo eile. "Aciu Dievui" kad ji mums atsiunte metu pradzioje, o ne gale, nes su senaja tvarka, nebutu papuoles ir antrais metais). Del didziojo zulinau savivaldybe ir direktore darzelio, stebejau eile, nes budavo tokiu klaidu, kaip kad pradeda rodyti., kad laukia ne toje amziaus grupeje (pazystamos vaika taip ir prieme i neta amziaus grupe
) jei matot kad negerai, spreskit problemas, nes gali del tokiu klaidu ir nepakliuti. jei itarti nai kas papuole is galo, o jusu ne, nors buvo realu - prasyciau parodyti su kokiais prioritetais isstume vaika, privalo atsakyti.
Mazoji jau turi prioriteta, tai eileje 5. bet iki balandzio rode irgi neteisinga grupe ir butu nepapuolusi matyt, po kokiu 5 skambuciu ir vaziavimu i savivaldybe pagaliau sutvarke.,

Mazoji jau turi prioriteta, tai eileje 5. bet iki balandzio rode irgi neteisinga grupe ir butu nepapuolusi matyt, po kokiu 5 skambuciu ir vaziavimu i savivaldybe pagaliau sutvarke.,
Siandien ka tik gavau zinute i el. pasta is darzeliai@vilnius.lt, kad vaikui skirta vieta tokiam tai darzelyje ir kad iki rugpjucio 1 d. turime atvykti i darzeli ir pateikti tokius tai dokumentus.
QUOTE(Nasturcija @ 2014 05 20, 15:24)
Siandien ka tik gavau zinute i el. pasta is darzeliai@vilnius.lt, kad vaikui skirta vieta tokiam tai darzelyje ir kad iki rugpjucio 1 d. turime atvykti i darzeli ir pateikti tokius tai dokumentus.
as irgi ka tik gavau. aisku butu keista mums negaut, kai visa laika pirmas eilej buvo.
QUOTE(urte23 @ 2014 05 20, 16:23)
siandien labai aktyvus judejimas eilese
akyse kylam
ir mazeja laukianciu sarasas. Tikiuosi, kad cia geras zenklas

Pvz. mes stovejom eileje i 5 darzelius ir pakliuvom i 1 eileje, tai atitinkamai is kitu keturiu darzeliu eiles pasitraukem, taigi kiti gali pakilti