Bet tai vis tiek neatsakys, kiek vaikų priiminės. Nes pvz., prie dominančio darželio rodo, kad vaikų lanko į tą grupę 34 , o realiai pernai priiminėjo tik 15. Aišku, kažkiek orientuotis gal ir galima

Aš rašiau į savivaldybę vakar, bet matyt per kvailas klausimas kad atsakyt nesivargino.
Gal kas tiksliai galėtų pasakyti man :
Rašiau prašymą sausio 10 po vidurnakčio. Paaiškėjus eilėms pamačiau kad esam visuose 5 virš 100.
Turiu lankančią vyresnėlę bet ne deklaruotam rajone, todėl joks prioritetas negalioja, pas direktorę atsidarėm eilę ir pamačiau kad esam po visų 120 to rajono prašymų, o su prioritetais iš rajoninių 19, priims apie 30.
Žodžiu prispausta tokios situacijos deklaravausi tam rajone kur lanko vyresnioji.
Dabar JAU DABAR
noriu pamatyt pasislinkimą eilėje. Klausiau savivaldybės el. paštu ar atėjusi su pažyma apie pakeistą deklaruotą vietą galėsiu paprašyt, kad sistemoj pakeistų deklaruotą vietą ir matyčiau optimistiškesnę padėtį eilėje į darželį kuriame lanko vyresnioji? ir ar nuo to nesikeis prašymo data?
suprantu, kad gegužę tikrins deklaruotą vietą, bet jei nepadėjo ta deklaracija turėčiau laiko dar kažką permąstyt, gal kokią rusų grupę ne tiek populiarią rašyt ir pan..
Gal kas tiksliai galėtų pasakyti man :
Rašiau prašymą sausio 10 po vidurnakčio. Paaiškėjus eilėms pamačiau kad esam visuose 5 virš 100.
Turiu lankančią vyresnėlę bet ne deklaruotam rajone, todėl joks prioritetas negalioja, pas direktorę atsidarėm eilę ir pamačiau kad esam po visų 120 to rajono prašymų, o su prioritetais iš rajoninių 19, priims apie 30.
Žodžiu prispausta tokios situacijos deklaravausi tam rajone kur lanko vyresnioji.
Dabar JAU DABAR

suprantu, kad gegužę tikrins deklaruotą vietą, bet jei nepadėjo ta deklaracija turėčiau laiko dar kažką permąstyt, gal kokią rusų grupę ne tiek populiarią rašyt ir pan..
QUOTE(Smagurė @ 2014 01 29, 17:58)
ar atėjusi su pažyma apie pakeistą deklaruotą vietą galėsiu paprašyt, kad sistemoj pakeistų deklaruotą vietą ir matyčiau optimistiškesnę padėtį eilėje į darželį kuriame lanko vyresnioji? ir ar nuo to nesikeis prašymo data?
Pas mus anais metais biski kitokia situacija buvo,bet irgi susijusi su deklaracija.Tai savivaldybej aiskino,kad jokiu pazymu nest nereikia,visi duomenys keiciasi automatiskai ir mazdaug menesio begyje jie matys apie pakeista deklaruota vieta.
Ir isvis,dabar rodomos eiles yra visiska nesamone,dar keisis tukstanti kartu.Atsiras nauju vaiku,prasymu,prioritetu.Siaip,tai realiausiai vieta rodo jau tada,kai pradeda sudarinet sarasus,taigi dar tikrai ne greit.
Tai va,stiprybes mamukai

QUOTE(Hmmm... @ 2014 01 27, 17:26)
Gal ir buvo galima kažką padaryt, jei būčiau po savivaldybę vaikščiojusi ir teisybės ieškojusi, bet turint omeny praitų metų tvarką, kai lopšelinukų grupės buvo perpildomos, nesinorėjo tokio mažo vaiko kišt ten, kur priežiūra pagal vaikų ir auklėtojų santykį būtų minimali...
kad perpildyta tai tikrai,nes (kur mes vis dar pretenduojame) l/d vadovė pasakė, kad lopšelinukų grupės buvo ir tebėra perpildytos

QUOTE(jurgacka @ 2014 01 24, 13:38)
Aš dirbu Kirtimuose, tai vaiką nebent į Taborą čigonams vest pasaugot galėsiu .
[quote=Piranij@,2014 01 28, 23:15]
Yra Naujininkuoe normalus daržas.
Jei nieko nepešiu, man gal

Papildyta:
QUOTE(Basikute @ 2014 01 29, 16:45)
Sveiki,
parasykite el.laiska i savivaldybe, jie atsako. Man atsake per valanda. Ir su minetoje nuorodoje nurodytais skaiciais nesutampa, bent jau mano pasirinktuose darzeliuose.
parasykite el.laiska i savivaldybe, jie atsako. Man atsake per valanda. Ir su minetoje nuorodoje nurodytais skaiciais nesutampa, bent jau mano pasirinktuose darzeliuose.

as tarkim pernai skambinau i savivaldybe klaust kiek konkreciam darzely planuoja priimt vaiku, atsake, kad nezino, nes priklaussys nuo direktores, tada skambinau i zvanguti direktorei, ji atsake, kad nieko nezino, priklausys nuo savivaldybes
bet tarkim zirniuke konkreciai atsake, kad bus priimta apie 30 vaiku (trimeciu) viena nauja grupe, o like dapildys jau esamas...

QUOTE(S&S @ 2014 01 29, 20:59)
Ir isvis,dabar rodomos eiles yra visiska nesamone,dar keisis tukstanti kartu.Atsiras nauju vaiku,prasymu,prioritetu.Siaip,tai realiausiai vieta rodo jau tada,kai pradeda sudarinet sarasus,taigi dar tikrai ne greit.
Bet gi paskutinė savivladybės informacija yra tokia, kad jau apie 93 proc. prašymų yra pateikta: 2014 metams į darželius jau užregistruota apie 7000 vaikų, tai yra 93 proc., iš jų apie 90 proc. internetu. Tai prašymų nelabai gali daug atsirasti.
QUOTE(Ali @ 2014 01 30, 07:17)
Bet gi paskutinė savivladybės informacija yra tokia, kad jau apie 93 proc. prašymų yra pateikta: 2014 metams į darželius jau užregistruota apie 7000 vaikų, tai yra 93 proc., iš jų apie 90 proc. internetu. Tai prašymų nelabai gali daug atsirasti.
QUOTE(Ali @ 2014 01 30, 07:17)
Bet vistiek atsiras

O galiausiai visos eiles dings ir menesi ar du matysit uzrasa SUDAROMOS GRUPES.Va tada tai prasideda bemieges naktys