QUOTE(rytojryta @ 2014 01 30, 15:45)
man tai sitas skaicius 93 proc idomus
kaip savaivaldybe i prieki gali zinoti, kiek zmoniu pateiks prasymus
na apytiksliai gali nuspeti, na gal desimciu tikslumu, bet ne vienetu
nuo kokio skaiciaus savivald atskaiciavo tuos 93 proc . nuo 2012 m Vilniuje gimusiu vaiku skaiciaus
?
jei turet omenyje, kad ne visiems gimusiems vln reikes darzelio (nenores vesti, nesitikes gauti valstybini darza, del ligos ir tt - is visu situ grupiu susidarytu 7 proc) tai galima daryti isvada, kad jau visi padave prasymus
netikiu as tokia info ...

na apytiksliai gali nuspeti, na gal desimciu tikslumu, bet ne vienetu

nuo kokio skaiciaus savivald atskaiciavo tuos 93 proc . nuo 2012 m Vilniuje gimusiu vaiku skaiciaus

jei turet omenyje, kad ne visiems gimusiems vln reikes darzelio (nenores vesti, nesitikes gauti valstybini darza, del ligos ir tt - is visu situ grupiu susidarytu 7 proc) tai galima daryti isvada, kad jau visi padave prasymus

netikiu as tokia info ...
Man irgi keistai atrodo toks tikslumas, galų gale, kiek atvažiuoja iš kitų miestų į Vilnių, kiek išvažiuoja, kiek močiutėms palieka...
O kalbat apie prioritetų varneles - aš irgi norėčiau tikėti, kad viskas skaidru, kad jei neturi prioritetą įrodančio dokumento, niekaip nepasistumsi į priekį eilėje dėl prioriteto. Bet. Žiūrint praktiškai, tereikia uždėti sistemoje varnelę (tai gali padaryti tie, kas sistemą prižiūri, pvz) ir op, vaikas pakyla. Tik tiek. O ar yra dokumentas pas mūsų "konkurentus", ar ne - ne mums žinoti. Skaitant komentarus spaudoj ir girdint istorijas artimoj aplinkoj, deja deja, sunku patikėti sistemos skaidrumu. Kaip tėveliai mėgsta sakyti - skaidrumo vis dar nėra, tiesiog pasikeitė tie, kurie stumdo eiles ir "stavkės' išaugo... Dūmų be ugnies gi nebūna.