Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

labas rytas,drauges smile.gif

aciu uz rupesti,nepaminejau vakar
grizo vyras is darbo,padejo susirasti tuos duomenis,padariau viska per 5 minutes.
as zinojau,kad viskas kazkur yra rolleyes.gif bet kur? rolleyes.gif namai nedideli,bet vistiek man stresas ieskot

geriam kava
vos atsikeliau
mes su notmiauskeliu oficialiai vagiam jusu miega
Atsakyti
Aš tai tiksliai vagiu
Nuo 21:30 iki 8val miegu ir dar maža doh.gif

Klausiau dėl džiaugsmo 'sukėlėjų', nes anądien buvo tokia šikna, kad bandžiau prisimint kas kelia džiaugsmą ir niekaip negalėjau....

GD- lyties nepakeičiau, bet kas ten į storą dramblionę žiūrės...
Aj bet man ir dzin kad nežiūrės
Visiška apatija viskam
Tik miegui ne..

Dėl narkotikų.
Esu bandžius hašišo berods.
Rūkyt nemoku, tai man su jogurtu padarė
Nieko. Absoliutus nulis. O turėjo suveikt
Turėjau draugelį tokį, anglą.
Joa- peace and love- nelaimingas tik neparūkęs.. O taip viskas gerai, viskas easy, atsipalaidavęs
Variau su juo ir jo gal 2 draugais į klubus.
Čia kokiais 2002 metais dar
Tai normalesni bernai būtų kabinę, laimę bandę ir tt
Neaaa, ten parūkė jie, po klubus pasitampėm, gryžom- parūkė- ir miegot visi kur kas sugriuvom
Nu kaip su kokiais оно pasitūsinau
Kas man buvo pats tas
Aš geruolė buvau(esu dar geresnė dbr)
Ten visokiais sexais neužsiiminėdavau, ypač gi jau ir B turėjau(tada jis kitam gale UK buvo)
Ir labai laukdavo rudens
Magic mushrooms prie katedros imdavo dygt
Kokia meilė akyse liepsnodavo apie juos vis ir vis pasakojant
Ir joa, Sidą laaaaaabai priminė rolleyes.gif

Aš irgi užrūkyčiau jaučiu, jei nebaisu sidu patapt būtų....

Kaimyne pasakojo, žinojo bobikę, kuri extasy karts nuo karto panaudodavo.... Namams nuo iki susitvarkyt biggrin.gif nes energija užplūsta tokia, tipo, kad kalnus nuverstum
Va to ir man norėtųsi. Kartą per savaitę nors rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(merlot* @ 2014 01 29, 02:19)
slykstu moteris alkoholike.

Kas čia šneka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2014 01 29, 12:17)

Kaimyne pasakojo, žinojo bobikę, kuri extasy karts nuo karto panaudodavo.... Namams nuo iki susitvarkyt  biggrin.gif nes energija užplūsta tokia, tipo, kad kalnus nuverstum
Va to ir man norėtųsi. Kartą per savaitę nors  rolleyes.gif

Aha energija tai užplūsta, tik paskui kokia para nemiegi ir krataisi dar labiau nei po kokio audringo vakarėlio unsure.gif
Atsakyti
Tai va, kad šūdas
Nėr tokio dalyko, kad energijos krūvą suteiktų, o pasekmių nebūtų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(merlot* @ 2014 01 29, 02:41)
galvos skausma tveri ir gyveni
kai migrena,tai jau guli Ir mane dar labai pykina sustoja skrandis.

Jo, migrena baisiau už šiaip galvos skausmą. Man irgi kai didesnis priepuolis, tai ir pykina ir galva sproginėja ir taip skauda kad net gulėt nelabai išeina. Bet kartais spėju išgert vaistų kai jaučiu kad prasideda.
Šiaip šitas dalykas iš tų mistinių sutrikimų, kaip ir depresija, susijęs su hormonais ir su pačia depresija. Sako irgi nuo serotonino disbalanso. Aš pati jaučiu, kad man migrena susijusi su būsena, nes yra buvę per pablogėjimus, kad kasdien ištisai su tokia ištinusia skaudančia galva ir vaikščiodavau. Kai geriau su psichika, migrena lieka tik kartą per mėnesį, per pms'ą. Dar užeina nuo įtempto mąstymo ir psichikos darbo, nu nuo to kas man sudėtinga ir kelia įtampą, pvz bendravimo su "ne savais" žmonėm, kokių nors daug ir netikėtų reikalų ir pan.
Atsakyti
Gabyte- kaip ten žiurkės/pelės?
Išgyvendinai?
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2014 01 29, 13:17)
Rūkyt nemoku, tai man su jogurtu padarė
Nieko. Absoliutus nulis. O turėjo suveikt

Aš irgi gal kartą bandžiau rūkyt, bet irgi niekaip neveikė. Ir šiaip, kažkaip alko tai daug gerdavau, o žolė visai netraukė ir net nesinorėjo, nors tada jokių specialių nusistatymų neturėjau. Ir dar gan dažnai būdavau tokioj aplinkoj kur rūkydavo.
Papildyta:
QUOTE(reluctant @ 2014 01 29, 01:23)
as vis pagalvoju, kad tu GD, gali irgi atsistoti.

Man nelabai yra kur stotis. Aš iš niekur nenukritau, visada vienur ar kitur murkdžiausi. Dabar jau visiškai tingiu stengtis.
Bet būna, kad irgi priprantu, kuriam laikui, kiek kitaip viskas atrodo. Kol vėl neužplaukia.
Atsakyti
QUOTE(reluctant @ 2014 01 29, 01:03)
su gimtadieniu lopeta ir greblys. foto tau.

aciu smile.gif
QUOTE(merlot* @ 2014 01 29, 11:50)

geriam kava
vos atsikeliau
mes su notmiauskeliu oficialiai vagiam jusu miega

nebevokit nu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2014 01 29, 13:17)

Klausiau dėl džiaugsmo 'sukėlėjų', nes anądien buvo tokia šikna, kad bandžiau prisimint kas kelia džiaugsmą ir niekaip negalėjau....

Man panašiai, gavau iš gyd.užduotį per dvi savaites įvardinti, kas man kelia džiaugsmą, na kolkas nerandu, greičiausiai niekas, net niekas nejaudina (nei vaiko darbeliai su žodžiais "aš tave myliu"), nei kito vaiko šimtadienis, net eiti nenoriu, nu neįdomu, bet reikalauja iš manęs dar ir, kad pasipuoščiau gun_rifle.gif...jaučiuosi tokia atmata, kad nesugebu džiaugtis niekuo. ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(ikiuke @ 2014 01 29, 14:43)
jaučiuosi tokia atmata, kad nesugebu džiaugtis niekuo. ph34r.gif

Prie ko čia atmata. Turi teisę nesidžiaugti niekuo, jeigu nedžiugina. Man atrodo kad džiaugtis savęs nepriversi niekaip. Turi ateiti susidomėjimas, bent koks. O kol neateina, tai ir ilsiesi nuo to džiugesio.
Kaip vienas indų aktorius, kartais ima ir pasitraukia kuriam laikui, nuo visko, sako "pabūti liūdesy". Paskui vėl grįžta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2014 01 29, 13:31)
Gabyte- kaip ten žiurkės/pelės?
Išgyvendinai?

Ziurkes daugiau nebepasirode. Tik man ikyriu bukliu neuroze prasidejo - kas pusvalandi unitazus tikrinu doh.gif o peles suede makaronus, vox padaza, galina blanca sultini ir susiu lapus... supykau...
O sunys ramiai miega. Px jiems doh.gif

Sedziu namie, laukiu kol vaistai prades veikt...
Atsakyti