Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

o kokia statistika, tu kurie neperejo prie sunkesniu narkotiku? turbut ju is vis neitraukia. juokinga vienok.

klomba, smegenis labiausia pazeidzia gyvenimas. pats is saves. o dar labiau jame kultivuojamas debilumas.

bs, mano moraliniai nusistatymai ne visuomet sutampa su viesosios tvarkos taisyklemis.
man atrodo visi ta zole pa/ruko. nematau cia bedos.
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2014 01 28, 14:06)
Kad veda prie narkotikų, ne mitas o statistika. Ne visi parūkę būtinai tampa narkomanais, bet dauguma narkomanų pradėjo nuo žolės. Mama darbe su tokiais dažnai susiduria, ir jie išsipasakoja kaip ir nuo ko kada pradėjo.
Smegenis kažkiek pažeidžia bet kokios medžiagos, kurios sukelia bet kokius pakitimus jose. O kad sukelia, vien tavo aprašyti pojūčiai tą sako.

statistika, pasižiūrėjus tam tikru kampu, greičiaisiai parodytų, kad link stipresnių narkotikų veda ir alkoholis, nikotinas, seksas, kompiuteriniai žaidimai ir čipsai. man gaila, kaip manipuliuojama faktais.
heavy smoker'iai - galbūt. tačiau absoliuti dauguma vartotojų yra savaitgaliniai kokie nors durneliai, kuriems reikia papildomos pasilinksminimo priemonės, alkoholis atsibodęs ar nepatinka ir pan.
o smegenis pažeidžia praktiškai viskas. nikotinas. alkoholis, maistas, anglies dvideginis, magnio ir geležies trūkumas ir kt. biggrin.gif xixixi smile.gif

žolės parūkymas tikrai nelygu degradavimui, norėčiau tai pabrėžti smile.gif tokie dalykai automatiškai nevyksta. tai lengvasis narkotikėlis, net nevadinu narkotiku, palyginus su alkoholiu ir sintetiniais narkotikais jis - gėlių darželis biggrin.gif

o tie, kurie vėliau perėjo prie sunkesnių narkotikų, būtų juos vartoję ir be žolės. štai kur šuns papai smile.gif

reluctant, aš irgi nematau bėdos. geriau žolės kokios trūktelėję pamiega prie teliko, negu prisisiurbia ir eina tai mergų žagint, tai vairuot, tai muštis, tai ant stogų lipt, atai į užšalusį ežerą šokt ant nosies. tame ir esminis skirtumas - žolė įjungia pasyvumą, beveik visi kiti - aktyvumą, su juo ir agresyvumą.

gerai, už savaitę pakalbėjau, einu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bad Seeds: 28 sausio 2014 - 14:27
taip. sita pozityvia gaida kvieciu visas patraukti zoles.
Atsakyti
Manes niekas neapgersit
Atsakyti
QUOTE(reluctant @ 2014 01 28, 14:53)
koks skirtumas kas ten degraduoja nusenus pries gyvenimo pabaiga.

O kaip zinot, kada ta gyvenimo pabaiga?

QUOTE(Bad Seeds @ 2014 01 28, 14:58)
-nesutinku, realybės vertinimas neiškreiptas, kartais net netikėtai kūrybingumas pramuša arba koks nors super duper sudėtingas fizikos ar astronomijos klausimas tampa visiškai aiškus smile.gif

--veidai buvo kvailai laimingi? biggrin.gif

--- lengvai kartais pasižaidžiantieji jokių neigiamų atminties, suvokimo, mąstymo problemų nepatiria. perdozavimo atvejų mokslas dar nenustatė.

-O tu esi uzfiksavusi ta kurybinguma/atradimus? Kaip jie atrodo blaivia galva?
As esu girta rasiusi laiska. Jauciausi pilna ikvepimo ir itin aiskiai destanti mintis, bet sekancia diena paskaicius dzyyyyyyyz dzyyyyys jebitute buvo... blink.gif

--Veidai budavo lengvai praskyde, lyg tasus snargliai, tokie hueeeeeee.. smile.gif
Dar atsirasdavo panasumu su Sid'u is Ice Age. unsure.gif biggrin.gif

---Tai lengvai pasizaidziant su niekuo nera problemu. Nei su alko, nei cigaretem, nei su zole. Net su kokainu gal ner. unsure.gif g.gif
Beda ta, kad nezinai kada paslysi. Ypac jei rukymo tikslas pamirsti depresijas, meiles, problemas ar gyvenimo beprasmybe.
As, pav., linkusi i visokio plauko priklausomybes, jau esu kapsciusis is vienos, tai vengiu, oi vengiu. Nors esu bandziusi, labai faina buvo. rolleyes.gif
Del to dar stropiau vengiu. cool.gif

QUOTE(Tapyras @ 2014 01 28, 15:48)
Manes niekas neapgersit

Nu tu kai pasakysi.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2014 01 28, 15:48)
Manes niekas neapgersit

Na tik duok startą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Abbzin- pasiimk ir mane, a?
Krevečių valgyt...
Aš neknarkiu...
Ir šiaip galiu tylėti.
Tik dėl grožio biggrin.gif galėsiu pabūti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fucked-up: 28 sausio 2014 - 17:04
QUOTE(fucked-up @ 2014 01 28, 18:00)
Abbzin- pasiimk ir mane, a?
Krevečių valgyt...
Aš neknarkiu...
Ir šiaip galiu tylėti.
Tik dėl grožio  biggrin.gif  galėsiu pabūti

vajėzau, su malonumu wub.gif
grožio irgi nebus perdaug, nors kaip einam su merga, tai bernai iš mašinos kalbina biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Aš tai rimtai nu...
Ar tu su merga varysi?
Manęs bernai tikrai dbr jau nebežiūrės kurį laiką...
Ramu
Atsakyti
Kaip man fainai Pirlim dažnai pasako. Retas atvejis kai net nėra dėl ko pasiginčyt smile.gif
O aš niekur nenoriu, į jokius šiltus kraštus ir jokių krevečių. Reik tikėtis kad apsisuks ratas ir vėl ateis gerasis periodas, ir norėsis keliaut. Bjauru kad su laiku tie periodai taip ilgėja ir užsitęsia, seniau kažkaip staigiau persimainydavo.

Papildyta:
QUOTE(fucked-up @ 2014 01 28, 18:29)
Manęs bernai tikrai dbr jau nebežiūrės kurį laiką...

Kodėl, lytį pasikeitei? smile.gif
Žiūrint kur ir kokioj šaly, gali dar ir oi kaip žiūrėt.
Atsakyti
as atvirksciai, jauciuosi gana sveika.
na, lyginant su pernai...

gal adaptavausi.
kazko pavyko atsikratyti, prie kazko priprasti.
visa kita yra dalis, kuria dar reik iskontempliuoti. bet tai nebe taip vargina.

ir disciplinos. jeigu noriu isgyvent, na tol, kol noriu.

as vis pagalvoju, kad tu GD, gali irgi atsistoti.
Atsakyti
photo: Emma Powell, "Juggling Butterflies"

user posted image
Atsakyti