Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Lil·ith @ 2014 02 17, 13:48)
nes kai kandi jie sprogsta ir dar issitasko priesais.

Reikia švelniai čiulpt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine_ @ 2014 02 17, 12:27)
Nors man norėtųsi, kad daug kam tiktų. Nes taip gal pasijausčiau kažkam "padėjusi", patenkinčiau savo tuštybę.

Pagal viską, padėti galima, kai žmogus tiesiogiai paprašo pagalbos. Bet tai vėl paradoksas, gyvenime kai taip būna, pagalbos prašymą išgirdę dauguma pasimeta ir pabėga. Iš esmės, ir prašyt, ir padėt kai realiai tikimasi, yra baisiai sunku.
Papildyta:
QUOTE(Lil·ith @ 2014 02 17, 13:48)
kaip galima stengtis neisiminti. cia panasiai kaip stengtis nemastyti. as asmeniskai turiu puikiausius kiekvienos paveikslus, kai kuriu tikslesnius, kai kuriu labiau uzblurintus. i love checking people.

Aš irgi turiu paveikslus, nors tyčia jų nekuriu. Bet visada pasilieku prielaidą, kad galiu klysti. Nes niekada negali žinot. Nors intuicija retai apgauna.
Atsakyti
QUOTE(NotMiau @ 2014 02 14, 11:54)
Niekaip nerandu šampūno, kad išplautų susiriebalavusius, bet nesausintų odos- nesirastų pleiskanų..

Šiuo metu man geriausias šampūnas Vatika su kokosų aliejumi riebiems plaukams.
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2014 02 17, 16:55)
Reikia švelniai čiulpt smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif

Į depresijos temą- silkė, kaip tikėjausi, šiandien neatkeliavo verysad.gif
Bet ryt tikrai bus...
Atsakyti
QUOTE(NotMiau @ 2014 02 17, 19:35)
biggrin.gif  biggrin.gif

Į depresijos temą- silkė, kaip tikėjausi, šiandien neatkeliavo  verysad.gif
Bet ryt tikrai bus...

Nu va verysad.gif o mes jau mintimis ja valgem biggrin.gif
Atsakyti
Aš ją mintimis jau nuo ketvirtadienio žiaumoju...
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2014 02 17, 00:57)
Žiūriu filmą kaip tyčia, apie priklausomybes (dažniausiai nuo sekso) turinčių terapines grupes. Įdomi pasirodė pati sistema, kad tie kurie ateina nauji, gauna mentorių iš tų kurie gydosi jau daug metų. Grupė veikia kaip kontrolės sistema, jei kuris pradeda slysti, iš karto skambina tam vyresniajam. Ta prasme kiekvienas padeda sau ir dar vienam konkrečiam žmogui.

Koks filmo pavadinimas ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_ @ 2014 02 17, 22:45)
Koks filmo pavadinimas ?  smile.gif

Thank you for sharing. Ten is esmes ne apie terapija, siaip toks popsinis amerikoniskas, ale rimtesnis.
Atsakyti
photo: Francesca Woodman ~1980
"I could no longer play / I could not play by instinct"

user posted image
Atsakyti
as jauciuos lyg mane apgavo. išdūrė. ir nezinau ar galesiu uz tai atleist.

man grauzia akis. as anksti turiu isskrist ir busiu kaip zombis smeletom akim. jau suskaiciavau viska aplink. pirmyn ir atgal. ir narkotiku jau neprigersi. nes po to lektuva teks sutikt lovoj.

ant mano ranku ryskiai matosi gyslos. jas galima lengvai ciuopti ir kaip minkstus vamzdelius stumdyt.

ir kaip zmonem pavyksta uzsikabint ir laikytis, atrodo uz paprastu niekingu smulkmenu. as negaliu, o gal nenoriu. ech, tas primityvus 'privalai'.
Papildyta:
gerai, neniekingu. bet vistiek.
Atsakyti
nebeatpazystu as tu,kurios pakeitet nikus schmoll.gif

treciadieni pas daktara,koncultacija,pasakys biopsijos rezultatus,nebijau,greiciausiai nieko rimto nebus,bet nervas ima biskuti...o jei kas blogo...nors kita vertus jei viskas gerai,tai kodel blogai jauciuos. g.gif noriu,kad nieko neskaudetu,kad viskas butu gerai.

antidepresantai stebuklas kazkoks,kaip gerai,kad nusprendziau juos gert,prasviesejo akyse net ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu va, fainai nepamiegojau visai. Bus smagu.
Atsakyti
QUOTE(Lil·ith @ 2014 02 18, 05:57)
Nu va, fainai nepamiegojau visai. Bus smagu.

pilnatis. aš irgi nepamiegojau (mokslininkai sako viena, o mano galva sako kita - nemiegu per pilnatį, ir taškas). kojos vatoj, plūduriuoju du cm nuo žemės.
kas nutiko?

lopeta&grėbly, nu va smile.gif

NotMiau, bus tos silkės. Pagalvok, žmonės kartais lietsargius pameta, tada tai sunku.. cool.gif

vakar žiūrėjau Dėmesio centre įrašą su K. Brazauskiene. Linksmas rinkimų įvadas nusimato smile.gif gaila, kad ji 20 tūkst. parašų nesurinks, pasilinksmintumėm porą mėn.

mėgstu tokius poster'ius
user posted image
Atsakyti