Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Aš tik galvoju, kad mes tikrai juos mylim, jei savo noru prisiimam šitus va visus dalykus. Reiškia, jų atnešamas džiaugsmas yra didesnis nei jų daromi zbitkai.
Bet dažniau man norisi, kad aplink mane nebūtų nei gyvos dvasios. O nebeišeina. g.gif

Mano šuo išvarė į vilno pas terapeutą. Su pusbonkiu sysių tirtis. smile.gif Reikėjo matyt kaip didelis šuo daro siusiuko į stiklainį. Žodžiu net nesuprato, kur patenka jo srovė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinot noir: 18 vasario 2014 - 11:15
Aš tik galvoju, kad mes tikrai juos mylim, jei savo noru prisiimam šitus va visus dalykus. Reiškia, jų atnešamas džiaugsmas yra didesnis nei jų daromi zbitkai.
Bet dažniau man norisi, kad aplink mane nebūtų nei gyvos dvasios. O nebeišeina. 

Kaip liaudyje sakoma ax.gif neturejo boba vargo, nusipirko parsiuka biggrin.gif
Atsakyti

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ojetau jusu istrijos su sunim ir katem
sirdis atsyla
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2014 02 18, 11:14)
Aš tik  galvoju, kad mes tikrai juos mylim, jei savo noru prisiimam šitus va  visus dalykus. Reiškia, jų atnešamas džiaugsmas yra  didesnis nei jų daromi zbitkai.
Bet dažniau man norisi, kad aplink mane nebūtų nei gyvos dvasios. O nebeišeina. g.gif

Mano šuo išvarė į vilno pas terapeutą. Su pusbonkiu sysių tirtis. smile.gif Reikėjo matyt kaip didelis šuo daro siusiuko į stiklainį. Žodžiu net nesuprato, kur patenka jo srovė.

tai aišku. man visada atrodė, kad aš tik kates mėgstu, bet atsiradus krokodilui žiūriu į jo durną miną ir gera kažkaip. priėmiau kaip šeimos narius, ir viskas. vyras ar vaikas irgi ne visada vien džiaugsmus neša, tai ir naminiai gyvuliai taip pat.

lotuliukas.gif papasakok, KAIP jis tai darė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bad Seeds @ 2014 02 18, 10:02)
dažnai apie vaikystę galvoju. palygindama su artimųjų ar pažįstamų pasakojimais ir nuotykiais. įvykių buvo daug, kaip ir kiekvieno vaiko gyvenime, bet ne pirmą kartą save pagaunu, jog apie tai nieko nejaučiu. prisimint prisimenu: faktus, bet ne emocijas. neprisimenu laimės jausmo, jaudulio, baimės, pykčio, nekantrumo ir pan.

Aš prisimenu emocijas, jausmus, kvapus, vaizdinius blyksnius. O patys faktai su laiku vis labiau blunka. Kartais atrodo, daug kas iš viso ne su manim vyko, žiūrint į save dabarty, nebesuprantu kaip ten praeity galėjau būti aš.
Papildyta:
QUOTE(Bad Seeds @ 2014 02 18, 11:42)
beje, kai katė privėmė, mes nevalėm - nespėjom  wacko.gif  essen.gif

Nu, man dabar nebereikia triušio š šlavinėt, kai šuo yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bad Seeds @ 2014 02 18, 13:35)
tai aišku. man visada atrodė, kad aš tik kates mėgstu, bet atsiradus krokodilui žiūriu į jo durną miną ir gera kažkaip. priėmiau kaip šeimos narius, ir viskas.

Kates siaip megstu labiau, jos labiau asmenybes. Bet suo... per ji galima tiek visko nuveikti, pamatyti, naujo suzinoti biggrin.gif

QUOTE(gėlių darželis @ 2014 02 18, 13:53)
Aš prisimenu emocijas, jausmus, kvapus, vaizdinius blyksnius. O patys faktai su laiku vis labiau blunka. Kartais atrodo, daug kas iš viso ne su manim vyko, žiūrint į save dabarty, nebesuprantu kaip ten praeity galėjau būti aš.

As zinau kad vaikystej emocijas jauciau kitokias negu dabar tu paciu zmoniu/reiskiniu atzvilgiu. Pvz. labai buvau prisirisus prie savo klases, bijojau kad neisskaidytu, kad nepervestu i kita -- nors siaip mokyklos nekenciau, ir klasiokai mane skriaude -- galbut bijojau, kad nebutu blogiau. O dabar kai pamatau tuos snukius feisbuke, tai labai suprantu tuos vaikus Amerikoj, kurie su sautuvais ateina. mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2014 02 18, 11:14)
Aš tik  galvoju, kad mes tikrai juos mylim, jei savo noru prisiimam šitus va  visus dalykus. Reiškia, jų atnešamas džiaugsmas yra  didesnis nei jų daromi zbitkai.

o man lb truksta mano suns verysad.gif as net maziau depresuodavau kai mes kartu budavom,vaistas ji man buvo...
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2014 02 18, 13:53)
Papildyta:
Nu, man dabar nebereikia triušio š šlavinėt, kai šuo yra smile.gif

man atvirkščiai. vaikystės įvykius gana aiškiai pamenu, o emocinio fono - visai ne. protas sako, kad turėjau džiaugtis, užuosti, išsigąsti, nustebti, verkti, tai ir papasakoti galiu tuos išmąstytus prisiminimus, bet kaip tiksliai buvo - nepamenu. kitus pamenu, savęs - ne. lyg manęs ten nebuvo. matai, rezultatas panašus, save mažai pamenam. psichinės ypatybės sąlygoja, ką pamenam ir kokias traumas patyrę gyvenom. aš su psiche ilgai aiškinausi, kol išsiaiškinau, kad mano emocijos daugel metų slopintos, bet, matyt, su tuo susigyvent vis dar negaliu, tai vis prisimenu tai, kad neprisimenu.
tokia susimakalavus esu, siaubas. dienos metu maždaug normali, funkcionali, o kiekvieną vakarą - sukaustyta siaubo prieš lipant į lovą.
ir jokie psichai to košės jausmo neišinstaliuos.

praėjusią savaitę nusprendžiau pasiskeryčiot - penkis Tibeto pratimus pasimokyt daryt bigsmile.gif iki dabar skauda. neskauda tik nuo gulėjimo ant sofos. nors ir tai skauda. šonus.
Atsakyti
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2014 02 18, 04:33)
antidepresantai stebuklas kazkoks,kaip gerai,kad nusprendziau juos gert,prasviesejo akyse net ax.gif  thumbup.gif

Šaunuolė. 4u.gif Ir toliau taip.
Papildyta:
[quote=Bad Seeds,2014 02 18, 08:14]vakar žiūrėjau Dėmesio centre įrašą su K. Brazauskiene. Linksmas rinkimų įvadas nusimato smile.gif gaila, kad ji 20 tūkst. parašų nesurinks, pasilinksmintumėm porą mėn.

Mane tai ji nervina, o ne linksmina.Mane iš viso nervina žmonės, patenkinti savimi.
Papildyta:
QUOTE(Bad Seeds @ 2014 02 18, 09:02)
dažnai apie vaikystę galvoju.

Aš net mažai faktų prisimenu. Nežinau, kodėl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mansunku: 18 vasario 2014 - 16:55
Šuo grįžo iš klinikų. Mano reziumė: diagnozė-durnas.
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2014 02 18, 18:14)
Šuo grįžo iš klinikų. Mano reziumė: diagnozė-durnas.

unsure.gif ta prasme?
psichologinis myžimas?
Atsakyti
QUOTE(nežinau100% @ 2014 02 18, 17:59)
unsure.gif  ta prasme?
psichologinis myžimas?

Kažkas panašaus. Hiperaktyvus. Viskas ant nervų. Pamato paukštį, jau dantim kalena. Iš myžimo tai išaugs, gal ir iš tų nervų savo išaugs. Bet D pasakojo, kad vos klinikos nenunešė, pamatęs visko daug ir vienoj vietoj. Iš ten išėjo ant dviejų kojų, nes ant keturių iš susijaudinimo jau negalėjo.
Žodžiu, aš nusiminus. maniau, kad gal kokia infekcija graužia, todėl jis toks neramus, pagydysim, ir viskas praeis. Bet šuo visiškai sveikas kokybiškas patinas.
Tik kaip gyventi su tokiu hiperiu, klausimas? Viena viltis, kad išaugs. g.gif
Atsakyti