Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(fucked-up @ 2014 01 23, 15:07)
Man gi galima  rolleyes.gif
O šiaip tai žinai, kad tu man, kasdieninei duonelei, sviestukas tu mano  wub.gif

Nuo ko storeji, tas tau ir sviestas! unsure.gif
Kasdieninis... blush2.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fucked-up: 23 sausio 2014 - 15:27
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2014 01 23, 14:03)
M
Buvau parasiusi, kad esu per daug isitraukusi i prezidentinius meiles/lovos reikalus ir bobu karus, neber laiko dar kazkuo dometis.  rolleyes.gif
Be to, ziniu jau kokias 3 dienas normaliai neziurejau.
Ir Kijeve nesu buvusi.
Todel tyliu.
Balionas, va.  4u.gif

mane irgi domina tie prezidentiniai m/l reikalai. Turiu galvoj, prancūziški. Smalsu. Matyt, esu labai bobiška.

Kijeve esu ne tik buvusi, esu ten gyvenusi 6 metus. Liko draugų, giminių. Todėl dabar skauda širdį ir pergyvenu. Lengvai ten viskas gali pasisukti daug blogiau.
Ai, bet kam čia įdomu.
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2014 01 23, 19:17)
Ai, bet kam čia įdomu.

Nu tai tik man. Mano irgi liko draugų, buvusiu bernų, ir šiaip nuostabių žmonių. Sako kolkas gyvenimas teka normalia vaga. Tik baimės daug, dėl to kas gali būti.
Papildyta:
QUOTE(Pinot noir @ 2014 01 23, 19:17)
prancūziški.

Tai gal mūsų pirlim iš ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2014 01 23, 14:59)
Tu irgi bl gera.
Skype šūdą bepagausi, čia irgi pravaikštos savaitinės
Tikrai jau bl...

rolleyes.gif tai aisku kad gera. bl
ai, jo, kazkaip skaipe nesedziu. nepamenu kada ijungus buvau.
tai kad pati irgi kazkokia patrunijus. tingi pirstukais pamaigyt klaviatura smile.gif

bl kaip rasyt lietuviskai su fuckingu ipadu. kazkada rasei man, ale nepamenu blush2.gif . ir taip ir anaip bandau-niekaip.

pirliau, tas prancuzas prezidentas tai ka-nu koks skirtumas su kuria merga duotis. juk nevedes. ko ten ta mirsta? sena boba jau o stradalina kaip sesiolikine.

va, o as maniau kad pirlius is kitur biski, pieciau dar. nu pramachnulas, o jau cia retai buna biggrin.gif

tvarto vakar nesutvarkiau, vaikus viena po kitos is mokyklos veziojau, abi susirgo. nu nebaisiai, ale is mokyklos isleido.
o jau baisu-kojos limpa prie grindu doh.gif

o del musiskiu prezidentu GD klause, nu tai gerai kad tas medinukas negali eit. zmones nenuspejami, ta prasme balsuotojai. atleiskit jei izeidziau kieno nors isitikinimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(a-bbz @ 2014 01 24, 09:20)

o del musiskiu prezidentu GD klause, nu tai gerai kad tas medinukas negali eit. zmones nenuspejami, ta prasme balsuotojai. atleiskit jei izeidziau kieno nors isitikinimus smile.gif

Tu turi galvoj "džiovintą obuolį"?
Nemanau, kad įžeidei kieno nors įsitikinimus. nebent bobučių, joms tai jis patinka.
Kažkiek "šarmo" tai reikia turėt žmogui-prezidentui. O čia kažkoks bum-bum-bum panosėj, nei į tvorą, nei į mietą.
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2014 01 23, 23:30)
Tai gal mūsų pirlim iš ten smile.gif

Palikit plika, basa, nuoga.... sad.gif
Taip ir zinojau. Ai, px. Bet daugiau nebeminekit.. unsure.gif

As galvoju kaip Abbze. Nors visuomene mano, kad su ja labai negraziai pasielgta.
T.y. viesai taip sako, nes negrazu sakyt kaip Abbze, va. Ziauru.
Bet patyliukais tai nustebciau, nustebciau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2014 01 24, 15:04)
Taip ir zinojau.

Netyčia pataikiau, galvojau pajuokausiu tik smile.gif
Įtardavau iš įspūdžių kai kurių, kad mieloj vietoj esi. Ten ir aš emigruočiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pinot noir @ 2014 01 24, 13:25)
Tu turi galvoj "džiovintą obuolį"?

Kodėl jūs pradėjot kodais kalbėt. Nieko nesuprantu. Įstatymas lyg nedraudžia kandidatų pavardžių minėt smile.gif
Obuolys pagalvočiau kad tas žaliasis. O medinukas net nežinau. Gal brazauskienė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2014 01 24, 14:04)

As galvoju kaip Abbze. Nors visuomene mano, kad su ja labai negraziai pasielgta.
T.y. viesai taip sako, nes negrazu sakyt kaip Abbze, va. Ziauru.
Bet patyliukais tai nustebciau, nustebciau... rolleyes.gif

Visuomenė per daug išoriškai tolerantiška.
moteriškė yra pati žiauriai kažką įskaudinusi, o tokios SAVO skriaudą pergyvena taip sunkiai - net ligoninėse.
Kažkiek patriumfavo, laikas jaunesnei.
Žiauru, toks pasaulis. Visada lazda atsisuka kitu galu.
Bet koks pirdžius-lovelasas. Ni rožy, ni kožy.

unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(gėlių darželis @ 2014 01 24, 15:23)

Kodėl jūs pradėjot kodais kalbėt. Nieko nesuprantu. Įstatymas lyg nedraudžia kandidatų pavardžių minėt smile.gif
Obuolys pagalvočiau kad tas žaliasis. O medinukas net nežinau. Gal brazauskienė smile.gif

Kad neįžeist kitaip manančių. biggrin.gif

Obuolys tai tas, kur su sparnais ant ausų.

Nežinau, koks juokas paėmė iš šitų mūsų kodų, jau žvengiu balsu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2014 01 24, 17:24)
Visuomenė per daug išoriškai tolerantiška.
moteriškė yra pati žiauriai kažką  įskaudinusi, o tokios SAVO skriaudą pergyvena taip sunkiai - net ligoninėse.
Kažkiek patriumfavo, laikas jaunesnei.
Žiauru, toks pasaulis. Visada lazda  atsisuka kitu galu.
Bet koks pirdžius-lovelasas. Ni rožy, ni kožy.

unsure.gif
Papildyta:
Obuolys tai tas, kur su sparnais ant ausų.

Nežinau, koks juokas paėmė iš šitų mūsų kodų, jau žvengiu balsu. blush2.gif

As irgi zvengiu.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tas, kur su spranais ant ausu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ka iskaudino? Ankstesne? Kad nebuvo ziniu apie kas ka paliko? Abu greit kitus susirado..
Be to, ankstesne yra pinda jebitute, pati buvo kandidate finalininke pries pirdziu lovelasa (beje, ano puikus jumoro jausmas, sako issilavines (betruktu kad butu durnas rolleyes.gif ) ir mielas ax.gif ).

Viena buvusi prezidentiene pasakojo, kad bobos paskui prezidentus laksto sniurais, be gedos anei sarmatos. Sake, eidavo salia savo diedo, o jos sokdavo ant kaklo kiek imanoma per apsauginius, kisdavo tel. numerius, siulydavosi tiesioginiu tekstu ir pan..
Vaizdziaaalis... blink.gif

Bet Pinot, mat, dar ir grazu, ir paduok.. biggrin.gif
Ispindejai visai, Pinot !... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2014 01 24, 17:39)

Viena buvusi prezidentiene pasakojo, kad bobos paskui prezidentus laksto sniurais, be gedos anei sarmatos. Sake, eidavo salia savo diedo, o jos sokdavo ant kaklo kiek imanoma per apsauginius, kisdavo tel. numerius, siulydavosi tiesioginiu tekstu ir pan..

doh.gif
nu ale ten isvis tas toks laisvas sex gyvenimas. gi kaip sakoma apie prancuzus - vakarieniavom keturiese: as, mano meiluzis, vyras ir jo meiluze biggrin.gif
skaiciau knyga "siandien madam pareis veliau". nu suprantu kad romanas, ale teisybes yra matyt. nu tee pasidulkint su meiluziu/e tas pats kas kavos nubegt isgert biggrin.gif

siaip faina faina po koki Poryziu pasliauziot. vepsau i tas bobulkas roziniais zandukais ir pati tokia svajoju but biggrin.gif
dar kokiam levandu lauke provanse norec pagulet rolleyes.gif . viena be prezidentu.
Atsakyti
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2014 01 24, 16:39)

Bet Pinot, mat, dar ir grazu, ir paduok.. biggrin.gif
Ispindejai visai, Pinot !...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ankstesnis buvo fainesnis, nors ir panašus į kažkokį kalnų ožį. Ir jo teisėta madam su įdomia gyvenimo istorija.
O dar ankstesni irgi buvo iki ausų prisidirbę. Nu čia jau toks gyvenimo būdas, kai niekaip negali nepasinaudot siūlomomis gerybėmis. Tradiciškai
Kad neišpindėjau. gražu - tai pageidautina. Bet kuo tada maitintųsi liaudis, jei būtų taip viskas taisyklingai? Liaudžiai gi reikia žaidimų.
Atsakyti