QUOTE(gėlių darželis @ 2014 01 26, 21:16)
Bandyk nemiegot dieną, net jei naktį vėl nemiegi, vėl dieną nemiegok. Nors jei vaistus geri, turbūt nepavyks.
Tiesiog paskui jau neleidžia užmigt ta mintis ir įtampa, kad žūtbūt turiu užmigt. Aš pvz šiaip miegu tarpais visai normaliai. Bet jei tik reikia kur nors sudėtingiau nueit kitą dieną, arba labai anksti keltis, tada atsigulus galvoju kad privalau užmigt, niekad neužmiegu visiškai.
Papildyta:
buna ir man taip,kad jei susinervinu jog negaliu uzmigt tada viskas,miegai dingsta is vis.bet endokrinologe man sake kad galiu nemiegot del skydliaukes,tai cia nelabai kas ir pades.
siaip man tie AD padejo,jauciuos daug geriau,nebesikaitalioja nuotaika kas 5minutes,nebesu tokia pikta ir nervuota,i daug ka ziuriu kitaip,net su vaiku geriau sutariu.net savo gimtadienio laukiu,nors anksciau man jis budavo eiline diena.siand padare tiramisu torta-negaliu sulaukt rytojaus kada galesiu valgyt

ir siaip dazniauviskas dziugina nei liudina.tik nezinau kas bus kai baigsiu AD,ar man ju israsys uk...jei neartetu ta biopsija,tai butu visai gerai.as taip bijau...