Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Laisvė @ 2014 01 21, 17:14)

Ką Jūs darote su lietuviška jautiena?

Neperku visai, nebent faršą jautienos
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2014 01 21, 16:14)
Lietuviška jautiena mane nuvylė galutinai - ne jautiena, o kažkokia sena padla...
Ir iš tokios jautienos tikrai nei jokio steiko, nei jokio karpačo nepagaminsi.
Visą parą marinavau, nes norėjau trumpai kepti/troškinti. Bet toks kietas guminis padas, kad neįmanoma nei atpjauti, nei atkąsti. Apie sukramtymą negali būti nė kalbos. Ir tokia jautiena kaip žemė nuo dangaus skiriasi nuo tokios, kurią ragavau Airijoje. Kokia ten sultinga ar skani gali būti seno puspadžio guma. Išmečiau...

Ką Jūs darote su lietuviška jautiena?

Jautiena jautienai nelygi, net ir lietuviška mirksiukas.gif. O darau - viską, tik stengiuos nemarinuot, nes dažniausiai po to kieta ir gaunas. Nors vakar kepiau indukcinėj persimarinavusią, bet kadangi gerai "nutaikiau" laiką, tai buvo gražiai rausva, jau be kraujo ir visai skani ir ne trintukas. Jei pirkt PC, reikia gerai "pastudijuot" etiketes, kad geresnę rast, asmeniškai - perku iš ūkininkų, ir kažkiek šaldausi kad ilgesniam laikui užtektų. Atšildžius, skonio nepraranda man.
Atsakyti
QUOTE(<tundra> @ 2014 01 21, 16:23)
Jautiena jautienai nelygi, net ir lietuviška mirksiukas.gif. O darau - viską, tik stengiuos nemarinuot, nes dažniausiai po to kieta ir gaunas.

Nedrįsčiau teigti, kad kieta nuo marinavimo - lygiai prieš savaitę troškinau nemarinuotą. Tąkart troškinta buvo gal valandą (dabar tiek ilgai nenorėjau troškinti), bet kietumas nedaug skyrėsi, dukra nepajėgė (irgi nei atpjauti, nei atkąsti) susidoroti, likau viena prie stalo.
Beje, nesu naujokė virtuvėje mirksiukas.gif
Atsakyti
Parduotuvine man kietai kaip padanga. Retkarciais turgelyje perku pas viena moteryte. Pardej tik farsa perku.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 01 21, 16:30)
Parduotuvine man kietai kaip padanga. Retkarciais turgelyje perku pas viena moteryte. Pardej tik farsa perku.

Supratau. Vadinasi, su parduotuvine iš PC šmipštas.
Aš irgi seniau daug metų pirkdavau iš ūkininko, tai nebuvo jokių problemų. Tačiau nebeturiu to ūkininko, sumąsčiau iš IKI pabandyti. Nebeeksprimentuosiu, nes ir vaizdas, ir kvapas man skyrėsi nuo ankstesnio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 21 sausio 2014 - 16:39
Biovela prekiauja brandinta jautiena , tai brangiau, bet suvalgoma biggrin.gif

o visa kita perku farso pavidalu smile.gif
Atsakyti
Dar man paaiškinkit , kaip ten dėl to cukraus, jei jo negalima vartot, ar nekenks kraujui g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2014 01 21, 16:20)
Neperku  visai, nebent faršą jautienos

as irgi
Papildyta:
QUOTE(Silvaja @ 2014 01 21, 16:58)
Dar man paaiškinkit , kaip ten dėl to cukraus, jei jo negalima vartot, ar nekenks kraujui g.gif  blush2.gif

cukraus nebuvimas? o kaip jis gali kenkt? kokiam parametrui manai kenks? gliukozei?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2014 01 21, 16:58)
Dar man paaiškinkit , kaip ten dėl to cukraus, jei jo negalima vartot, ar nekenks kraujui g.gif  blush2.gif

O kaip gali pakenkti nelabai suprantu? Mano kraujo tyrimai geri.
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2014 01 21, 16:34)
Supratau. Vadinasi, su parduotuvine iš PC šmipštas.
Aš irgi seniau daug metų pirkdavau iš ūkininko, tai nebuvo jokių problemų. Tačiau nebeturiu to ūkininko, sumąsčiau iš IKI pabandyti. Nebeeksprimentuosiu, nes ir vaizdas, ir kvapas man skyrėsi nuo ankstesnio.

as ir is turgelio nebeperku... arba nemoka pasigamint unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2014 01 21, 17:14)
O kaip gali pakenkti nelabai suprantu? Mano kraujo tyrimai geri.

mano irgi ax.gif
tik judet prirase gydytojas. va snd eisiu fitness4.gif
Papildyta:
galvoju ir i pirtele nueit, taip norisi pasisildyt..... tik bijau paskui i toki salti lyst.. unsure.gif
Atsakyti
supratau blush2.gif kažkuri minėjo apie kažkokias gliukozės tabletes g.gif
Atsakyti
Na ir uzkabino po naujuju mano seima vejaraupiai doh.gif . Paauglys labai stipriai persirgo, net iki apalpimo daejo, isbertas labai stipriai, o sesija kaip tik doh.gif Bet jau islindom is dobes, mazius irgi sirgo, bet labai lengvai ( gal, kad sirgo anksciau herpesu stipriai, gal del amziaus, bet ir visai gali buti, kad del paleo dietos) be temperaturos ir berimu nelabai daug buvo.

Mamai nustate pankreatita verysad.gif

Voresta, gal nukreipsite kuriam straipsnyje apie sia liga galiu paskaityti, tikiuosi kazkokia galimybe vis gi yra pristabdyti si procesa.
JustiDi, kaip suprantu sia liga ir paleo nelabai ka bendro turi, bet daznai lankotes cia, gal kokiu patarymu galite is savo patirties duoti.
Atsakyti