as apie ji irgi vis galvoju, tik nezinau ar turesiu prie ko priderint tai vis stabdaus Papildyta:
As savo swingo laukiu sios savaites pabaigoj, bet mano krutine dar didesnei nei D, kazin kaip cia as atrodysiu
Swingas, swingas, tik lininis.. Aisku labiau i boyfrienda nesa is pirmo zvilgsnio.. Va si pasiemiau NAVY vakar.. maciau isparduotuvej pazkuri parduoda- sp tik kita.. https://www.jcrew.co...p;bmUID=keFNI83
Na tas kur ant GIGI- tai tikrai is naujos- ir jis ne swing, o Marled linen V-neck sweater. Trumputis kaip biesas..Ir plonas.. Ne man .. O kur as pagavau vakar- tai tikrai is senu kolekciju- ir V-neck swing sweater in linen Radau- 2013/05/23 pasirode.. Tai ne senas
Nu čia suprantu, kad realiai nieko gero, bet aš su ta mintim kad pagaut ar įmanoma po to 8 dydį gera kaina kažkaip nesekiau niekad Cece tai neįsivaizduoju..
QUOTE(regal @ 2014 01 20, 22:39)
O kokia kaina būtų gera?
Yra dar toks dalykas kaip ebay, as asmeniskai mokeciau iki 50$, ne daugiau.
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 01 21, 10:24)
Labas rytas, merginos, ačiū už temą Jeigu jcrew sijonus ir kelnes imu 4 ir tinkamas man jų dydis, kokio dydžio šiuos factory šortus medžioti? Gal kas pagelbėtų? Su sėdimąją 97 https://s7.jcrew.com/is/image/jcrew/07770_W...pdp_fs418$
Mano nuomone, tiek J.Crew, tiek Factory vis labiau pradeda atitikti dydzius, todel imciau 6.
As kai googlinau, man irgi mete ta marled linen.. Tikiuos atkeliaus tikrasis swingiukas.. Ir mano akimis - tai skirtingi megztukai, net aprasymuose ilgiai skiriasi- Hits below hip ir Hits at hip... tiek pradine kaina kita Papildyta:
QUOTE(driu @ 2014 01 21, 11:54)
XS emiau, mazesni dydziu nei nesioju, bet mano galva jis ir platesnis gerai ziuretusi, tikiuosi, kad nebus per siauras
As tai isivaizduoju, kad xs sio megztinio bus visai nedidintas, neilgas. Bet tai tik mano spejimai, bus idomu pamatyti kaip yra is tikruju
jei trumpas, tai blogiausia ko galima tiketis
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 01 21, 11:11)
as emiau iprastini dydi.. tai bijau , kad skesiu
S'a?
kazkuri minejot, kad smagus yra JCrew sortukai, be uztrauktuko priekyje kiek pamenu, noretusi pamegint kokius paprastesnius, nes dauguma pas juos tokie vos ne su kantu