Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(-_erinija_- @ 2014 01 21, 12:53)
Dar aisku sudeti reik ziuret- gal tie Poly ir geriau nesiojasi..  g.gif Nu bet man nemieli jie visai butu tokios sudeties.... schmoll.gif

drinks_cheers.gif
as irgi visada paziuriu sudeti ax.gif
kad ir koks grazus rubas bebutu - neimu Poly ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Lopez @ 2014 01 21, 12:46)
Aš šios rudos spalvos roasted acorn net kasmyrini tee uzsisakiau, nors jau 3 turiu, bet gi čia rudas, tai labai prireikė dar vieno  lotuliukas.gif

Mano labai megiamas pavasari, vasaros vesiomis dienomis buvo merino cardiganas dusty cliff spalvos thumbup.gif
https://s7d9.scene7.com/is/image/jcrew/9121...bag_tn150$
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 21, 12:02)
drinks_cheers.gif
as irgi visada paziuriu sudeti ax.gif
kad ir koks grazus rubas bebutu - neimu Poly  ax.gif

Aš poly ir nei imu, nei mėgstu, nors prisipažinsiu, kad pirma į rūbą pažiūriu, o jau paskui į sudėtį blush2.gif
Šitie medvilnė su hint of stretch. Gal bandyt surizikuoti...
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 01 21, 13:09)
Aš poly ir nei imu, nei mėgstu, nors prisipažinsiu, kad pirma į rūbą pažiūriu, o jau paskui į sudėtį  blush2.gif

Medvilne gal ir neblogai nesiosis.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 01 21, 13:09)

drinks_cheers.gif
as turiu pora factory medvilniniu sijonu, tai kaip ir viskas su jais tvarkoje smile.gif

taip pat turiu factory pora medvilniniu maikeliu - tai visiskas s....., nors kitos 2 viskas ok smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 21 sausio 2014 - 12:22
LAba diena, o factory cocoon paltukas didintas? Jei viska perku xs (krutine 90 cm), jauciu 4 dydis bus didelis g.gif
Atsakyti
O kas ilgiau swinga nesiojat, kaip jis nesiojasi? Vakar dusty jade savo issitraukiau, tai rankoves kazkokios prasitampe, nors uzsidejus 2-3 kartus. g.gif Su heather accorn buvus gal 1-2 kartus tai viskas ok, bet jis mazesnis nuo pat pradzios buvo.

QUOTE(linamog @ 2014 01 21, 11:57)
Yra dar toks dalykas kaip ebay, as asmeniskai mokeciau iki 50$, ne daugiau.
Mano nuomone, tiek J.Crew, tiek Factory vis labiau pradeda atitikti dydzius, todel imciau 6.

Su JCrew to nepastebejau, bet Factory marskinukus jau teko savo iprasto dydzio pirkt. O siaip sita su kitom firmom pastebejom abu su vyru. Pvz Victoria's Secret jogos kelnes. Vyras su Levi's ir American Eagle dzinsais - paeme tuos pacius modelius kaip ir seniau pirkes, iki siol nesioja, dydziai tie patys, bet arba dydziu didesnio reikia arba krenta kitaip. g.gif
Atsakyti
Merginos, gal galite priminti nuorodą, kur berods anoj temoj buvot įkėlę labai fainų velvetukų? Tokie siauručiai, lygtais persikinės spalvytės...
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 21, 12:20)
drinks_cheers.gif
as turiu pora factory medvilniniu sijonu, tai kaip ir viskas su jais tvarkoje smile.gif

taip pat turiu factory pora medvilniniu maikeliu - tai visiskas s....., nors kitos 2 viskas ok smile.gif

ir as sijonuka turiu ir suknele linine, normaliai kaip ir, o maikutes tai man labai jau tysaliukai pasitaike schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 01 21, 14:40)
ir as sijonuka turiu ir suknele linine, normaliai kaip ir, o maikutes tai man labai jau tysaliukai pasitaike  schmoll.gif

sita turiu, normali smile.gif
http://factory.jcrew...p;bmUID=jYI3xiI

sita irgi normali
http://factory.jcrew...p;bmUID=jYMbNKf

sita plonas tysaliukas smile.gif
http://factory.jcrew...p;bmUID=jWa3VYY

o sita visiskas nesusipratimas, vos tik pradejus deveti atiro per siules biggrin.gif
http://factory.jcrew...p;bmUID=jWa3VZG
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 01 21, 14:40)
ir as sijonuka turiu ir suknele linine, normaliai kaip ir, o maikutes tai man labai jau tysaliukai pasitaike  schmoll.gif

Man isvis ir JCrew maikutes labai tysaliukai atrodo (tiek vienspalves, tiek su paveiksliukais) - ir plonos be galo, atrodo vienakart uzsidesi ir jau skylutes atsiras... Kazkada esu pora maikuciu ir golfuka matavusis, tai laabai plonos, persisviete. Po to kazkaip nebesidairau net i jas. Kokioj Banana Republic ar Ann Taylor man geresne kokybe, o ir kaina tokia pat ar pigiau dar.
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 21, 13:57)

kaip Jums pavyksta visas nuorodas issisaugoti? smile.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 21, 13:58)
Man isvis ir JCrew maikutes labai tysaliukai atrodo (tiek vienspalves, tiek su paveiksliukais) - ir plonos be galo, atrodo vienakart uzsidesi ir jau skylutes atsiras... Kazkada esu pora maikuciu ir golfuka matavusis, tai laabai plonos, persisviete. Po to kazkaip nebesidairau net i jas. Kokioj Banana Republic ar Ann Taylor man geresne kokybe, o ir kaina tokia pat ar pigiau dar.

maniau cia as viena nemoku ju priziureti, nors pradzioje rankomis skalbiu, i dziovykle nekisu, bet skylutes atsiranda schmoll.gif aisku labai jos malonios vasara, vos ne voratiklines kai kurios, bet labai jau trumpalaikes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driu: 21 sausio 2014 - 14:03
I maikiu tema, sia jcrew gavau:

user posted image

XS dydis, atitinka, siaip tokia tvirta, bet tuo paciu minksta, maloni, jauki, zodziu labai smagi wub.gif Isivaizduoju vesesne vasaros diena, prie baltu skinny dzinsu arba sortuku kokiu ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimsy: 21 sausio 2014 - 14:23