Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(-_erinija_- @ 2014 01 22, 14:06)
Sakau, - kam ko reik- ta atidaro  biggrin.gif
Taip, -50
dzinsiukai faini, ypac sviesus..  wub.gif idomu kai pdydis bus.. ax.gif

aciuks.gif
QUOTE(Soffyyy @ 2014 01 22, 14:07)
Vadinas pas mane 0 dydis. Nes iš foto man gražiau Jums atrodė 2d., o pas mane čiut mažiau cm, todėl ėmiau 0.
Jap, čia:
https://www.jcrew.co...p;bmUID=keIFBXM

aciuks.gif

Žinokit kaip keistai unsure.gif jei įvedu Lietuvą, tai rodo kainą ir minus 50 proc., jei dolcais (USA), tai nuolaidos nerodo unsure.gif
Atsakyti
Kriauses tai po ilgo blaskymosi S pasilikau Aireda,nors turejau ir xs ir m doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2014 01 22, 16:02)
Apie etiketės. Anksčiau ir aš iškart nuraudavau, dabar gydayusi nuo tos "ligos".
Dėl sulankstymo - man ne rodiklis, net ne taip jau senai pirkau vieną daikčiuką, vilkėtą, bet buvau apie informuota, tik labai juokas ėmė kai dar lankstymo žymos buvo demonstruojamos  biggrin.gif , nes namie perskalbiau (niekad nesupratau to "vilkėtas, bet net neskalbtas" bonuso  lotuliukas.gif ).

Man pvz. toks statusas būtų bonusas, kadangi aš neskalbiu Jcrew drabužių, o nešu į valyklą. Ir gavusi dėvėtą, bet neskalbtą aš geriau nunešiu į valyklą ir žinosiu rezultatą negu pirksiu dėvėtą skalbtą ir nuo skalbimo susitraukusį ar/ir pablukusį. Tumet jau geriau brangiau, bet naujas drabužis.
Atsakyti
Bet kaip lepina JCrew nuolaidomis bigsmile.gif Galvoju gal rytoj vel bus '40% - one day only' arba nauja kokia 40% savaitine akcija biggrin.gif Nors nieko pries buciau, kad imestu flamingo swinga ir nedarytu nuolaidu - gal pagaut bent taip speciau...
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2014 01 22, 15:13)
aciuks.gif

aciuks.gif

Žinokit kaip keistai  unsure.gif jei įvedu Lietuvą, tai rodo kainą ir minus 50 proc., jei dolcais (USA), tai nuolaidos nerodo unsure.gif

ne- turi rodyt- pasikeiskite i $. Jei nepavyksa iskart- padarykite kt sali, pvz brunei - paskui vel- us. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 22, 15:28)
Bet kaip lepina JCrew nuolaidomis  bigsmile.gif Galvoju gal rytoj vel bus '40% - one day only' arba nauja kokia 40% savaitine akcija biggrin.gif Nors nieko pries buciau, kad imestu flamingo swinga ir nedarytu nuolaidu - gal pagaut bent taip speciau...

Tai kad tas -40 iki January 28 thumbup.gif cia FREE SHIPPING ON ALL ORDERS (TODAY ONLY) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 22 sausio 2014 - 14:32
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 01 22, 15:31)
Tai kad tas -40 iki January 28  thumbup.gif cia FREE SHIPPING ON ALL ORDERS (TODAY ONLY) ax.gif

Oi geras, ne nepastebejau biggrin.gif Nu ka, galiu toliau keltis ant papildymo laiko ir bandyt gaudyt...
Atsakyti
Buvo siandien flamingo swinga imete, bet tik XL dydi. doh.gif

O as kelinta diena prie merino tunikos su odinem kisenem medituoju. Lyg ir brangu, ir neaisku, ar uz keliu dienu dar vis noresiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2014 01 22, 14:03)
Šitas ėmiau, galutinė kaina 29,99$, nu tai pigiau grybo  biggrin.gif
https://www.jcrew.co...isFromSale=true

o kaip dydis? jei įprastini 26d nešioju, kokį šių imti?
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 22, 13:26)
manyciau bando uzsidirbt g.gif  smile.gif
perka pigiau, per nuolaidas, parduoda brangiau smile.gif

Dideja, nebutinai. Gi buna tokiu geniju, kaip as, kurie is trecio karto tik pataiko su dydziu!!! tongue.gif doh.gif
Atsakyti
Mergaites patarkit su 90 cm per krutine, ir dar siuo metu maitinu, nebus per mazas 00 dydis [IMG]

My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurka: 22 sausio 2014 - 14:48
QUOTE(lauryna50 @ 2014 01 22, 15:42)
Dideja, nebutinai. Gi buna tokiu geniju, kaip as, kurie is trecio karto tik pataiko su dydziu!!!  tongue.gif  doh.gif

aisku nebutinai biggrin.gif drinks_cheers.gif
kazkaip turejau omeny viena konkrecia pardaveja, ji parduoda visada pilnomis kainomis, nemazai rubu, be to maciau ir kitose temose ji pardavineja ne po viena ruba , irgi be nuolaidu smile.gif bet galiu ir klysti tongue.gif
Atsakyti
Jei gerai pamenu, kazkas gyre siuos marskinukus Idomu kap dydis 4u.gif
Atsakyti