Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 22, 12:05)
tu tiesiog kaip pirštu į akį  lotuliukas.gif
pardaviau swing'ą, dabar gavau priekaištus, kad

zinau, kad lengva pasakyti, bet neimk i galva mirksiukas.gif 4u.gif

aisku nuo kainos daug kas priklauso, bet jeigu tikrai to rubo nori tai as ir deveto geros bukles nesikratau, aisku, reikia apie tai zinoti is anskto kad butu sazininga (cia as apskritai, ne apie si swinga) 4u.gif

QUOTE(Dideja @ 2014 01 22, 12:05)
oj, niekada nebuk tikra mirksiukas.gif

buna buna drinks_cheers.gif visko. Bet jeigu pvz pirksiu is Didejos ka nors tai jau manau tikrai gausiu 100% biggrin.gif mirksiukas.gif

QUOTE(lauryna50 @ 2014 01 22, 12:15)
As irgi turiu tokia durna mada - gavusi 90% iskart nuraunu etiketes, maiselius ismetu. Ir tik POTO pradedu galvot pasailikti ar ne...

as tai stengiuos iskart nenuimt, bet buna jau nusprendziu kad tikrai nesiosiu, nuimu, islyginu bet ir prakaba spintoj doh.gif bet tai parasai kad naujas, nori tegul tiki - nenori netiki rolleyes.gif

QUOTE(medeya @ 2014 01 22, 12:29)
prišoviau iš naujo ir pardaviau kitai mamai. Aišku papasakojau ir visą istoriją, maža kas  biggrin.gif

o tai kam saudyt is naujo g.gif parasai kaip buvo ir viskas ax.gif
Atsakyti
Mergaites koks kazin dydis tiktu sios suknytes su 89-73-95 cm?
https://www.jcrew.co...isFromSale=true
Atsakyti
Sioje istorijoje viskas sukasi apie pirkejo/pardavejo sazininguma. Dar pazistu tokiu zmoniu, kurie visur izvelgia tik samokslo teorijas biggrin.gif

Man etikete irgi nera naujumo 100 proc. garantas. Ir jeigu nera etiketes irgi nereiskia automatiskai, kad rubas nenaujas.

Del kvepalu, tai as dazniausiai kai matuojuosi gauta nauja ruba bunu ir pasikvepinusi, ir ne butinai tik karta matuojuosi, tai ir naujame rube, kuris kap isaiskeja veliau netiko/nepatiko, gali jaustis kvepalai.

Del sulanktimo zymiu, tai kazkokia nesamone. As paprastai labai saugau rubus. Kai gaunu, isimu is maiselio, kitaip sulankstau arba pakabinu. O kai jau nusprendziu, kad vis delto nereikia man sio rubo, jokiu ten sulankstymo zymiu jau seniai nebebuna.

QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 01 22, 13:24)
O jūs man nesusipratėlei paaiškinkit, kodėl kartais išparduotuvėse pas tas pačias merginas būna šitiek rūbų, o kai kurie tokie patys ir skirtingų dydžių arba skirtingų spalvų  g.gif

Galiu tik is savo patirties paaiskinti del skirtingu spalvu: jeigu labai jau patinka rubas, jo modelis, galiu ir kelias spalvas nusipirkti, nes megstu derinti.

Atsakyti
Hey, geriau pakalbam apie tai, ką dar be piterio peno perkat? biggrin.gif aš dar užsisakiau mėlyną švarką ir ciocytei tuniką su leginsais margais nukoviau. Matėt, kad kai kam -50%?
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2014 01 22, 13:06)
Sulankstymo žymių kaip naujo rūbo taip pat nėra. Gavau šiandien ir palaidinę iš INGOS ir pigųjį merinuką iš ALEJĄ.LT viskas tvarkinga, rūbų naujumu net neabejoji. Fabrikinis lankstymas akivaizdus.

na sitas pozymis tai visiskai niekinis. Jeigu daiktas netiko iskart, tai taip sulankstei atgal ir pardavineji, o jeigu i spinta jau pasikabinai (jis bekabedamas jau issilygint gali) o paskui persigalvojai arba "isaugai", tai ka reiskias jis ne naujas jau g.gif rolleyes.gif nesutikciau schmoll.gif

QUOTE(Dideja @ 2014 01 22, 13:16)
Jei jau kalbama apie sazininguma...
Bet tai Jus , db parduodama ta ruba SM isparduotuveje, nepaminejote, kad jis,  Jusu manymu devetas g.gif ir netgi su purvo demelemis blink.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2014 01 22, 14:28)
Mergaites koks kazin dydis tiktu sios suknytes su 89-73-95 cm?
https://www.jcrew.co...isFromSale=true

as i ja irgi ziurejau,sau buciau emusi 2 d. g.gif
bet velgi ta liemens kirpimo linija ir ilgis sustabde ax.gif
man atrodo si mergaite gana neauksta g.gif http://www.fitfabfun...ancer-fit-tips/
ir jai jau virs keliu, tai man jau butu mini biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 22 sausio 2014 - 13:37
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 01 22, 13:35)
Hey, geriau pakalbam apie tai, ką dar be piterio peno perkat?  biggrin.gif  aš dar užsisakiau mėlyną švarką ir ciocytei tuniką su leginsais margais nukoviau. Matėt, kad kai kam -50%?

kazkas sake, kad jau nieko nebereikia is JCrew ir zadejo eit koduotis g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 01 22, 13:35)
Hey, geriau pakalbam apie tai, ką dar be piterio peno perkat?  biggrin.gif  aš dar užsisakiau mėlyną švarką ir ciocytei tuniką su leginsais margais nukoviau. Matėt, kad kai kam -50%?

Ir labai geriem daiktam tą 50% off duoda - paltukam, kokonam, kelnytėm... Prisiakiau gėrybių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 01 22, 13:38)
kazkas sake, kad jau nieko nebereikia is JCrew ir zadejo eit koduotis  g.gif  lotuliukas.gif

Kuri čia taip sakė? Greitai prisipažinkit g.gif Nepažįstu aš tų draugių. lotuliukas.gif Jūs visos jau su toookia patirtim pirkimo, tiek daug turit, reikia ir man prisivyt. Ir kur nepirksi, kai vilnonis švarkas 60$ ar kiek ten gavosi. Švarko neturėjau dar.
Jei teisingai išskaitau iš nicko, tai turėjau klasiokę tokiu vardu :-)
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 22, 14:36)
as i ja irgi ziurejau,sau buciau emusi 2 d. g.gif
bet velgi ta liemens kirpimo linija ir ilgis sustabde ax.gif
man atrodo si mergaite gana neauksta  g.gif http://www.fitfabfun...ancer-fit-tips/
ir jai jau virs keliu, tai man jau butu mini biggrin.gif

Na, ka pasiguodem, aptarem skaudzias temas, ir toliau pirkti lotuliukas.gif biggrin.gif

Dideja, ta mergaite tikrai neauksta, bet tikriausiai pas ja Petite bus suknele.
Nors as irgi bijau tokiu jcrew sukneliu del liemens linijos ir ilgio g.gif
Atsakyti
Nelabai į temą, bet ar čia tik aš viena po imageshack atnaujinimo nebemoku nuotraukų kelti? doh.gif

Nusičiupau šiandien va šį megztuką, su kuriuo berods Balalaika rodėsi:
https://www.jcrew.co...p;bmUID=keIEARJ
Dusty quartz spalvos.

Labai labai norėjau Lama sweater, bet pagalvojau, kad jau darbe su juo pasirodžiusi keistų žvilgsnių sulauksiu smile.gif

Dar prieš kelias dienas išparduotuvėje nučiupau įžymųjį megztuką trumpom rankovėm ir su akenukais, nerealus grožis, M dydis su 100 cm krūtine ir plačiais pečiais idealiai tiko wub.gif
Pasakokit dabar, prie ko jį dėvit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 01 22, 13:42)
Jei teisingai išskaitau iš nicko, tai turėjau klasiokę tokiu vardu :-)

rolleyes.gif

QUOTE(šviesi lapė @ 2014 01 22, 13:45)
Labai labai norėjau Lama sweater, bet pagalvojau, kad jau darbe su juo pasirodžiusi keistų žvilgsnių sulauksiu  smile.gif

Dar prieš kelias dienas išparduotuvėje nučiupau įžymųjį megztuką trumpom rankovėm ir su akenukais, nerealus grožis, M dydis su 100 cm krūtine ir plačiais pečiais idealiai tiko wub.gif
Pasakokit dabar, prie ko jį dėvit biggrin.gif

kokiam cia darbe taip grieztai ? unsure.gif
jeweled sweater tee, tai arba ant marskinuku kokiu dzinsiuniu, bet cia jau tikrai butu keisti zvilgsniai biggrin.gif arba po kokiu svarku dabar tiktu, nes kitaip taigi salta unsure.gif
Atsakyti