QUOTE(Dideja @ 2014 01 22, 14:16)
Jei jau kalbama apie sazininguma...
Bet tai Jus , db parduodama ta ruba SM isparduotuveje, nepaminejote, kad jis, Jusu manymu devetas

ir netgi su purvo demelemis
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 22, 15:02)
Pas mane krutine 96cm, klubai 98cm, ugis 1,67m, tai kokona emiau 4 dydzio - matavausi 2 ir 4, bet pasirinkau 4 su mintim, kad jei reikes kazka storiau/silciau po apacia pasivilkt, tai bus geriau, nes 2 toks tik tik. Bet foto mazai skirtumas matesi ir gal net 2 kiek graziau krito. Dar foto rankoves i ilguma atrode, net merginos patare Petite pabandyt, bet nebandziau ir dziaugiuosiu - realiai nesiojant trumpesniu jau niekaip nenoreciau, nes dabar pakelus ranka ar daugiau judant rankove atsitraukia iki rieso kauliuko ir pan, tai jei petite butu, tai isvis 3/4 rankovem likciau

Bet mano ugis ant ribos tarp Petite ir Regular dydziu.
Jei petite, tai man reiketu 6P, o jo ilgis trumpesnis ir rankoves trumpesnes 5cm. 4 Regular rankoves ilgis nuo pazasties 44cm, nuo peties (apytiksliai, nes nera tikslios peciu linijos) 61-62cm.
Storai niekad nesirengiu, man visad karšta

Vien su merinais ar maikutėm 3/4 rankovėm ir pūkine striukute vaikštau dabar. Na, rankovė 44cm man idealiai tinka. O koks 4R paltuko ilgis per nugarą be apykaklės matuojant? Jūs aukštesnė už mane 7cm.. O 2R rankovės ir viso paltuko ilgis toks pat kaip 4R?
QUOTE(Soffyyy @ 2014 01 22, 15:07)
Vadinas pas mane 0 dydis. Nes iš foto man gražiau Jums atrodė 2d., o pas mane čiut mažiau cm, todėl ėmiau 0.
Dabar ir aš prisimenu tas Blonde's nuotraukas

Tai gal man 2 dydį imti?