Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

LaimingaMergina, na ir patirtis doh.gif verysad.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Niekada nesu lanksius savo parduodamu rubeliu pagal parduotuves sulankstymo linijas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramka: 22 sausio 2014 - 16:38
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 22, 16:26)
ėėėėė o kur aš buvau?  biggrin.gif  umn.gif  umn.gif

gražios labai  wub.gif  wub.gif

Tai, kad gavai siandien viena palinkejima. doh.gif Dabar tavo vietoj bijociau ir pirkti. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ramka @ 2014 01 22, 16:36)

Niekada nesu lanksius savo parduodamu rubeliu pagal ju sulankstymo linijas blink.gif

O va pasirodo reikia. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O va pasirodo reikia. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[/quote]
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramka: 22 sausio 2014 - 16:46
QUOTE(gretuxxx @ 2014 01 22, 16:39)
Tai, kad gavai siandien viena palinkejima.  doh.gif  Dabar tavo vietoj bijociau ir pirkti.  lotuliukas.gif
Papildyta:

O va pasirodo reikia.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pfffff geriau manęs reikia alkanos ir neišsimiegusios bijot, o čia... lotuliukas.gif

imsiu Tall 26..iki pavasario šikna užsiauginsiu, bus pats tas lotuliukas.gif
nes regular bus trumpi, o 25 tall nesu mačius g.gif

reikia reikia..čia vienas iš naujo rūbo požymių tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2014 01 22, 14:28)
Mergaites koks kazin dydis tiktu sios suknytes su 89-73-95 cm?
https://www.jcrew.co...isFromSale=true

Turiu sia suknyte, labai faina, tampri, tvirtos medziagos, mano ismatavimai panasus 88-72-93 peciai ne platus, tai emiau 4, bet noretusi 2, siap tai viskas ok atrodo, trupuciuka rezervo yra, jei pastambeciau smile.gif Jusu atveju, jei megstat prigludusius rubus ir peciai ne stambus, imciau 2 dydi. Pamirsau paminet, kad jos liemuo pakeltas, tai jei esate l auksta, tai nezinau kaip ziuretusi, mano ugis 162, tai ta linija, kad ir auksciau man nemaiso 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokoladux: 22 sausio 2014 - 16:55
Gal kas šitą turite? Mąstau ar 0 ar 2 imt? g.gif
Atsakyti
Merginos, nevarykite cia i vienus vartus. Jus gi nematete to "NAUJO-DEVETO SWINGO". Nenoriu teisinti nei pardavejos, nei pirkejos, bet is patirties galiu pasakyti, kad dazniausiai rezervuoja ruba ir po to pasiplauna nares senbuves, kurios vos ne kiekvienoj forumo temoj reiskiasi. Tarpininkems taip pat ne viena nare senbuve yra "ragu sustumusi".
Ir dar, kai kartais paskaitai kai kuriu nariu pasisakymus (kalbu ne konkreciai apie sia tema, o apskritai apie siame forume esancias temas), tai toki vaizda apie zmogu susidarai, kad ojojoi, bet kai pamatai ta zmogu gyvai, tai pagalvoji, kad neduok tu dieve doh.gif Taip kad visokiu zmoniu cia yra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapanka @ 2014 01 22, 17:03)
Merginos, nevarykite cia i vienus vartus. Jus gi nematete to "NAUJO-DEVETO SWINGO". Nenoriu teisinti nei pardavejos, nei pirkejos, bet is patirties galiu pasakyti, kad dazniausiai rezervuoja ruba ir po to pasiplauna nares senbuves, kurios vos ne kiekvienoj forumo temoj reiskiasi. Tarpininkems taip pat ne viena nare senbuve yra "ragu sustumusi".
Ir dar, kai kartais paskaitai kai kuriu nariu pasisakymus (kalbu ne konkreciai apie sia tema, o apskritai apie siame forume esancias temas), tai toki vaizda apie zmogu susidarai, kad ojojoi, bet kai pamatai ta zmogu gyvai, tai pagalvoji, kad neduok tu dieve  doh.gif  Taip kad visokiu zmoniu cia yra  verysad.gif

žinokit, jeigu tas swing'as iš tikrųjų būtų toks suvarytas kaip čia buvo aprašyta visų pirma nepardavinėčiau jo kaip naujo. O būtų buvęs atitinkamas aprašymas kas su juo negerai.
kai susirašinėjau su pirkėja, apie dėmes nė žodelio nebuvo. Tik čia jos buvo paviešintos. (pati matavosi ir išpurvino, ką ne variantas)?
Ir jeigu ir būtų kas su juo negerai sėdėčiau subinę įtraukus ir tylėčiau. Bet aš ne iš tų, kurie mala šūdą atsiprašant ir tokias nesąmones daro.
Bet suprantama, kad čia yra forumas ir bus visokių nuomonių. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2014 01 22, 15:22)
Kriauses tai po ilgo blaskymosi S pasilikau Aireda,nors turejau ir xs ir m doh.gif

As irgi kriause S d. turiu mirksiukas.gif

QUOTE(Perfecta @ 2014 01 22, 15:22)
Man pvz. toks statusas būtų bonusas, kadangi aš neskalbiu Jcrew drabužių, o nešu į valyklą.  Ir gavusi dėvėtą, bet neskalbtą aš geriau nunešiu į valyklą ir žinosiu rezultatą negu pirksiu dėvėtą skalbtą ir nuo skalbimo susitraukusį ar/ir pablukusį. Tumet jau geriau brangiau, bet naujas drabužis.

Pritariu. As nors ir nenesiu i valykla, bet noreciau pati isskalbti deveta ax.gif

QUOTE(lauryna50 @ 2014 01 22, 15:42)
Dideja, nebutinai. Gi buna tokiu geniju, kaip as, kurie is trecio karto tik pataiko su dydziu!!!  tongue.gif  doh.gif

Tikrai nebutinai mirksiukas.gif

QUOTE(driu @ 2014 01 22, 15:53)
Pas mane litais rodo, nervina i tokias baisias kainas ziuret  biggrin.gif

Tai jau tikrai, ir as negaliu ziureti i tas kainas litais doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 01 22, 16:51)
oho, man atrodo labai didelis. Bet gal viskas ok  biggrin.gif

nu jo- ir man db atrodo jau didelis.. Tikiuos gerai bus.. unsure.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 22, 18:01)
Gal kas šitą turite? Mąstau ar 0 ar 2 imt?  g.gif

Kiek skaiciau apie ja- tai raso didnta..
Atsakyti
Aireda, berods Tu turi tokia Barbour flyweight striukyte raudona, 4 dydi? Ar Tau tinka ji? Mūsų išmatavimai lyg panasus, bet man 4 dydis lyg mažokas.. Niekad nepamanyciau kad netiks 4... g.gif
Galvoju, ar parduot, ar pasilikti, ir prasegta nešioti smile.gif nes ji tokia miela, tik tas dydis..
jau apie pavasarį galvoju, nors šalčiai už lango tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Gal kas turi toki paltuka, ar vertas demesio, kaip su dydziais, su 90-80-98 - 8 nebus mazas g.gif

Atsakyti