Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(***Natalija*** @ 2014 01 25, 17:33)
Neon papaya regular 4 rolleyes.gif
o gal del dydzio galetumet patarti, ar teisinga as gaudau g.gif jei palyginti su Envelop coat jie panasus bus g.gif

as tall imu., bet man uz 209 deda papaya..neturiu envelop...emiau toki kaip visad...10
QUOTE(zibuteg @ 2014 01 25, 19:22)
Laba, 
esu 170cm.  ugio , Sabrina palta imti tall ? Ar tiktu regular?

tiktu ir regular, bet as bonbon turiu tall ir man pats tas, rankoves ne bracelet, o normalios...blogiausiu atveju rankoves galima ilenkti, bet pats ilgis man labiau patiks, kai bus ilgesnis

tai Jus visos papaya gaudot arne g.gif

o as tai juoda paemiau, na nemegstu tos juodos-bet man po masina trintis nepraktiska sviesus..va melyno noreciau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 25 sausio 2014 - 19:39
QUOTE(Vlastimila @ 2014 01 25, 19:34)
as tall imu., bet man uz 209 deda papaya..neturiu envelop...emiau toki kaip visad...10
tiktu ir regular, bet as bonbon turiu tall ir man pats tas, rankoves ne bracelet, o normalios...blogiausiu atveju rankoves galima ilenkti, bet pats ilgis man labiau patiks, kai bus ilgesnis

Tai tall papaya 209 kainuoja, pigiau nei Regular. As irgi vis ziuriu i TALL, rankoves galima bus patrumpinti jei ka, bendras ilgis gali buti ilgesnis, kad tik kisenes nebutu ant klubu doh.gif as 164 cm unsure.gif

As turiu Envelope 4 d., jis toks tiesaus modeliuko, ir turiu is senos kolekcijos ( gal pries kokius 2 metus daug kas pirko) toki iliemenuota, su pustu uzpakaliuku, bet jau 6. Tai Sabrina kiek ziurejau irgi daugiau tiesaus modeliuko g.gif
Atsakyti
Ah, nenusprendžiu dėl to Sabrinos palto. biggrin.gif Vis žiūriu žiūriu ir galvoju, reikia man jo ar ne... Pigu! Tik kažkaip man ta laisva forma įtarimą kelia... Kažin kokio dydžio reiktų su 90-68-90? 2 ar 4? Ir petite ar regular su 163cm?
Atsakyti

Apie paltą info iš interneto, aš neapsiimu išverst, nes galiu ne į tą pusę blush2.gif

Double-Cloth Sabrina Coat reminds me of a Talbots coat from a couple of years ago, except that the Talbots coat is a bit flared, while the J. Crew one is shorter and straight.

I got my regular size in coats (4). It fits well in the shoulders, I have room through the body, but according to VPS, it is a top coat so shouldn't be super fitted (she said it should fit like the cocoon coat). I don't think I could have sized down because of the shoulders. I have the symphony from last year (last years sabrina) and I can button it right now but it's super tight. I can button it without feeling like I'm having a mammogram. Lol.
(P.S. - the shape is not as structured as the symphony.)
Final sale gamble, but I like it! Especially at current price of $74.99 after 50% off.
Ford, you're hilarious! I'm so glad we're friends! Thanks so much for the review. I'm a fan of the double-cloth fabric. Lots of color choices, which is nice. Oh, when you see this, will you put a comment noting your height?

Regarding the price. It's $149.99 in-store. That price is probably only good for colors that were sold in the retail stores.

nu graži ta papaya wub.gif

user posted image

***Natalija***, sunku pasakyt kaip tas tall Jums būtų g.gif ...aš ir pati rizikuoju, bet man ka-kaip atrodo, kad su mano 171cm bus normaliai
Atsakyti
Man tai jis didokas šitoj nuotraukoj atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2014 01 25, 19:53)
Apie paltą info iš interneto, aš neapsiimu išverst, nes galiu ne į tą pusę blush2.gif

user posted image

***Natalija***, sunku pasakyt kaip tas tall Jums būtų g.gif ...aš ir pati rizikuoju, bet man ka-kaip atrodo, kad su mano 171cm bus normaliai

Tai va, su savo ugiu bijau kad juokingai gali atrodyti TALL. Gal iki 28 (lyg 28 baigsis nuolaida) palaukti, gal imes Regular. Ar dark camel tada imti, nes macaiu R4 tikrai buvo, bet papaya labiau noreciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 01 25, 20:51)
Ah, nenusprendžiu dėl to Sabrinos palto. biggrin.gif Vis žiūriu žiūriu ir galvoju, reikia man jo ar ne... Pigu! Tik kažkaip man ta laisva forma įtarimą kelia... Kažin kokio dydžio reiktų su 90-68-90? 2 ar 4? Ir petite ar regular su 163cm?

čia kaip kam matyt, kaip man swingai-na grazu, bet isvis netinka mano figurai...o as atvirksciai kokono tipo paltus dievinu, nors...sis nesuprantu koks bus, raso, kad Tailored for a fitted look g.gif

bet tai idomiai amerinkietes ispirko baltus ir metinius pirmiausiai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2014 01 25, 20:58)

gal ir didokas, kazkaip nesiziuri cia jis, as i spalva ziurejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 25 sausio 2014 - 20:02
Pasigavau pagaliau sia bliuskyte - vis bandziau visus norimus rubelius per viena siuntima sugaudyt, bet niekaip, o ir atkrito flamingo spalvos swingo noras...
user posted image

Ir is ebay prigriebiau waterfloral pastiche vilnos salikeli - jauciu seniena jis, ane? g.gif Pagalvojau, kad graziai ziuresis su ryskesniais megztukais, ypac su kokiu neon amethyst swingu turetu gerai atrodyt.
user posted image

Isvis koks grazus man tas rastas - pvz SUKNELE wub.gif Ai, nu bet kai paguglinu senuosius JCrew rubelius, tai tokiu groziu yra.

QUOTE(Vlastimila @ 2014 01 25, 20:53)

Labai grazi spalva wub.gif Bet modeliukas man jo nelabai, norisi kokio kalnieriuko...
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2014 01 25, 19:03)

Mėtinio ir aš visai norėčiau, čia gražiai atrodo: http://www.pinkavenu.../spearmint.html
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 01 25, 19:58)

drinks_cheers.gif man irgi kazkaip nesiziuri

QUOTE(micefee @ 2014 01 25, 20:14)
Mėtinio ir aš visai norėčiau, čia gražiai atrodo: http://www.pinkavenu.../spearmint.html

metinis labai wub.gif sitie be apykakles turbut labiau siltesniems pavasario orams tinkamesni, todel sviesius ir ispirko pirmiausia
Papildyta:
Ms.Blond, salikelis labai fainas wub.gif Uz kiek pavyko suzvejoti ebejuj? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2014 01 25, 20:03)
čia kaip kam matyt, kaip man swingai-na grazu, bet isvis netinka mano figurai...o as atvirksciai kokono tipo paltus dievinu, nors...sis nesuprantu koks bus, raso, kad Tailored for a fitted look g.gif

Papildyta:
gal ir didokas, kazkaip nesiziuri cia jis, as i spalva ziurejau blush2.gif

*kaip isversti blush2.gif

**tai GIGI, kiek ziurejau pas ja cia 4 dydis g.gif o kokie jos ismatavimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2014 01 25, 19:26)
*kaip isversti blush2.gif

**tai GIGI, kiek ziurejau pas ja cia 4 dydis g.gif o kokie jos ismatavimai g.gif

Čia ne Gigi, įdėjo ji kažkieno nuotrauką. Rašo, kad čia viršutinis paltas, todėl labai aptemptas neturėtų būti, kažkiek panašus į kokoną. Dar panašus į kažkokį talbots paltą prieš kelis metus, bet šis tiesesnis ir trumpesnis. Ir ji mano, kad jai 4 dydis tinka pagal pečius ir tai, kad gali laisvai užsisegti nesuvaržyta.
Atsakyti