Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

aš Gigi visai nestebiu, bet kaip supratau, kad lyginant su pernai metu simfony coat-sis laisvesnis....pataisykit-kas geresnes anglistes-nes as tai ne ypac verteja blush2.gif

tad, jei tai tiesa-as turiu pernai metu simfony, kaip ir viskas-man 10dydis tiko
Tailored for a fitted look---reiskia, kad turi gult graziai, aptemptai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 25 sausio 2014 - 20:40
QUOTE(Vlastimila @ 2014 01 25, 19:38)
aš Gigi visai nestebiu, bet kaip supratau, kad lyginant su pernai metu simfony coat-sis laisvesnis....pataisykit-kas geresnes anglistes-nes as tai ne ypac verteja blush2.gif

tad, jei tai tiesa-as turiu pernai metu simfony, kaip ir viskas-man 10dydis tiko
Tailored for a fitted look---reiskia, kad turi gult graziai, aptemptai ax.gif

Kiek suprantu šis tokio pat dydžio turi daugiau erdvės už symphony, t.y. laisvesnis ir ne toks struktūriškas (neformuoja smarkiai silueto). Todėl, mano nuomone, "tailored for a fitted look" yra visiška nesąmonė, nes jis tikrai atrodo laisvokas, gal ne taip smarkiai kaip kokonas. Na ir parduotuvėj jis kainuoja 149.99$ + 50% nuolaida. ax.gif Dar beje jcrew nurodo kad jo ilgis turėtų būti iki vidurio šlaunų.

P.S. Na dar pagal tai, kaip atrodo jai šis paltas, galima spręsti, kad arba jis didesnis arba tiesiog laisvesnis, nes ji rašo, kad užsisegusi symphony jaučiasi ankštokai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 25 sausio 2014 - 20:50
Ačiu, micefee 4u.gif

aš taip ir supratau, kad symfony jai aptemptesnis, na bet ir man jis toks fitted, tad laukiu dabar sabrina ir tikiuos, kad jis nors kiek i cocoon užneš ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 01 25, 20:49)
Kiek suprantu šis tokio pat dydžio turi daugiau erdvės už symphony, t.y. laisvesnis ir ne toks struktūriškas (neformuoja smarkiai silueto). Todėl, mano nuomone, "tailored for a fitted look" yra visiška nesąmonė, nes jis tikrai atrodo laisvokas, gal ne taip smarkiai kaip kokonas. Na ir parduotuvėj jis kainuoja 149.99$ + 50% nuolaida.  ax.gif Dar beje jcrew nurodo kad jo ilgis turėtų būti iki vidurio šlaunų.

P.S. Na dar pagal tai, kaip atrodo jai šis paltas, galima spręsti, kad arba jis didesnis arba tiesiog laisvesnis, nes ji rašo, kad užsisegusi symphony jaučiasi ankštokai.

o tai ta panele is nuotraukos su 4 dydziu g.gif idomu kokie jos ismatavimai g.gif
Atsakyti
Taip, su 4 dydžiu. Nežinau kokie jos išmatavimai, bet šiaip ji visada j crew paltus perka 4 dydžio.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 01 25, 21:22)
Ms.Blond, salikelis labai fainas  wub.gif Uz kiek pavyko suzvejoti ebejuj?  ax.gif

$30+$2.92 uz siuntima. Buvo idetas uz $29.50, buy it now $39.50, bet uzklausiau ar parduotu uz $30, tai sutiko.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 01 25, 20:14)
Mėtinio ir aš visai norėčiau, čia gražiai atrodo: http://www.pinkavenu.../spearmint.html

man jis tokiu pavasariu kvepia. Beje, ši spalva ir realiai labai graži- tokia švelni...
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 25, 21:20)
$30+$2.92 uz siuntima. Buvo idetas uz $29.50, buy it now $39.50, bet uzklausiau ar parduotu uz $30, tai sutiko.

thumbup.gif nezinojau, kad ir ebejuj deretis galima bigsmile.gif

Pasiemiau ir as neon ametist velvetukus rolleyes.gif pagal Linamog rekomendacija emiau 2 dydziais didesnius paziuresim kaip cia bus biggrin.gif

o as giliam liudesyyy verysad.gif gavau labai laukta sijona
COLLECTION SILK-LINEN SKIRT IN MONARCH
item 01309
nezinau ar veiks nuoroda.
ir per mazas dviem dydziais verysad.gif verysad.gif Jau galutinai isitikinau, kad Collection serijos rubai mazesni uz paprastus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 25 sausio 2014 - 22:02
gal kas zino, ar cia liemuo su gumyte bus ar ne g.gif

https://www.jcrew.co...isFromSale=true
Atsakyti
[quote=1JULIANA6,2014 01 25, 16:28]
[/quote]
o kokiems klubams,tas 26 mazdaug,nes as kaip tik noriu juos uzsisakyt?ar jie tamprus?bet juosmuo toks didelis? g.gif
[/quote]
Taip kazkiek tamposi, bet nedaug. Sunku pasakyt kokiem klubam, gal apie 90-92 cm g.gif . as su 95 itelpu bet nebeuzsisega blush2.gif smile.gif. Na juosmuo zemintas tai gal todel nemazas rolleyes.gif
Atsakyti
Man db paranoja, kad gal rimtai etiketes sumaisytos, jei netiks, nekalkit prie kryziaus...
Atsakyti
QUOTE(InOut @ 2014 01 25, 19:33)
O sakykite, su 86 cm per klubus koki tada dydi imti, jei jis atitinka? Nepirkusi dar jokių kelnių is j crew. Būsiu dekinga 4u.gif

Jei atitinka, tai reiktu imti savo iprastai nesiojama. Koki dydi Tu devi kitu firmu dzinsu?

QUOTE(linamog @ 2014 01 26, 00:31)
Man db paranoja, kad gal rimtai etiketes sumaisytos, jei netiks, nekalkit prie kryziaus...

biggrin.gif
Na, bet kokiu atveju suzinosime tiesa, kai visos gausim, bet manau nemazai bus uzsipirkusiu, tai galima bus keistis, jeigu ka mirksiukas.gif
Atsakyti