Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Didėja, abu labai labai dailiai. 4u.gif Ir swingas tinka labai 4u.gif Jaučiu, kad aš vienintėlė, kuriai netiko swingas...
Atsakyti
Norėjau paklausti, gal kas tokius turit? Kaip dydžiai? Ar su pėda 24.7 cm būtų geras 8 dydis? Ar geriau būtų 8H? Pėda nėra siaura. Tokia prie normalių, linkusi į platumą biggrin.gif
user posted image

Ir gal galit tokius džinsiukus pakomentuoti? Su klubais 95 cm, kokį dydį geriau imti Tall 27 ar Tall 28? Imčiau Regular dydį, bet neužgaudau. Tai galvoju gal Tall bandyti? Koks Tall vid. siūlės ilgis? Mano ūgis nėra didelis 1,66 m. Ar per ilgi bus Tall?
https://www.jcrew.co...;bmLocale=en_LT

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citrinukė: 21 sausio 2014 - 19:35
QUOTE(gretuxxx @ 2014 01 21, 19:33)
Puikiai XS raudonas atrodo. Graziai prigludes, reik ir man XS.  doh.gif

Dar nesulaukiu savojo XS'o. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 01 21, 15:18)
I maikiu tema, sia jcrew gavau:

user posted image

XS dydis, atitinka, siaip tokia tvirta, bet tuo paciu minksta, maloni, jauki, zodziu labai smagi  wub.gif Isivaizduoju vesesne vasaros diena, prie baltu skinny dzinsu arba sortuku kokiu  ax.gif

As ja irgi turiu, bet sakyciau dydziu didinta. Vesesniais vakarais vasara nesiojau prie baltu dzinsu ir su tamsia melyna diznsofke ant virsaus. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lauryna50 @ 2014 01 21, 15:18)
Factory svarka turejau ale Schoolboy blazer. Tas irgi fainas pasitaike, tikrai be priekaistu. Bet megstukai atmuse bet koki nora dairytis po Factory...

Is Factory turiu marskinukus dvejus ir pora megztuku (cotton Charley) - kokybe visiskai nenuvyle, netgi labai as pirkiniais patenkinta. Gaila, kad Factory nera salia, nes tada realesni vaizda susidaryciau, o kolkas tikrai patinka ir manau tiek ten, tiek JCrew yra ir nevykusiu rubeliu (kaip pvz matytas JCrew kasmyras, kur visas nusiburbuliaves vien nuo matavimo, sale skyriuj bile kiek laiko stovi, kaina virs $100, tai faktas, kad niekas tokio nepirks, nes atrodo kaip gerokai devetas).
Papildyta:
QUOTE(KERERA @ 2014 01 21, 16:27)
Mergaites, kazkuri buvote imetusi keleta blogu, dabar niekur nerandu. Ar galetumete pakartoti:) Nes akis baigiu isziureti, taciau nerandu doh.gif

Gal GIGI vienas is ju? O siaip man dazniausiai padeda googlinimas pagal rubelio pavadinima - tada ismeta blogus su juo.

QUOTE(Dideja @ 2014 01 21, 19:35)
Mergaites, prisiduodu tongue.gif

Grazu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Citrinukė @ 2014 01 21, 20:34)
Ir gal galit tokius džinsiukus pakomentuoti? Su klubais 95 cm, kokį dydį geriau imti Tall 27 ar Tall 28? Imčiau Regular dydį, bet neužgaudau. Tai galvoju gal Tall bandyti? Koks Tall vid. siūlės ilgis? Mano ūgis nėra didelis 1,66 m. Ar per ilgi bus Tall?

Raso 30" (1"=2.54cm) vidine siule Tall, tai jums jie bus kaip normalaus ilgio dzinsai, o ne iki kauliuku kaip pas modeli.
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 01 21, 20:33)
Didėja, abu labai labai dailiai.  4u.gif  Ir swingas tinka labai  4u.gif Jaučiu, kad aš vienintėlė, kuriai netiko swingas...

Aciu 4u.gif
Kiek pamenu Tu su violetiniu swingu rodeisi, tai as giriau, man graziai ziurejosi 4u.gif
Atsakyti
Dideja, dailiai ax.gif 4u.gif

QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 01 21, 20:33)
Didėja, abu labai labai dailiai.  4u.gif  Ir swingas tinka labai  4u.gif Jaučiu, kad aš vienintėlė, kuriai netiko swingas...

Ne vienintele drinks_cheers.gif Ir man ne(pa)tiko ax.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 21, 20:55)
As ja irgi turiu, bet sakyciau dydziu didinta. Vesesniais vakarais vasara nesiojau prie baltu dzinsu ir su tamsia melyna diznsofke ant virsaus. thumbup.gif

Nepasakyciau, kad didintas, nebent geriausiu atveju 0.5 dydzio, ne daugiau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 21 sausio 2014 - 20:06
Hmmmmmmm g.gif pasirodo aš "ant" Jcrew pasėdau nuo 2008 m.
Vienas pirmųjų pirkinių buvo šis megztukas:

user posted image

O kas įdomiausia, kad aš pati tik neseniai pradėjau vertinti Jcrew teigiamai ir su malonumu nešioti. Anksčiau gaudavau, pasimatuodavau ir spinton.
Rudenį klausinėjau temoje apie perfect fit maikeles - kokybė, dydis etc. Ir, žinoma, ta proga užsisakiau pora. Gavus atsidarau spintą, o ten 2 identiškos jau guli nuo neatmenamų laikų biggrin.gif Ir tada prisiminiau, kad prieš pora metų man jos nepatiko, dėvėjau panašias iš GAP'o, o va dabar patinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfecta: 21 sausio 2014 - 20:14
QUOTE(KERERA @ 2014 01 21, 15:27)
Mergaites, kazkuri buvote imetusi keleta blogu, dabar niekur nerandu. Ar galetumete pakartoti:) <...>

"elitinė", tai gigi biggrin.gif , bet dar yra jcrewismyfavstore ir pinkpeonies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 01 21, 16:12)
radau nuo 2009 laiskus su Jcrew, nera taip labai ir senai tada smile.gif viena is pirmuju si maikute buvo smile.gif
https://www.jcrew.co...D=1269946492254
sitas superinis, dar tebeturiu biggrin.gif
https://www.jcrew.co...D=1277101559864

bet tai geras, dar iki siol sitos nuorodos aktyvios bigsmile.gif

mano pirmi pirkiniai is crew jei gerai pamenu 2010 metais buvo

QUOTE(Lopez @ 2014 01 21, 17:45)
Merginos, o si factory suknute mazinta? Jei crew tinka 2-4 dydžio sukneles, tai šios 4 mažas bus?
Bent jau pagal ismatavimus 6 dydžio, kur isparduotuvej, taip atrodo..

user posted image

turiu tokia, tik man su sukniom tokio tipo problem doh.gif virsaus reikia dydziu mazesnio nei apacios. Turiu 2 dydi tai virsus ok, o apacioj itariu truksta kokio cm, nes manau turetu laisvai nuslysti
zemyn, o man jau taip truputi aptempia unsure.gif Labai noreciau pasimatuoti 4 dydi, gal kas turit? Tada gal nuspresciau kas geriau - ar pirkt ir siaurint virsu 4 dydzio ar sportuot ir pasedet "ant dietos" rolleyes.gif

QUOTE(Dideja @ 2014 01 21, 18:35)
Swingas, XS dydis

thumbup.gif puikiai Dideja, ne veltui sakiau, kad statau uz tai kad patiks lotuliukas.gif
o factory merinukas maroschino cherry spalvos? turiu crew perfect fit sitos spalvos thumbup.gif ryski bet nerekianti drinks_cheers.gif
ir deriniai Tavo faini su juo. Batai kad is javari tai jau maciau, o kokios jie firmos? ar javari cia ir yra firma ne parduotuve blush2.gif nepirkau niekad is ten tai nezinau blush2.gif labai faini , bent jau is priekio wub.gif atrodo. nors jau ryskus atrodo pradeda pabosti, bet as irgi smailianosius citrininius is coach uzsisakiau vienus, manau labai tiks prie crew rubu vasara bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 21, 18:35)

Geriausiai man svingas su tamsesniai džinsiukais atrodo, dar manau, kad su šiuo sijonu turėtų gerai trodyt g.gif nors gal tik taip susišvietė http://images114.fot...4156/044-vi.jpg
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2014 01 21, 20:27)
"elitinė", tai gigi  biggrin.gif , bet dar yra jcrewismyfavstore ir pinkpeonies  smile.gif

Aciu 4u.gif Bet dar viena buvo, tokia dailute, smulkute sviesiaplauke. Ja pirmiau mesdavo googlas, o dabar niekur nerandu... doh.gif
Atsakyti
Atlantic Pacific
Atsakyti