Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(enura @ 2014 01 21, 20:27)
bet tai geras, dar iki siol sitos nuorodos aktyvios  bigsmile.gif

Jos neseniai aktyvuotos, kai J.Crew vel pradejo senienu imest.
Atsakyti
[quote=enura,2014 01 21, 22:27]

turiu tokia, tik man su sukniom tokio tipo problem doh.gif virsaus reikia dydziu mazesnio nei apacios. Turiu 2 dydi tai virsus ok, o apacioj itariu truksta kokio cm, nes manau turetu laisvai nuslysti
zemyn, o man jau taip truputi aptempia unsure.gif Labai noreciau pasimatuoti 4 dydi, gal kas turit? Tada gal nuspresciau kas geriau - ar pirkt ir siaurint virsu 4 dydzio ar sportuot ir pasedet "ant dietos" rolleyes.gif

Ačiū, tai turiu vilties, kad tiks. Laukiu 4 dydžio, galėsiu pamatuot smile.gif

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 01 21, 21:27)

mano pirmi pirkiniai is crew  jei gerai pamenu 2010 metais buvo

as irgi smailianosius citrininius is coach uzsisakiau vienus, manau labai tiks prie crew rubu vasara  bigsmile.gif

Ir as 2010 metais susigundziau Jcrew drinks_cheers.gif

O smailianosiai man labai grazu wub.gif Turiu vienus su nedideliu kulniuku, bet nelabai patogus kazkokie pasitaike.
enura, Dideja, parodykit kur smailianosius galima gauti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 01 21, 20:47)
Jos neseniai aktyvuotos, kai J.Crew vel pradejo senienu imest.

aisku. nes mano daugelis pernai metu jau neaktyvios, tai galvoju kaip cia taip 5 metus aktyvios isliko bigsmile.gif
man tik interesna is kur jie tas senienas traukia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 01 21, 11:28)
user posted image

Su 94cm kokio dydžio šios factory man reiktų?

LABAI LABAI LAUKIU PASISAKYMŲ, SKUBIAI REIKIA blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lopez @ 2014 01 21, 21:03)

Ačiū, tai turiu vilties, kad tiks. Laukiu 4 dydžio, galėsiu pamatuot  smile.gif

Buciau dekinga 4u.gif matyciau ar daug skiriasi 2 nuo 4

QUOTE(Aireda @ 2014 01 21, 21:14)
O smailianosiai man labai grazu wub.gif Turiu vienus su nedideliu kulniuku, bet nelabai patogus kazkokie pasitaike.
enura, Dideja, parodykit kur smailianosius galima gauti ax.gif  biggrin.gif

As pirkau is coachfactory, bet ten reikia laukti kada buna pakvietimas i eventa, tada buna geros kainos 4u.gif as tikiuosi, kad coach factory bus patogus, coach tai labai giriami, tai gal ir factory ju nebus labai blogi ax.gif o ir pirkau uz gera kaina. ryt imesiu kaip atrodo ir prie ko zadu is Jcrew nesiot 4u.gif
man tai mirtinai reikia juodu bateliu, bet vis nenusiperku doh.gif gal kas kokius grazius uzmatet kur ? jau visokiu prisipirkau tik ne juodu lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Chardonnay @ 2014 01 21, 21:18)
LABAI LABAI LAUKIU PASISAKYMŲ, SKUBIAI REIKIA blush2.gif  4u.gif  4u.gif

Gyte turi tokia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 01 21, 22:28)
Gyte turi tokia  4u.gif

Kažin M dydis tiks?
Atsakyti
QUOTE(Citrinukė @ 2014 01 21, 20:34)
Norėjau paklausti, gal kas tokius turit? Kaip dydžiai? Ar su pėda 24.7 cm būtų geras 8 dydis? Ar geriau būtų 8H? Pėda nėra siaura. Tokia prie normalių, linkusi į platumą  biggrin.gif

8 manau 4u.gif

QUOTE(enura @ 2014 01 21, 21:27)
bet tai geras, dar iki siol sitos nuorodos aktyvios  bigsmile.gif
...

ir deriniai Tavo faini su juo. Batai kad is javari tai jau maciau, o kokios jie firmos? ar javari cia ir yra firma ne parduotuve  blush-anim-cl.gif2

jo- maniskes irgi neaktyvios..
O javari- parduotuve ir ten jau daaug firmu.. Kaip yoox panasiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 21 sausio 2014 - 21:41
QUOTE(enura @ 2014 01 21, 21:14)
man tik interesna is kur jie tas senienas traukia  g.gif

Matyt, generaline visu sandeliu inventorizacija. biggrin.gif
QUOTE(Chardonnay @ 2014 01 21, 21:38)
Kažin M dydis tiks?

O gal nereikia, kam jums poliesteris, ir visai nepigus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 21 sausio 2014 - 21:41
QUOTE(driu @ 2014 01 21, 16:12)

Uch, tos senos kolekcijos wub.gif Ir kainos tikrai geresnės būdavo. Net megztukų po 19.99 nepirkdavom be papildomos off biggrin.gif

QUOTE(Dideja @ 2014 01 21, 18:35)
Mergaites, prisiduodu tongue.gif

abu megztukai liux thumbup.gif

QUOTE(enura @ 2014 01 21, 21:14)
aisku. nes mano daugelis pernai metu jau neaktyvios, tai galvoju kaip cia taip 5 metus aktyvios isliko  bigsmile.gif
man tik interesna is kur jie tas senienas traukia  g.gif

Kiek pamenu, kartu su savininkų pasikeitimu keitėsi gražinimų (ir kainų) politika - anksčiau būdavo, kad visiškai neribodavo prekių gražinimo, o paskui padarė, kad lyg per mėnesį turi gražinti jei kas netiko. Šitai amerikietės gal patikslins smile.gif Bet tuos rūbus, kur buvo pirkti be apribojimų, moterys iki dabar ir gražina smile.gif Gal dar ir sandėlius kokius prie to pačio peržiūri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilka*: 21 sausio 2014 - 21:54
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 01 21, 13:26)
nebus trumpas..
Nzn kaip susvito- M emiau  swoon.gif  Atsipeikejus dar  ir S tada paemiau doh.gif  hihihi.gif Cia taip jau buna su tom karstakosem nepatyrusiom pirkejom.. blush2.gif
Papildyta:

Driu, labai faini sitie Cotton faille pull-on short As turiu 3 spalvu.. labai labai.. wub.gif  Ir ilgis geras man, kokybe liuks, patogus.. nzn ar ilgesniu tokio tipo yra.. g.gif

Gal galite del sortuku dydzio patarti? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Soffyyy @ 2014 01 21, 15:38)
Merginos, gal galite priminti nuorodą, kur berods anoj temoj buvot įkėlę labai fainų velvetukų? Tokie siauručiai, lygtais persikinės spalvytės...
Ačiū 4u.gif

http://factory.jcrew...ame=mauve-blush 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2014 01 21, 20:41)
Aciu 4u.gif  Bet dar viena buvo, tokia dailute, smulkute sviesiaplauke. Ja pirmiau mesdavo googlas, o dabar niekur nerandu...  doh.gif

http://shopwithm.blogspot.com/
Atsakyti