Įkraunama...
Įkraunama...

Naujieji MIMA vežimėliai

QUOTE(deimantech @ 2014 11 21, 12:00)
As taip pat renkuosi tarp Bugaboo Buffalo, Stokke Crusi bei Mima Cobi, taciau vis dar esu pasimetusi.

Mane tai neramina tik sėdimoji dalis. Nu tokia nepatogi atrodo kieta, kad siaubas. Tikrai nenoriu vezimo pirkti tik pusmeciui, o po to kita rinktis. Pati bandziau veziot, nes drauge turi, tai kol leliukas lopsi, tai vezimas superinis tikrai labai labai patogus, lopsys tikrai nera per mazas, drauges berniukas dar dabar 5 menesiu miega lopsy lauke.

Nu bet vat ta sedima dalis.... Mano pirma dukryte miegodavo vezimukyje, nes mes daug vaiksciodavome, todel ir antrajam manau prireiks ir miegeliui vezimuko.

Ar kasnors bandete jau ir sedima dali?

Viskas ten gerai su ta sedima dalimi. Ir miegui ir sedejimui ji patogi, o vidus kur sedi vaikas nekietas nes yra paminkstinimai.
Atsakyti
Man labai irgi patinka tie vezimukai,tik dar neteko gyvai pamatyti...O automobiline kedute ieina i komplekta,ar is vis yra tokios,nes nemaciau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 02 vasario 2015 - 18:07
As ilgai rinkausi tarp Mimos ir Stokke Crusi, nusipirkau finale Crusi. Mimos lopsys ziemai man jau labai kiauras atrode. Crusi vezioju jau nuo spalio, nepasigailejau ne karto. Tai ketvirtas vezimas mano gyvenimo istorijoje, sakyciau geriausias...
Atsakyti
QUOTE(jurgitulisb @ 2015 02 02, 17:22)
Man labai irgi patinka tie vezimukai,tik dar neteko gyvai pamatyti...O automobiline kedute ieina i komplekta,ar is vis yra tokios,nes nemaciau?


Kedute yra, bet perkasi atskirai. Tik galiu pasakyti kad ta kedute gan nedidele ir siaura. Mano vaikas tik iki 6men joje tilpo, veliau pasiskolinau is draugu kita kedute. Nes MIMOS kazkaip trumpi dirzai pasirode ir uzdejus ziemini kombinezona vos susisege. Aisku cia priklauso nuo vaiko turbut, mano toks su atsargom vaikiukas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vavidvake @ 2015 02 02, 19:22)
As ilgai rinkausi tarp Mimos ir Stokke Crusi, nusipirkau finale Crusi. Mimos lopsys ziemai man jau labai kiauras atrode. Crusi vezioju jau nuo spalio, nepasigailejau ne karto. Tai ketvirtas vezimas mano gyvenimo istorijoje, sakyciau geriausias...


O lopsys tikrai nera toks jau perpuciamas, ta amedziaga pakankamai atspari. Aisku Crusi pakietintas tai todel ir nepralaidus visai. O Mimos visai kita koncepcija, ten labai patogu tai kad nenaudojamas lopsys nebesimetys ir neuzims papildomos vietos. As tai labai patenkinta MIMA Kobi, vienintelis minusas ta siaura kedute. bet nebuti imt Mimos kedutes, su adapteriais tvirtinas ir kitokios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Batukė: 03 vasario 2015 - 09:40
o sakykit, sėdima dalis.. ta plastmasė, dažyta ? kaži nuo batukų dažai nenusitrins ?

Atsakyti
QUOTE(Ramaškiukas @ 2015 05 22, 22:20)
o sakykit, sėdima dalis.. ta plastmasė, dažyta ? kaži nuo batukų dažai nenusitrins ?




Jokios "plastmases" kaip Jus sakote ten nera. Sedima dalis yra oda ir medziaginis paminkstinimas - juodo plastiko tik rankenos laikiklis vaikui.
Atsakyti
QUOTE(Nikoletta_N @ 2014 11 21, 12:10)
Viskas ten gerai su ta sedima dalimi. Ir miegui ir sedejimui ji patogi, o vidus kur sedi vaikas nekietas nes yra paminkstinimai.

Na, aš sėdimos dalies dar nenaudojau, mano berniukui penktas mėnuo, tai mes dar lopšyje. Bet atvirai pasakysiu, jau ieškau naujo vežimo, nes man sėdima (sportinė)dalis itin nepatinka- kieta ir maža. Gulima dalis tai superinė, ganėtinai ilga, patogi, ir man be galo graži (pas mane baltas Mima Kobi ant juodo rėmo).
Tik dar norėjau naudojančių paklausti- ar jūsų rėmas, panaudojus jį kurį laiką, nepradėjo skleisti tokio traškančio garso? na tarkim, kai važiuoji ir jis juda, rodos, rėmuose esanti plastmasė liečiasi su metalu ir skleidžia tokį ne kokį garsą. Mano draugė, su kuria kartu vaikštom, juokiasi, kad kai aš pakeisiu vežimą, mano vaikelis nebeužmigs, nes jam tas traškesys jau toks įprastas ir migdantis smile.gif
Taip kad pagyvenusi su gražiu vežimu, dabar pereisiu prie praktiško ir erdvaus, nes man aktualu, kad vaikelis žiemą galėtų patogiai miegoti jame (mano vaikelis gimęs kovo mėnesį, tad žiemą jau bus didelis)
Atsakyti
QUOTE(Batukė @ 2014 01 22, 13:11)
Gal jau kas galite pasidalinti ispudziais apie siuos vezimelius? Uzmaciau internete, nuvaziavau i Kotryna likau apzaveta, suzaveta. Kotryna juo atsiveze tik gruodzio menesi tai idomu gal jau kas isigijote? Pati apsistojau ties juo, bet dar turiu siek tiek laiko.
mane pakerejo kad jis toks kompaktiskas, viskas issilanksto is vienos dalies, lengvas. Tik neapsisprendziu kuris modelis geriau XARI ar Kobi. Skiriasi realiai tik pati vaziuokle, Kobi ratai siek tiek didesni.
MIMA vezimeliai

user posted image

user posted image

Neapsigaukite, KOBI ir XARI skirtingi vezimeliai ir skiriasi ne tik vaziuokle. KOBI remas ir visa konstrukcija pritaikyta dvieju vaiku vezimui, todel ir remo konstrukcija kitokia, apacioje specialus laikikliai antrojo lopsio montavimui, remo konstrukcijoje daugiau metalo detaliu kad atlaikytu atitinkamai dviguba svori, XARI vezimelis tik vieno vaikucio lopsiui - todel jis siek tiek lengvesnis, apacioje daugiau papildomu krepsiu daiktams. Bet KOBI atitinkamai ir kaina visada didesne (nzn kaip cia Kotryna prekiauja, bet europoje kobi brangesnis uz xari). Tad jei planuojate daugiau nei viena vaikuti siulyciau butinai rinktis kobi nors as ir zinodama kad turesiu tik viena vaikuti vistiek pirkau kobi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoletta_N @ 2014 08 18, 13:41)
Sveikos mamytes!

Pratesiant tema MIMA vezimeliai:

MIMA KOBI white snow/red vezimeliu naudojuosi jau metai laiko. Superinis vezimelis, su aliuminio karkasu ir odos strukturos pakaitalu (bent jau manasis white, kiek zinau Camel spalvos yra tikros odos). Sis vezimelis TIK stilingoms ir megstancioms issiskirti mamytems, nes gatveje su MIMA visada sulaukiu lb daug komentaru ir pagyru, kartais net fotoaparatu smile.gif Atradau savaji MIMA jau senai, kai dar LT net kvepeti nekvepejo tokiais stilingais vaikiskais ratais  smile.gif  Pamaciau si grazuoli viename is uzsienio kurortu  stiklineje vitrinoje graziai sau besisukanti ekspozicijoje - taigi lb apsidziaugiau suzinojusi kad pagaliau ir i Lietuva atkeliauja vaikiskas stilius ir isskirtinumas. Vezimelis man su visais priedais ir pribumbasais is uzsienio kainavo apie 4000lt (cia jau su autokedute, apsaugom nuo lietaus, ciuzinukais ir t.t.) Taigi manau mamytes neapsigaukite, jei kas zada jums uz 1500lt  -  kaip sniego vasara taip ir stebuklingu kainu nebuna... (nors kartais retai ir buna smile.gif)
Praeita savaite uzsisakiau savo mazylei nauja MIMA BOO vezimeli, nes isbandzius MIMA i kitas jokias firmas ziureti nesinori. Taigi OFICIALIAI skelbiu, jeigu kuria nors mamyte domintu musu nuostabusis MIMA KOBI white snow/ red vezimelis - mielai parodyciau nuotraukas ir supazindinciau placiau apie siuos ratukus smile.gif
BEJE dar mielosios, KOBI ir XARI skiriasi ne tik konstrukcija: KOBI galima vesti netgi 2 vaikus papildomai uzsakius dar viena lopsi!!! Xari visada bus pigesnis nes tokios galimybes neturi.  smile.gif


Sveiki
Noriu paklausti ar is sėdimos dalies eina atlenkti gulima padeti
Atsakyti
Nejaugi nera dar naudojanciu si vezima? As kazkaip 5ai tik stokke ziurejau, bet dabar jau galvoju apie Mima smile.gif
Atsakyti