Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 287

QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2014 01 23, 00:56)
nu pajunkit ir mane prie uzsakymu,please biggrin.gif jei jau nebus tai nebus,mano prekes nedinginejo kol kas per visa diena biggrin.gif lupti negausit is mano puses biggrin.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 23, 00:58)

nu va, prasom .. umn.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 23 sausio 2014 - 00:23
QUOTE(daliux78 @ 2014 01 23, 00:20)
nu va, prasom ..  umn.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif pažiūrėjau kiek laukiu sąskaitų tai pagalvojau, kad aaaaj gal ir be suknelės apsieisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 23, 01:22)
lotuliukas.gif pažiūrėjau kiek laukiu sąskaitų tai pagalvojau, kad aaaaj gal ir be suknelės apsieisiu  lotuliukas.gif

nu palaukit, gausit saskaitas, ir nesumokesit mygom tai ir as toki bizuna issitrauksiu lotuliukas.gif

tiesa, kazka prisiminiau kad praset del sepetelio is modnique, kad reiktu palaikyti su kitom prekem, tai va, pamirsau apie tai ir issiunciau, prisiminiau jau kaip dezes iskeliavo blush2.gif doh.gif tai gal su Netuku susitarkit del palaikymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 01 23, 00:25)
nu palaukit, gausit saskaitas, ir nesumokesit mygom tai ir as toki bizuna issitrauksiu  lotuliukas.gif

tiesa, kazka prisiminiau kad praset del sepetelio is modnique, kad reiktu palaikyti su kitom prekem, tai va, pamirsau apie tai ir issiunciau, prisiminiau jau kaip dezes iskeliavo  blush2.gif  doh.gif  tai gal su Netuku susitarkit del palaikymo  4u.gif

kak tolko tak srazu bus sumokėta, jau jei prisidirbau, reik mokėt 4u.gif biggrin.gif

reiks prašyt, kad mano šluotą pasaugotų, tikiuosi pusę gyvenamojo ploto ji neužims lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 23 sausio 2014 - 00:29
QUOTE(daliux78 @ 2014 01 23, 01:18)
nelabai suprantu klausimo smile.gif as jus klausiat ar prekes nebera ir negalim nupirkti, ar klausiat ar mes perkam ?  smile.gif

Ten raso, kad nesiuncia i LT, todel ir klausiu ar yra galimybe uzsakyt. g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
susidejau www.bloomingdales.com krepseli, prisijunkit kas nemiegat, -25 % nuolaida drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Lilka777 @ 2014 01 23, 01:35)
Ten raso, kad nesiuncia i LT, todel ir klausiu ar yra galimybe uzsakyt.  g.gif  mirksiukas.gif

yra galimybe, as gyvenu JAV, perku savo adresu, ir viska persiunciu i LT 4u.gif
Atsakyti
Dar nemiegu doh.gif ir sakykit cia su tax apsiperkama?

http://www.wilsonsle.../home/index.jsp
Papildyta:
jau radau atsakyma pati mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

mergaites, susimokekit saskaitas, 01.17 dezutes jau bruzda drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
O Macys yra kokia papildoma nuolaida ar kainos galutines? ax.gif
Atsakyti
Sveiki, Levis dar yra 20% nuolaida? Kažin ar nereikėtų vienu dydžiu didesnių nei įprastai šių džinsų http://us.levi.com/p...mp;clickid=cart Ir kaip ta medžiaga, ar nerenka pūkų? Gal kas pirkote ir galite pakomentuoti 4u.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 23, 01:29)
kak tolko tak srazu bus sumokėta, jau jei prisidirbau, reik mokėt  4u.gif  biggrin.gif

reiks prašyt, kad mano šluotą pasaugotų, tikiuosi pusę gyvenamojo ploto ji neužims  lotuliukas.gif

Jau gavai skaičius už savo šluotą iš modnique? aš negavau dar už savo unsure.gif daliux, dar neatėjo maniškiai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2014 01 22, 22:09)
aš kažkada manieže irgi laksčiau pas tokį dieduką. Nujaučiu,kad tas pats bus, nerealiai veiksmingai pagainiodavo! fitness3.gif  showoff.gif  jausdavausi lyg olimpinėm ruoštųfirst.gif

Gal to dieduko kontaktus turite? O gal atsimenate jo vardą ir pavardę? Lengvosios atletikos maniežo tinklapyje nėra jokios informacijos apie treniruotes. Priaugau svorio, tai reikia kažkaip numesti nereikalingus kg...
Atsakyti