Merginos patarkite, kur geriausiai butu pirkti Laura Mercier kosmetika? Gal kur kodukas ar kokia nuolaida yra?
Labai gundausi mineraline pudryte
.
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 23, 00:29)
kak tolko tak srazu bus sumokėta, jau jei prisidirbau, reik mokėt
reiks prašyt, kad mano šluotą pasaugotų, tikiuosi pusę gyvenamojo ploto ji neužims
reiks prašyt, kad mano šluotą pasaugotų, tikiuosi pusę gyvenamojo ploto ji neužims
Kokią šluotą..? Man irgi reik...
Laba ryta. Ar is crocs.com paimtumete pora slepeciu? Nuolaidos nera, bet gal koki koda turite?
Ups, radau su nuolaida, nebeatsakykit, atsiusiu uzsakyma.
QUOTE(jolmega @ 2014 01 23, 10:51)
Sveiki, Levis dar yra 20% nuolaida? Kažin ar nereikėtų vienu dydžiu didesnių nei įprastai šių džinsų http://us.levi.com/p...mp;clickid=cart Ir kaip ta medžiaga, ar nerenka pūkų? Gal kas pirkote ir galite pakomentuoti
Ačiū.
Mane ir sie domina gal kas turit?
QUOTE(daliux78 @ 2014 01 23, 08:59)
Laba, o bus dar Polo skaičiukai 01.09 pirkimo?
QUOTE(-Gyte- @ 2014 01 23, 09:56)
ir as dar siu negavau
QUOTE(jolmega @ 2014 01 23, 08:51)
Sveiki, Levis dar yra 20% nuolaida? Kažin ar nereikėtų vienu dydžiu didesnių nei įprastai šių džinsų http://us.levi.com/p...mp;clickid=cart Ir kaip ta medžiaga, ar nerenka pūkų? Gal kas pirkote ir galite pakomentuoti
Ačiū.
dar yra kodukas 20%
QUOTE(Gisana @ 2014 01 23, 08:53)
Jau gavai skaičius už savo šluotą iš modnique? aš negavau dar už savo
daliux, dar neatėjo maniškiai? 
bus skaiciukai dar tik
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2014 01 23, 08:59)
Merginos patarkite, kur geriausiai butu pirkti Laura Mercier kosmetika? Gal kur kodukas ar kokia nuolaida yra?
Labai gundausi mineraline pudryte
.
jeigu yra sakse- tai turim 10% koduka
QUOTE(Danačka @ 2014 01 23, 09:06)
Laba ryta. Ar is crocs.com paimtumete pora slepeciu? Nuolaidos nera, bet gal koki koda turite?
deja, crocs neperkam
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 01 23, 09:54)
sestadieni turetu buti pas Jus
QUOTE(-Gyte- @ 2014 01 23, 09:56)
dauguma skaiciuku bus savaitgali . tik keli uzsakymai tu didziuju pirkimu uztruko
QUOTE(Gunda @ 2014 01 23, 09:58)
Gal to dieduko kontaktus turite? O gal atsimenate jo vardą ir pavardę? Lengvosios atletikos maniežo tinklapyje nėra jokios informacijos apie treniruotes. Priaugau svorio, tai reikia kažkaip numesti nereikalingus kg...
neee.. deja
QUOTE(jolmega @ 2014 01 23, 08:51)
Ačiū.
as tokius pirkau saviskiu, dydziu didesnius nei iprastai nesioja. Lt jau dabar bus ant dienu, tik kad as ju pati neapziuresiu dar, nes susirinksiu viska tik vasario menesi
o del medziagos neisivaizduoju.
as komentaruose paskaiciau, kad runs small ir paemiau 34 vietoj 33
p.s. mano brolis jau grizo is kito miesto, tai nuvaziuos pas zaliass paimti mano smutkyciu, yes